alexiko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Έχω την έκδοση για ιδιώτες από τους πρώτους όταν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο. Όποιος θέλει να γραφτεί μπορεί να μου στείλει πμ να του δώσω κωδικό referral με τον οποίο θα πάρουμε από 5 λίρες έκαστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Τα κάνανε λίγο μπάχαλο με την επέκταση σε απλούς χρήστες. Είχα γραφτεί και περίμενα τη σειρά μου, όταν μια μέρα μου ήρθε ειδοποίηση πως είμαι έτοιμος λέει και να βγάλω φωτο την πρώτη κάρτα που θέλω να συνδέσω, μπρος πίσω και να φαίνεται και ο τριψήφιος κωδικός. Έκανα κάποιες δοκιμές με την κάμερα του κινητού, αλλά τελικά δεν προχώρησα γιατί θα ήταν σαν να τους δίνω την κάρτα μου στο χέρι και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για κάτι τέτοιο φυσικά. Λίγες μέρες μετά ήρθε mail από την Rachel που μιλούσε για Error. Εντωμεταξύ η σειρά μου δεν έχει έρθει ακόμα κι όταν έρθει θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα προχωρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Γίνεται να γράψεις τα στοιχεία με το χέρι. Η φωτογραφία διατίθεται για λόγους ευκολίας. Εξάλλου πολλές δεν τις διαβάζει (ιδίως όσες δεν έχουν ανάγλυφους χαρακτήρες) οπότε δύσκολα θα γλυτώσεις το γράψιμο σε κάποιο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Mου ήρθε μήνυμα απο την curve ότι σταματανε την υπηρεσία στην Ελλάδα και απενεργοποιουν την κάρτα μου. Το πήρε κανείς άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ω ναι...τη προηγούμενη εβδομάδα Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από flyer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, flyer είπε Ω ναι...τη προηγούμενη εβδομάδα Ολοι οι χρηστες το πηραμε λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μου έκανε εντύπωση που κανείς δεν το ανέφερε μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Το θέμα είναι, ισχύει ακόμα ή όχι? Σε εμένα ακόμα ισχύει η καρτα. Το καλό είναι ότι πριν καιρό την άλλαξα με την καινούργιες debit και διάλεξα να με απαλλάξουν από ελεύθερο επαγγελματία. Με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ την curve για να φορτίζω την revolut από ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Hapatingo είπε Το θέμα είναι, ισχύει ακόμα ή όχι? Σε εμένα ακόμα ισχύει η καρτα. Το καλό είναι ότι πριν καιρό την άλλαξα με την καινούργιες debit και διάλεξα να με απαλλάξουν από ελεύθερο επαγγελματία. Με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ την curve για να φορτίζω την revolut από ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. την χρησιμοποιησες χθες ή σημερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 minute ago, alfeios said: την χρησιμοποιησες χθες ή σημερα ; Χτες, αλλά και πάλι το μήνυμα έλεγε ότι μέχρι τις 12 Μάϊου θα είναι σε λειτουργεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Χτες, αλλά και πάλι το μήνυμα έλεγε ότι μέχρι τις 12 Μάϊου θα είναι σε λειτουργεία. Ναι, θυμαμαι οτι ελεγε μεχρι 12/05 Για αυτο ρωτησα για χθες που ειχε 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Just now, alfeios said: Ναι, θυμαμαι οτι ελεγε μεχρι 12/05 Για αυτο ρωτησα για χθες που ειχε 13 Εσύ έχεις την παλιά? Εάν όχι δοκίμασε να την περάσεις στην revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Εμενα πάντως δεν ισχύει. Τη δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, spartak1 είπε Εμενα πάντως δεν ισχύει. Τη δοκίμασα. Κι εγω δοκιμασα μολις τωρα. Προσπάθησα να κανω πληρωμη μεσω PAYPAL με την Curve και δεν περασε 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Εσύ έχεις την παλιά? Εάν όχι δοκίμασε να την περάσεις στην revolut. Δεν ξερω για παλια ή νεα, μαλλον η παλια ειναι. Δεν χρησιμοποιω πλέον την Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δικό μου λάθος, τους είχα ζητήσει αλλαγή διεύθυνσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα