christou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Σήμερα πάντως δοκίμασα να χρησιμοποιήσω στο ίντερνετ σε 2 διαφορετικές συναλλαγές την curve και έγινε decline με 2 διαφορετικές κάρτες που στην εφαρμογή της curve φαίνονται σαν να είναι οκ.
asdfnikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, alex-gate-7-1925 είπε Το πρόβλημα με τα POS της Εθνικής το αντιμετωπίζετε μόνο ανέπαφα ή και με την φυσική κάρτα Curve? Απλά μου είχαν αναφέρει κάποια στιγμή σε ένα κατάστημα ότι το POS τους (εθνικής) ξέρουν ότι έχει default προστασία για τις κάρτες από χώρες του εξωτερικού και δεν επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές. Μου φάνηκε λίγο άκυρο αλλά φαντάζομαι έχει εμπειρία ανάλογη γιατί είναι σε καλοκαιρινό σποτ άρα έχει επαφή και με τουρίστες. Καμία σχέση με προστασία έχει το πρόβλημα που εμφανίζεται με της κάρτες της Curve και άλλων τραπεζών εξωτερικού .
Doubt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, alex-gate-7-1925 είπε Το πρόβλημα με τα POS της Εθνικής το αντιμετωπίζετε μόνο ανέπαφα ή και με την φυσική κάρτα Curve? Ανέπαφη συναλλαγή με την κάρτα Curve απορρίπτεται, με chip & pin περνάει κανονικά. Στα POS άλλων τραπεζών δεν συμβαίνει αυτό, οπότε είναι θέμα του POS και όχι της κάρτας. Άρα δε μπορεί και να λυθεί από πλευράς Curve με οποιαδήποτε αλλαγή. Π.χ. wirecard σε paparicard.
moul1995 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος που βρίσκω το CVR CODE για να κάνω επιβεβαίωση της χρεωστικής μου κάρτας?
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, moul1995 είπε Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος που βρίσκω το CVR CODE για να κάνω επιβεβαίωση της χρεωστικής μου κάρτας? στην χρέωση του 1,ΧΧ ευρώ που έγινε στην κάρτα σου
moul1995 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, asdfnikos είπε στην χρέωση του 1,ΧΧ ευρώ που έγινε στην κάρτα σου Θα μου το βγάλει στο app του e banking?
Doubt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, moul1995 είπε Θα μου το βγάλει στο app του e banking? Ναι, δες τις κινήσεις της κάρτας σου.
vassar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Πληρωμή με Google pay έγινε κανονικά χτές, ύστερα από το πρόβλημα που αντιμετώπισαν
t-shock Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Curve με Revolut από πίσω μέσω Samsung Pay (στο ρολόι μου), δούλεψε άψογα σε μηχανάκι iCardLink χθες το βράδυ
G.bar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Οπότε με την curve δεν υπάρχει λόγος για χρήση Ν26 ή Revolut στο εξωτερικό όσον αφορα την μετατροπη συναλλαγματος και ανάληψη απο ΑΤΜ μέχρι όσες φορές επιτρέπεται κτλ, σωστα;
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Παραμένει το θέμα με τα μηχανάκια της εθνικής. Σήμερα σε Σκλαβενίτη είχα θέμα. Ρώτησα και ήταν της εθνικής
spy_vlsi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλημέρα. Ρώτησα κια σε άλλο thread αλλά αυτό φαίνεται πολύ πιο ενεργό.κάποτε μπορούσαμε να στείλουμε χρήματα σε άλλον χρήστη Curve. Πλέον από εμένα έχει φύγει αυτή η επιλογή. Έχετε κι άλλοι το ίδιο θέμα;
Hapatingo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 4 minutes ago, spy_vlsi said: Καλημέρα. Ρώτησα κια σε άλλο thread αλλά αυτό φαίνεται πολύ πιο ενεργό.κάποτε μπορούσαμε να στείλουμε χρήματα σε άλλον χρήστη Curve. Πλέον από εμένα έχει φύγει αυτή η επιλογή. Έχετε κι άλλοι το ίδιο θέμα; Το έβγαλαν λόγο wirecard. Ίσως μετά από 2-3 εβδομάδες το δούμε πάλι. 1
HateMe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα παίδες. Ενώ εδώ και μήνες είχα απροβλημάτιστα την κάρτα της Εθνικής μέσω της Curve και έκανα αγορές κλπ μέσω Apple pay, τώρα δεν μου την δέχεται καν όταν πάω να την προσθέσω. "You can't add this card to Curve" μπλα μπλα μπλα. Το κάνει και σε άλλους; Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά ποστ λόγω δουλειάς και ελάχιστου χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα