alfeios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Καλύτερα στείλτα σε revolut μιας και είναι σε στερλίνες. Και δεν έχει και προμήθεια Πώς στέλνουμε χρηματα μεσω curve? Ειχε επιλογη και δεν την βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, alfeios είπε Πώς στέλνουμε χρηματα μεσω curve? Ειχε επιλογη και δεν την βρισκω Επιλέγεις σαν κάρτα στην εφαρμογή της Curve την Curve Cash και μετά κάνεις top up την revolut κανονικά με την Curve κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Επιλέγεις σαν κάρτα στην εφαρμογή της Curve την Curve Cash και μετά κάνεις top up την revolut κανονικά με την Curve κάρτα Υπηρχε και επιλογη να στειλεις σε τραπεζικο λογαριασμο με χρεωση της επιλεγμενης καρτας. (Αν θυμαμαι καλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 23 ώρες πριν, vagstef είπε στείλε support να σου αλλάξουν ότι χρειάζεται Αυτό έκανα πράγματι χθες, αλλά προφανώς λόγω Σουκού δεν έχουν απαντήσει. Θα περιμένω από αύριο Δευτέρα να δω αν θα στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, bill_viper είπε Αυτό έκανα πράγματι χθες, αλλά προφανώς λόγω Σουκού δεν έχουν απαντήσει. Θα περιμένω από αύριο Δευτέρα να δω αν θα στείλουν. Ναι !! Απαντάνε παντα ασχετα αν ειναι standard ή metal ή ότι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos4000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Καλύτερα στείλτα σε revolut μιας και είναι σε στερλίνες. Και δεν έχει και προμήθεια και εγώ αυτό έκανα, διάλεξα το CURVE CASH στο CURVE App και το G PAY στο App της Revolut, και μεταφέρθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 26 minutes ago, Nikos4000 said: και εγώ αυτό έκανα, διάλεξα το CURVE CASH στο CURVE App και το G PAY στο App της Revolut, και μεταφέρθηκαν Δεν είναι ωραίο πάντως για εμάς που έχουμε κάρτες ευρώ να μας επιστρέφουν τα οποία refund σε λίρες Αγγλίας, περιττή μετατροπή και άλλη μια όταν τα μετατρέπεις ξανά σε ευρώ. Ας δώσουν την επιλογή νομίσματος και στην curve cash. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos4000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δεν είναι ωραίο πάντως για εμάς που έχουμε κάρτες ευρώ να μας επιστρέφουν τα οποία refund σε λίρες Αγγλίας, περιττή μετατροπή και άλλη μια όταν τα μετατρέπεις ξανά σε ευρώ. Ας δώσουν την επιλογή νομίσματος και στην curve cash. ναι καλό θα ήταν να είχαν όλα τα νομίσματα στο curve cash όπως η revolut 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μανούσακας Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Γεια σας.Ήθελα να ρωτήσω αν παραγγείλω την κάρτα στη metal έκδοση αλλά διακόψω την συνδρομή κάποια στιγμή και επιλέξω την έκδοση χωρίς χρέωση.Θα μπορέσω να κρατήσω την μεταλλική κάρτα ή θα χρειαστεί να μου στείλουν καινούργια κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Μανούσακας είπε Γεια σας.Ήθελα να ρωτήσω αν παραγγείλω την κάρτα στη metal έκδοση αλλά διακόψω την συνδρομή κάποια στιγμή και επιλέξω την έκδοση χωρίς χρέωση.Θα μπορέσω να κρατήσω την μεταλλική κάρτα ή θα χρειαστεί να μου στείλουν καινούργια κάρτα; Θα λειτουργεί μέχρι να στείλουν τη νέα από τη στιγμη που θα κανεις downgrade στο free plan μιας και στην Curve μπορείς να έχεις μόνο μια κάρτα. Πχ στη revolut συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι να τη διαγράψεις εσυ ή αν λήξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με απενεργοποίηση της curve λύθηκε όπως και στους περισσότερους από εσάς. Σήμερα όμως μου ήρθε διπλή χρέωση που έκανα παραγγελία και έχω πλήρωσει ήδη μια φορά για ένα ποσό 44€. Η πρώτη χρέωση ήταν στις 2/7 και εχθές ήρθε νέα χρέωση το ίδιο ακριβώς ποσό. Καμία ιδέα φίλοι μου;;;; Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starback Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε Το πρόβλημα με απενεργοποίηση της curve λύθηκε όπως και στους περισσότερους από εσάς. Σήμερα όμως μου ήρθε διπλή χρέωση που έκανα παραγγελία και έχω πλήρωσει ήδη μια φορά για ένα ποσό 44€. Η πρώτη χρέωση ήταν στις 2/7 και εχθές ήρθε νέα χρέωση το ίδιο ακριβώς ποσό. Καμία ιδέα φίλοι μου;;;; Το έπαθα και εγώ πριν κάποιες εβδομάδες και όταν επικοινώνησα με email με το support τους μου απάντησαν ότι το τερματικό του εμπόρου ακύρωσε την πρώτη συναλλαγή και έκανε νέα και για αυτό η διπλή χρέωση. Μου ανέφεραν επίσης ότι θα πιστωθεί το ποσό στις επόμενες ημέρες. Όντως σε Πειραιώς είδα την επιστροφή μετά από 2 ημέρες αλλά αυτό έγινε πριν το συμβάν με την wirecard. Δεν ξέρω αν σε εσένα τώρα η επιστροφή φανεί στην curve cash σε λίρες αγγλίας. Πάντως θα συνιστούσα να στείλεις ένα email στο support για την διπλή χρέωση καλού κακού! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από Starback 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d300s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) UPDATE 15 July 2020 Το δοκίμασα πάλι σήμερα και δούλεψε κανονικά! Προφανώς το POS παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα...άλλη εξήγηση δε βρίσκω...τουλάχιστον το update δε δημιούργησε προβλήματα! Καλησπέρα...σήμερα το πρωί το Google Pay έκανε update μέσω του playstore με αποτέλεσμα σε POS που δεχόταν Gpay με την Curve κανονικά, σήμερα να μην εγκρίνει συναλλαγή. Το έπαθε κανένας άλλος? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από d300s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, d300s είπε Καλησπέρα...σήμερα το πρωί το Google Pay έκανε update μέσω του playstore με αποτέλεσμα σε POS που δεχόταν Gpay με την Curve κανονικά, σήμερα να μην εγκρίνει συναλλαγή. Το έπαθε κανένας άλλος? Εκανε και μενα το πρωι αλλα πριν λιγο εκανα κανονικά με curve. Τι pos ηταν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d300s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, vagstef είπε Εκανε και μενα το πρωι αλλα πριν λιγο εκανα κανονικά με curve. Τι pos ηταν ; Πειραιώς το οποίο χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα απροβλημάτιστα...τι να πω...θα δοκιμάσω και αύριο μήπως έτυχα σε κάποιο crashαρισμα του server... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα