Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την curve card

alfeios
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bourdoulas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δηλαδή από αύριο, ίσως να μπορώ να πληρώσω με την κάρτα αλλά όχι με το Samsung pay που έχω συνδεδεμένη την κάρτα? Μου φαίνεται κουλό. 

Το tokenisation πρέπει να έχει θέμα ακόμα και για αυτό δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα G/S/A Pay ακόμα 

Κάτι λέγανε για Τρίτη και μετά ότι ίσως δουλέψει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις μου ήρθε email από την curve και αναβάθμιση της εφαρμογής. Από την Δευτέρα 29/06 γράφει ότι θα δουλεύει κανονικά. Επίσης μέχρι το τέλος της ημέρας θα δουλεύουν και Apple, Google, Samsung pay.

We’re thrilled to inform you that, after a short disruption, as of Monday 29 June you can spend with your Curve Card as normal -- both in-store and online, with your physical card. Apple Pay, Google Pay, and Samsung Pay should be available to use by the end of the day.

We had to make some backend changes so you’ll need to update your app to use it (just open it, we’ll prompt you). And you may need to re-verify some cards. 

μια απο τα ιδια και σε εμενα!!!

Στις 20/6/2020 στις 9:29 ΜΜ, emanager είπε

Έχουμε κάποια ενημέρωση για τα POS της Εθνικής αν τελικά περνάει η CURVE ή αν υπάρχει κάποια χρονική εκτίμηση πότε θα υποστηριχθεί;

Έχει παρατηρηθεί σε κάποιο άλλο POS να μην υποστηρίζεται; Για να ρωτάμε πριν πληρώσουμε τον πωλητή τι POS έχει ώστε να ξέρουμε τι κάρτα να βγάλουμε . Βέβαια ο σκοπός της CURVE είναι να έχουμε μόνο μια κάρτα πάνω μας ή μόνο το κινητό/smartwatch και να γλιτώνουμε να έχουμε δύο φουσκωμένες τσέπες η μία από το κινητό (αναπόφευκτο) και η άλλη με το καρτοπορτοφόλι.

Επίσης έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει Cosmote prepaid (αυτή που δίνει MB με κάθε αγορά); Δοκίμασα προσθήκη στην εφαρμογή CURVE και δεν μου πέρναγε. Το περίεργο είναι ότι στο σφάλμα προσθήκης με παρότρυνε να βάλω prepaid ενώ αυτή η κάρτα είναι ξεκάθαρη prepaid (με την ανάλογη προμήθειά της για τη φόρτιση).

Εγώ έχω προσθέσει 2 τέτοιες δικές μου χωρίς πρόβλημα

Έκανα το update της εφαρμογής στο iOS αλλά δεν μου προσθέτει την κάρτα της curve στο Apple Pay. Μου εμφανίζει μήνυμα να επικοινωνήσω με τον εκδότη της κάρτας. 
Διέγραψα κ ξανά έβαλα την εφαρμογή αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Υπάρχει θέμα με την πλατφόρμα ή κάπου σκάλωσε σ εμένα;

41 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Έκανα το update της εφαρμογής στο iOS αλλά δεν μου προσθέτει την κάρτα της curve στο Apple Pay. Μου εμφανίζει μήνυμα να επικοινωνήσω με τον εκδότη της κάρτας. 
Διέγραψα κ ξανά έβαλα την εφαρμογή αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Υπάρχει θέμα με την πλατφόρμα ή κάπου σκάλωσε σ εμένα;

Βαλτην χειροκίνητα μέσα από το Apple Wallet

Θα λειτουργήσει κανονικοτατα

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, t-shock είπε

Βαλτην χειροκίνητα μέσα από το Apple Wallet

Θα λειτουργήσει κανονικοτατα

Αυτό δεν σκέφτηκα να το δοκιμάσω.
Είχες δίκιο, λειτούργησε αμέσως. Θενξ!!

• Like 1

42 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Μήπως μετά από αυτή την μεγάλη αλλαγή διορθώθηκε το πρόβλημα που έχει με τα POS της εθνικής ; Γνωρίζει κανείς ;

Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω.Όποιος δοκιμάσει πρώτος(βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ας ενημερώσει .

Το πρόβλημα με τα POS της Εθνικής το αντιμετωπίζετε μόνο ανέπαφα ή και με την φυσική κάρτα Curve?

Απλά μου είχαν αναφέρει κάποια στιγμή σε ένα κατάστημα ότι το POS τους (εθνικής) ξέρουν ότι έχει default προστασία για τις κάρτες από χώρες του εξωτερικού και δεν επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές. Μου φάνηκε λίγο άκυρο αλλά φαντάζομαι έχει εμπειρία ανάλογη γιατί είναι σε καλοκαιρινό σποτ άρα έχει επαφή και με τουρίστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...