alexiko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Έχει κανείς κάποιο νεότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas.intl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αν & αργά, Το μόνο νέο που βρήκα είναι ότι το late 2018 έγινε 2019. «In 2019, we plan to start shipping cards to: Croatia Cyprus Greece Slovakia» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, chrivas.intl είπε Αν & αργά, Το μόνο νέο που βρήκα είναι ότι το late 2018 έγινε 2019. «In 2019, we plan to start shipping cards to: Croatia Cyprus Greece Slovakia» Τι εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, alfeios είπε Τι εννοείς ; Οτι θα ενεργοποιησουν ξανα τη δυνατότητα να έχουμε την κάρτα στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spartak1 είπε Οτι θα ενεργοποιησουν ξανα τη δυνατότητα να έχουμε την κάρτα στην Ελλάδα Μάλιστα. Δεν θυμώμουν ότι έχει απενεργοποιηθει. Έχω την καρτα αλλά δεν την χρησιμοποιώ. Κι έχω απεγκαταστησει την εφαρμογή από το κινητό μου Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Είχε βγει εκτός η Ελλάδα λόγω CC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thkarantias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 5:38 ΜΜ, Doubt είπε Είχε βγει εκτός η Ελλάδα λόγω CC. Ειχα να χρησιμοποιησω την καρτα απο το 2017 και προσπαθησα να τη συνδεσω με την νεα Mastercard μου και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δεκτες οι καρτες απο την Ελλαδα. Απο ποτε σταματησανε; Ξερετε αν προκειται να αλλαξει αυτο συντομα γιατι θελω να την χρησιμοποιησω σε ταξιδι μου τον επομενο Μαϊο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, thkarantias είπε Ειχα να χρησιμοποιησω την καρτα απο το 2017 και προσπαθησα να τη συνδεσω με την νεα Mastercard μου και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δεκτες οι καρτες απο την Ελλαδα. Απο ποτε σταματησανε; Ξερετε αν προκειται να αλλαξει αυτο συντομα γιατι θελω να την χρησιμοποιησω σε ταξιδι μου τον επομενο Μαϊο; Αν εχεις Ελληνικη διευθυνση, η κάρτα δε δουλευει ότι και να κάνεις. Δε γνωρίζουμε πότε θα επανέλθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thkarantias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Αν εχεις Ελληνικη διευθυνση, η κάρτα δε δουλευει ότι και να κάνεις. Δε γνωρίζουμε πότε θα επανέλθει Μπορω ν' αλλαξω διευθυνση και να βαλω μια εκτος Ελλαδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 4:38 ΜΜ, thkarantias είπε Μπορω ν' αλλαξω διευθυνση και να βαλω μια εκτος Ελλαδος; ναι, αρκεί να έχεις κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την νέα διεύθυνση . αν είσαι νέος χρήστης και δεν είσαι Ελλάδα απλά γράφεσαι με την διεύθυνση σου στο εξωτερικό και παραλαμβάνεις από εκεί την κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η curve είναι διαθέσιμη για Ελλάδα Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Πήρα και εγώ το μέιλ και έστειλα απευθείας διεύθυνση για την αποστολή της νέας κάρτας. 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Εμένα μου γράφει Sorry! Curve is not yet available in Greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, user2163 είπε Εμένα μου γράφει Sorry! Curve is not yet available in Greece. Μάλλον το email το πήραν όσοι ήταν παλιότερα χρήστες. Ησουν χρήστης της υπηρεσίας τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε Μάλλον το email το πήραν όσοι ήταν παλιότερα χρήστες. Ησουν χρήστης της υπηρεσίας τους; Όχι δεν ήμουν.Αρα αυτό θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα