Delas.46 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Επειδή στην curve είμαι σχετικά νέος (2 - 3 μήνες), τα POS της εθνικής έχουν πρόβλημα μόνο με αυτήν σωστά; Χρησιμοποιούσα Revolut τον προηγούμενο χρόνο χωρίς σχεδόν καμία αποτυχία. Με την curve, σε κατάστημα που η revolut λειτουργούσε άψογα, αυτή ρωτάει νόμισμα στο POS και αφού διαλέξει ο υπάλληλος μετά απορρίπτεται. Αυτό συμβαίνει σταθερά και όχι μόνο μια φορά. Επίσης, δοκίμασα και με Google Pay αλλά και με Samsung Pay. Με την φυσική κάρτα δεν δοκίμασα. Επίσης, η συναλλαγή φαίνεται σταματάει στην εθνική. Δεν εμφανίζεται ειδοποίηση στην curve.
stefanidisg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Εμένα έτυχε σε βενζινάδικο να με ερώτηση ο υπάλληλος ποια τράπεζα είναι καθώς του έδινε το pos τρεις επιλογές, Εθνική, άλφα,η Πειραιώς , τί του απαντάς ;
Delas.46 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Εμένα έτυχε σε βενζινάδικο να με ερώτηση ο υπάλληλος ποια τράπεζα είναι καθώς του έδινε το pos τρεις επιλογές, Εθνική, άλφα,η Πειραιώς , τί του απαντάς ; Μου έχουν κάνει και εμένα αυτή την ερώτηση. Πάντα απαντάω εξωτερικού.
spartak1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Εμένα έτυχε σε βενζινάδικο να με ερώτηση ο υπάλληλος ποια τράπεζα είναι καθώς του έδινε το pos τρεις επιλογές, Εθνική, άλφα,η Πειραιώς , τί του απαντάς ; Πές alpha-Πειραιως
Doubt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Delas.46 είπε Με την φυσική κάρτα δεν δοκίμασα Με κάρτα & pin περνάει, διαλέγεις €. 1
agdalov Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Βρήκα τι έφταιγε και δεν περνούσε καμία συναλλαγή με google pay. Είχα προεπιλεγμένη εφαρμογή πληρωμής την "Eurobank" και όχι το "google pay" και γι'αυτο μου την απέρριπτε σε κάθε συναλλαγή! 2
nikolasgrg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Παιδιά τα φώτα σας!! Το παίρνω από την αρχή γιατί δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Έχω στην Curve καταχωρημένη την κάρτα της Πειραιώς και πληρώνω μέσω Curve σχεδόν τα πάντα, ειδικά μέσω εφαρμογών (π.χ ΒΟΧ, efood κλπ). Πριν κανένα μήνα έκανα μια παραγγελία στο BOX (πληρωμή μέσω curve), η οποία ακυρώθηκε και επιστράφηκαν τα χρήματα και εκείνη την ώρα έβγαλε μήνυμα ότι απορίφθηκε η πληρωμή. Παρόλα αυτά τα χρήματα αφαιρέθηκαν από την Πειραιώς και δεν επέστρεψαν ποτέ ούτε στην Πειραιώς ούτε στην Curve ως ballance. Ακόμα παλεύω με το BOX να βγάλουμε άκρη. Σήμερα πήγα και πήρα καφέ από μαγαζί και πλήρωσα με το κινητό μέσω Curve. Μου λέει η υπάλληλος ακυρώθηκε η συναλλαγή, οπότε ξαναπέρασε το (και όντως μια που έφυγαν τα χρήματα και μία που μου έβγαλε ειδοποίηση ότι απορρίφθηκε η αγορά), το ξαναπέρασα και ξαναχρέωσε κανονικά. Το θέμα είναι ότι τα χρήματα δεν επιστράφηκαν τελικά και τώρα έχει αφαιρέσει δυο φορές τα χρήματα. Άρα καταλήγω στο γεγονός ότι έχω θέμα με την Curve όσον αφορά τις επιστροφές. Υπάρχει τρόπος να επιστραφούν τα χρήματα??
alfeios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, nikolasgrg είπε Παιδιά τα φώτα σας!! Το παίρνω από την αρχή γιατί δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Έχω στην Curve καταχωρημένη την κάρτα της Πειραιώς και πληρώνω μέσω Curve σχεδόν τα πάντα, ειδικά μέσω εφαρμογών (π.χ ΒΟΧ, efood κλπ). Πριν κανένα μήνα έκανα μια παραγγελία στο BOX (πληρωμή μέσω curve), η οποία ακυρώθηκε και επιστράφηκαν τα χρήματα και εκείνη την ώρα έβγαλε μήνυμα ότι απορίφθηκε η πληρωμή. Παρόλα αυτά τα χρήματα αφαιρέθηκαν από την Πειραιώς και δεν επέστρεψαν ποτέ ούτε στην Πειραιώς ούτε στην Curve ως ballance. Ακόμα παλεύω με το BOX να βγάλουμε άκρη. Σήμερα πήγα και πήρα καφέ από μαγαζί και πλήρωσα με το κινητό μέσω Curve. Μου λέει η υπάλληλος ακυρώθηκε η συναλλαγή, οπότε ξαναπέρασε το (και όντως μια που έφυγαν τα χρήματα και μία που μου έβγαλε ειδοποίηση ότι απορρίφθηκε η αγορά), το ξαναπέρασα και ξαναχρέωσε κανονικά. Το θέμα είναι ότι τα χρήματα δεν επιστράφηκαν τελικά και τώρα έχει αφαιρέσει δυο φορές τα χρήματα. Άρα καταλήγω στο γεγονός ότι έχω θέμα με την Curve όσον αφορά τις επιστροφές. Υπάρχει τρόπος να επιστραφούν τα χρήματα?? Επικοινωνία με curve το πρώτο βήμα 1
Delas.46 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikolasgrg είπε Παιδιά τα φώτα σας!! Το παίρνω από την αρχή γιατί δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Έχω στην Curve καταχωρημένη την κάρτα της Πειραιώς και πληρώνω μέσω Curve σχεδόν τα πάντα, ειδικά μέσω εφαρμογών (π.χ ΒΟΧ, efood κλπ). Πριν κανένα μήνα έκανα μια παραγγελία στο BOX (πληρωμή μέσω curve), η οποία ακυρώθηκε και επιστράφηκαν τα χρήματα και εκείνη την ώρα έβγαλε μήνυμα ότι απορίφθηκε η πληρωμή. Παρόλα αυτά τα χρήματα αφαιρέθηκαν από την Πειραιώς και δεν επέστρεψαν ποτέ ούτε στην Πειραιώς ούτε στην Curve ως ballance. Ακόμα παλεύω με το BOX να βγάλουμε άκρη. Σήμερα πήγα και πήρα καφέ από μαγαζί και πλήρωσα με το κινητό μέσω Curve. Μου λέει η υπάλληλος ακυρώθηκε η συναλλαγή, οπότε ξαναπέρασε το (και όντως μια που έφυγαν τα χρήματα και μία που μου έβγαλε ειδοποίηση ότι απορρίφθηκε η αγορά), το ξαναπέρασα και ξαναχρέωσε κανονικά. Το θέμα είναι ότι τα χρήματα δεν επιστράφηκαν τελικά και τώρα έχει αφαιρέσει δυο φορές τα χρήματα. Άρα καταλήγω στο γεγονός ότι έχω θέμα με την Curve όσον αφορά τις επιστροφές. Υπάρχει τρόπος να επιστραφούν τα χρήματα?? "Αρχικά δες αν έχεις το πρώτο refund στην curve cash card. Μετά το θέμα με την wirecard, τα pending refunds πιστώθηκαν εκεί." Άκυρο, δεν είχα διαβάσει ότι δεν είναι ούτε στο balance σου. Όσο για εχθές, unclaimed συναλλαγές επιστρέφονται μετά από 7 ημέρες. Άρα ίσως σε 7 μέρες να επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης, declined συναλλαγής. Αν δεν σε κάλυψα, μπορείς να ανοίξεις ticket μέσω του Curve app και να σου απαντήσουν οι ίδιοι. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Delas.46
nikolasgrg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Delas.46 είπε "Αρχικά δες αν έχεις το πρώτο refund στην curve cash card. Μετά το θέμα με την wirecard, τα pending refunds πιστώθηκαν εκεί." Άκυρο, δεν είχα διαβάσει ότι δεν είναι ούτε στο balance σου. Όσο για εχθές, unclaimed συναλλαγές επιστρέφονται μετά από 7 ημέρες. Άρα ίσως σε 7 μέρες να επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης, declined συναλλαγής. Αν δεν σε κάλυψα, μπορείς να ανοίξεις ticket μέσω του Curve app και να σου απαντήσουν οι ίδιοι. Μπήκα στην εφαρμογή και πάτησα “report a problem”, εξήγησα εν ολίγοις τι έχει παιχτεί και περιμένω απάντηση. Αυτό εννοείς ticket?
Delas.46 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, nikolasgrg είπε Μπήκα στην εφαρμογή και πάτησα “report a problem”, εξήγησα εν ολίγοις τι έχει παιχτεί και περιμένω απάντηση. Αυτό εννοείς ticket? Εννοώ: Account, πάνω δεξιά profile, κάτω κάτω help, πάνω δεξιά tickets, κάτω δεξιά το εικονίδιο του chat. Αν έκανες αυτό, τότε ναι, αυτό εννοούσα. 2
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, dimitrisOS είπε Η ticket restaurant δεν είναι συμβατή ; Όχι
dimitrisOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Όχι Οοκ, είναι ασφαλές η κάρτα? Την χρησιμοποιείται καθημερινά ; Θέλω να την βάλω το google pay για αγορές μέσω Πειραιώς.
Delas.46 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Οοκ, είναι ασφαλές η κάρτα? Την χρησιμοποιείται καθημερινά ; Θέλω να την βάλω το google pay για αγορές μέσω Πειραιώς. Θέμα έχω συναντήσει μόνο σε POS της εθνικής τράπεζας. Όταν τα συναντάς θα πρέπει να πληρώνεις chip n pin και να διαλέγεις ευρώ πάντα. Πέρα από αυτό όλα λειτουργούν μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα