Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την curve card

alfeios
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bourdoulas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Εγώ να σας πω την αλήθεια έχω 2 curve. Η μια η ελληνική πριν τα cc και η οποία όταν σταμάτησε να λειτουργεί λόγο των cc έβγαλα μια δεύτερη σε διεύθυνση Γερμανίας. Εν συντομία χρησιμοποιώ την γερμανική και η ελληνική απλά υπάρχει. 

Βγήκε σε καλό μιας και η Γερμανία υποστηρίζεται για αγορές σε Apple store. Σχετικά με App Store μόνο με iTunes κάρτες και σε αμερικανική διεύθυνση που απελάσετε των φόρων.

Στην apple τι δευθυνση δηλωνεις στην περιπτωση αυτη; Γερμανική;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 minutes ago, spartak1 said:

Στην apple τι δευθυνση δηλωνεις στην περιπτωση αυτη; Γερμανική;

Ναι την Γερμανική. Έτσι είχα αγοράσει και ένα iPhone από το αμερικάνικο apple.com

Στο μόνο που δεν δουλεύει είναι στο app store, εκεί θέλει να έχεις apple id στην ίδια χώρα με την κάρτα. Επειδή το έχω γυρίσει στο αμερικανικό app store η λύση είναι να φορτίζεις το account με iTunes κάρτες τις οποίες πάλι αγοράζεις απο apple.com ή απο τρίτους.

2 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Ναι την Γερμανική. Έτσι είχα αγοράσει και ένα iPhone από το αμερικάνικο apple.com

Στο μόνο που δεν δουλεύει είναι στο app store, εκεί θέλει να έχεις apple id στην ίδια χώρα με την κάρτα. Επειδή το έχω γυρίσει στο αμερικανικό app store η λύση είναι να φορτίζεις το account με iTunes κάρτες τις οποίες πάλι αγοράζεις απο apple.com ή απο τρίτους.

Προσπάθησα να φτιάξω apple id και έβαλα μια κάρτα εξωτερικού με διευθυνση Ελλάδας και δε με άφηνε να προχωρησω. Είναι υποχρεωτικό να δηλώσω κάρτα αλλιώς δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία

5 minutes ago, spartak1 said:

Προσπάθησα να φτιάξω apple id και έβαλα μια κάρτα εξωτερικού με διευθυνση Ελλάδας και δε με άφηνε να προχωρησω. Είναι υποχρεωτικό να δηλώσω κάρτα αλλιώς δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία

Απλά βρες μια δωρεάν εφαρμογή και πάτα δημιουργία νέου Apple ID. 

Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Κάνω μια συναλλαγή στην Aegean με paypal από πίσω την curve και πίσω από την curve την κάρτα της εθνικής. Η συναλλαγή χρεώνεται δύο φορές στην Εθνική και δύο φορές στην curve . Στέλνω μύνημα στην curve και μου λέει ,

This happened because AEGEANAIRLI sent us multiple transaction requests, which meant Curve unknowingly processed the payments.

. Ναι αλλά στο paypal υπάρχει μόνο μία συναλλαγή που πλήρωσα στην aegean . Ποιος λέει ψέματα ; (Μετά την συνομιλία μου επέστρεψαν τα χρήματα αλλά θα πρέπει κάθε φορά να παρακολουθώ τις συναλλαγές, και στείλε μήνυμα και περίμενε?).

2 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Κάνω μια συναλλαγή στην Aegean με paypal από πίσω την curve και πίσω από την curve την κάρτα της εθνικής. Η συναλλαγή χρεώνεται δύο φορές στην Εθνική και δύο φορές στην curve . Στέλνω μύνημα στην curve και μου λέει ,

This happened because AEGEANAIRLI sent us multiple transaction requests, which meant Curve unknowingly processed the payments.

. Ναι αλλά στο paypal υπάρχει μόνο μία συναλλαγή που πλήρωσα στην aegean . Ποιος λέει ψέματα ; (Μετά την συνομιλία μου επέστρεψαν τα χρήματα αλλά θα πρέπει κάθε φορά να παρακολουθώ τις συναλλαγές, και στείλε μήνυμα και περίμενε?).

Κατά 99,9% η curve έκανε λάθος. Το paypal έχει χρόνια... η curve τιποτα τα τελευταία 1-2 χρονια εγινε διαδεδομένη και προφανώς θα συμβαίνουν διαφορα μέχρι να εδραιωθεί.

Καλησπέρα σας μόλις ενεργοποίησα την κάρτα revolute, δεν την έχω χρησιμοποιήσει και έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου (Iban) για να μου μεταφέρουν χρήματα από Γερμανία! 

Δεν μπορεί να μου τα στείλει και δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω..Βγαίνει μια ειδοποίηση ότι το Iban είναι λάθος.

Επίσης έστειλα κι εγώ κι όταν πήγα να το κάνω χειροκίνητα δηλαδή να βάλω εγώ όλα τα στοιχεία δεν με άφηνε, ενώ όταν πήγα με τον άλλο τρόπο και προσέθεσα την επαφή του κινητού, μπόρεσα και τα έστειλα! 

Ο λογαριασμός δουλεύει μου έστειλαν από κάρτα revolut.. 

Καλησπέρα σας μόλις ενεργοποίησα την κάρτα revolute, δεν την έχω χρησιμοποιήσει και έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου (Iban) για να μου μεταφέρουν χρήματα από Γερμανία! 

Δεν μπορεί να μου τα στείλει και δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω..Βγαίνει μια ειδοποίηση ότι το Iban είναι λάθος.

Επίσης έστειλα κι εγώ κι όταν πήγα να το κάνω χειροκίνητα δηλαδή να βάλω εγώ όλα τα στοιχεία δεν με άφηνε, ενώ όταν πήγα με τον άλλο τρόπο και προσέθεσα την επαφή του κινητού, μπόρεσα και τα έστειλα! 

Ο λογαριασμός δουλεύει μου έστειλαν από κάρτα revolut.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση αν το έχει κάνει κάποιος, θέλω να συνδέσω στη curve χρεωστική κάρτα η οποία είναι στο όνομα της γυναικάς μου γίνετε ;;;

Επεξ/σία από tigreos

29 λεπτά πριν, tigreos είπε

Ερώτηση αν το έχει κάνει κάποιος, θέλω να συνδέσω στη curve χρεωστική κάρτα η οποία είναι στο όνομα της γυναικάς μου γίνετε ;;;

κανονικά απαγορεύετε.

κάνε έναν καινούργιο λογαριασμό για την γυναίκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2020 στις 11:56 ΠΜ, asdfnikos είπε

κανονικά απαγορεύετε.

κάνε έναν καινούργιο λογαριασμό για την γυναίκα.

Λογικό να απαγορεύεται και κατανοητό απλά η χρήσει θα γίνει από την ίδια και όχι από εμένα οπότε δεν τίθεται θέμα κατάχρησις.

Στις 19/6/2020 στις 12:47 ΜΜ, alfeios είπε

Στην πραξη γινεται

Ωραία αυτό ήθελα να μάθω, να φανταστώ στην εφαρμογή της curve βάζω κανονικά το όνομα της ή βάζω το δικό μου και τα νούμερα τις κάρτας της;;

Επεξ/σία από tigreos

12 λεπτά πριν, tigreos είπε

Λογικό να απαγορεύεται και κατανοητό απλά η χρήσει θα γίνει από την ίδια και όχι από εμένα οπότε δεν τίθεται θέμα κατάχρησις.

Ωραία αυτό ήθελα να μάθω, να φανταστώ στην εφαρμογή της curve βάζω κανονικά το όνομα της ή βάζω το δικό μου και τα νούμερα τις κάρτας της;;

στην τελική και να γίνει κάτι δεν θα σε κατηγορήσει κανείς ότι έκπλεψες την κάρτα. οπότε το μόνο που σε νοιάζει είναι η περίπτωση να σε μπλοκάρουν, αν ακολουθούν αυτή την τακτική

1 ώρα πριν, tigreos είπε

Εγω εβαλα το ονομα της

Εγω πάντως έβαλα μια πιστωτική του πατέρα μου στην curve και την έχω χρησιμοποιήσει κανα 2 φορές για έξοδα σπιτιού σε supermarket χωρις κανένα θέμα (βέβαια εκεί που είχε το ονομα, εβαλα το πατέρα μου και οχι το δικο μου) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...