alexpag80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε pos της εθνικής σήμερα δούλεψε κανονικά contactless η curve χωρίς κάποιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, alexpag80 είπε Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε pos της εθνικής σήμερα δούλεψε κανονικά contactless η curve χωρίς κάποιο πρόβλημα. με την φυσική κάρτα ή wallet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewnick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Σημερινές προσπάθειες: Apple Pay σε iPhone με Curve σε POS της Εθνικής, έβγαλε επιλογή μετατροπής συναλλάγματος και στη συνέχεια απορρίφθηκε. Google Pay σε smartwatch με Curve σε POS της Εθνικής, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται με το Apple Pay και την Curve. Όντως έχει καταφέρει κάποιος να κάνει συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpag80 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, vagstef είπε με την φυσική κάρτα ή wallet? Με την φυσική κάρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Πριν λίγο είχα πάλι απόρριψη σε μηχανάκι εθνικής με την κάρτα σε ανέπαφη πληρωμή, οπότε δεν λύθηκε 100% το θέμα. Δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Εγώ σήμερα είχα ένα decline χωρίς να εμπλακεί το DCC καθόλου. Μου ήρθε ειδοποίηση στην εφαρμογή ότι απορρίφθηκε και να χρησιμοποιήσω άλλη κάρτα. Μιλάω με Alpha που ήταν η κάρτα που είχα από πίσω, και μου λένε ότι από αυτούς η συναλλαγή ήταν καθαρή και εγκεκριμένη. Μιλάω με Curve στο chat και μου λένε ότι έγινε timeout κάπου ενδιάμεσα σε όλη την διαδικασία, και ότι συμβαίνει πολύ σπάνια. Πολύ κρίμα τόσες αποτυχίες, την μία τα POS της εθνικής, την άλλη timeouts. Ακόμα και με DiPocket λιγότερες είχα. Για Revolut δεν το συζητάω, σε έναν χρόνο ζήτημα 5 φορές να απέτυχε. Αν είχα άλλη επιλογή για Samsung Pay θα την έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agdalov Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Έχει κάποιος κάνει πληρωμή με την curve έχοντας από πίσω πιστωτική κάρτα; Τονίζω πιστωτική και όχι χρεωστική. Ρωτάω γιατί θυμάμαι πριν καιρό που μας είχε έρθει ένα email και έλεγε για προμήθεια 1.5% ανά συναλλαγή αν δεν κάνω λάθος. Απλά τότε δεν χρησιμοποιούσα χρεωστική οπότε δεν είχα μπει σε διαδικασία να το τσεκαρω. Τώρα θέλω να περάσω μία πιστωτική της Eurobank και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει αυτή η προμήθεια από κάποιον που χρησιμοποιεί την κάρτα έχοντας πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, agdalov είπε Καλησπέρα. Έχει κάποιος κάνει πληρωμή με την curve έχοντας από πίσω πιστωτική κάρτα; Τονίζω πιστωτική και όχι χρεωστική. Ρωτάω γιατί θυμάμαι πριν καιρό που μας είχε έρθει ένα email και έλεγε για προμήθεια 1.5% ανά συναλλαγή αν δεν κάνω λάθος. Απλά τότε δεν χρησιμοποιούσα χρεωστική οπότε δεν είχα μπει σε διαδικασία να το τσεκαρω. Τώρα θέλω να περάσω μία πιστωτική της Eurobank και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει αυτή η προμήθεια από κάποιον που χρησιμοποιεί την κάρτα έχοντας πιστωτική. Δεν υπάρχει τέτοια προμηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, agdalov είπε Καλησπέρα. Έχει κάποιος κάνει πληρωμή με την curve έχοντας από πίσω πιστωτική κάρτα; Τονίζω πιστωτική και όχι χρεωστική. Ρωτάω γιατί θυμάμαι πριν καιρό που μας είχε έρθει ένα email και έλεγε για προμήθεια 1.5% ανά συναλλαγή αν δεν κάνω λάθος. Απλά τότε δεν χρησιμοποιούσα χρεωστική οπότε δεν είχα μπει σε διαδικασία να το τσεκαρω. Τώρα θέλω να περάσω μία πιστωτική της Eurobank και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει αυτή η προμήθεια από κάποιον που χρησιμοποιεί την κάρτα έχοντας πιστωτική. Αυτή η προμήθεια υπάρχει στο UK στην περίπτωση που θέλεις να πληρώσεις με πιστωτική σε κατάστημα που δε δέχεται πιστωτικές. Το δοκίμασα σε κατάστημα ΟΠΑΠ (που τα POS δε δέχονται πιστωτικές), αλλά ακυρώθηκε η συναλλαγή. Άρα θεωρώ ότι δεν ισχύει στην Ελλάδα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2020 από Sakis_Spooky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Αυτή η προμήθεια υπάρχει στο UK στην περίπτωση που θέλεις να πληρώσεις με πιστωτική σε κατάστημα που δε δέχεται πιστωτικές. Το δοκίμασα σε κατάστημα ΟΠΑΠ (που τα POS δε δέχονται πιστωτικές), αλλά ακυρώθηκε η συναλλαγή. Άρα θεωρώ ότι δεν ισχύει στην Ελλάδα. Εχω κανει αορες απο super market αρκετες με Curve και πισω πιστωτική της AlphaBank και της Eurobank. Δεν υπαρχει extra χρεωση (στην Ελλαδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agdalov Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 @alfeios και @Sakis_Spooky ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εγώ απ' ότι φαίνεται δεν είχα καταλάβει καλά την ερμηνεία εκείνης της ειδοποίησης με την προμήθεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανούσακας Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα στην παρέα.Έχω κάνει την παραγγελία από τις 12 του Ιούλη και ακόμα δεν έχω νεότερα.Υπάρχει τρόπος να μάθω που βρίσκεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpag80 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δυστυχώς ο φάκελος έρχεται με ταχυδρομείο απλή αποστολή (από Γερμανία) και δεν υπάρχει tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainNickGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Διαβάζω και αλλού πως πλέον και το Apple Pay περνάει κανονικά με Curve σε POS της Εθνικής. Το επιβεβαιώνει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Προσπάθησα να εισάγω την Curve στην εφαρμογή E-food και σε πολλαπλές προσπάθειες μου έβγαλε μήνυμα λάθους. Έχει κάποιος εμπειρία με το E-Food ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα