st2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 για να μείνει και για άλλους συμφορουμιτες άρα πάει 1 συνδεω καρτα πχ εθνικης με curve 2 κατεβαζω apk google pay 3 συνδεω την curve με google pay και 4 πληρωνω με nfc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstasK Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Χαίρετε, ενώ έχω περάσει την εθνική με curve και έχω κάνει συναλλαγές με αυτήν, περνάω την curve στο Google pay αλλά στην επιβεβαίωση με SMS δεν έρχεται ποτέ το SMS και δεν ξέρω γιατί. Σε άλλους έχει έρθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simnum3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 5/5/2020 στις 11:37 ΠΜ, st2 είπε για να μείνει και για άλλους συμφορουμιτες άρα πάει 1 συνδεω καρτα πχ εθνικης με curve 2 κατεβαζω apk google pay 3 συνδεω την curve με google pay και 4 πληρωνω με nfc Δλδ δουλεύει στα pos κανονικά; και οι πληρωμές σε τράπεζα θα φαίνονται από τη ξένη κάρτα, πχ θα αναγράφουν πχ το όνομα της curve σαν κίνηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, simnum3 είπε Δλδ δουλεύει στα pos κανονικά; και οι πληρωμές σε τράπεζα θα φαίνονται από τη ξένη κάρτα, πχ θα αναγράφουν πχ το όνομα της curve σαν κίνηση ; Ναι δουλεύει κανονικά. Η πληρωμές στην τράπεζα φαίνονται στο Λονδίνο και αναγράφει CRV* και την επωνυμία του εμπόρου . π..χ CRV*MASOUTIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simnum3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Nα ρωτήσω κάτι άλλο, στην μπλε κάρτα(free plan) σου στέλνουν αυτόματα κάρτα στη διεύθυνση κατοικίας η μόνο εσύ αν το επιθυμείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astronautis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλημέρα, Prepaid δέχεται η curve? Γιατί έχω δημιουργήσει 2 διαφορετικές virtual prepaid από eurobank κ Εθνική (MasterCard και οι 2) και δεν μου δέχεται καμία. Εννοείται ότι έχουν λεφτά μέσα για τη χρέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpag80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, astronautis13 είπε Καλημέρα, Prepaid δέχεται η curve? Γιατί έχω δημιουργήσει 2 διαφορετικές virtual prepaid από eurobank κ Εθνική (MasterCard και οι 2) και δεν μου δέχεται καμία. Εννοείται ότι έχουν λεφτά μέσα για τη χρέωση Στην εφαρμογή μέσα γράφει ότι μπορείς να προσθέσεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astronautis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Στην εφαρμογή μέσα γράφει ότι μπορείς να προσθέσεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. ναι το έχω δει αλλά εμένα δεν με άφησε να προσθέσω καμία.. και είπα να δω αν είχε και κάνας άλλος τέτοιο πρόβλημα. υπ' οψιν την μία prepaid την έχω και paypal κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, astronautis13 είπε ναι το έχω δει αλλά εμένα δεν με άφησε να προσθέσω καμία.. και είπα να δω αν είχε και κάνας άλλος τέτοιο πρόβλημα. υπ' οψιν την μία prepaid την έχω και paypal κανονικά. Στειλε μηνυμα εκει που λεει report a problem και θα σε καθοδηγήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, astronautis13 είπε ναι το έχω δει αλλά εμένα δεν με άφησε να προσθέσω καμία.. και είπα να δω αν είχε και κάνας άλλος τέτοιο πρόβλημα. υπ' οψιν την μία prepaid την έχω και paypal κανονικά. Δεν δεχεται prepaid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, astronautis13 είπε Καλημέρα, Prepaid δέχεται η curve? Γιατί έχω δημιουργήσει 2 διαφορετικές virtual prepaid από eurobank κ Εθνική (MasterCard και οι 2) και δεν μου δέχεται καμία. Εννοείται ότι έχουν λεφτά μέσα για τη χρέωση Βάλε χρεωστική ή πιστωτική, αν έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astronautis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, stratos_21 είπε Δεν δεχεται prepaid ωραία, ευχαριστώ 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε Βάλε χρεωστική ή πιστωτική, αν έχεις ναι, αφού δεν γίνεται με τις prepaid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 τότε γιατί δέχεται τη Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, vagstef είπε τότε γιατί δέχεται τη Revolut? Γιατί έχει εξαιρέσεις Όπως την revolut ή την monese 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Το αναφέρω ως είδηση... για εμάς που χρησιμοποιούμε ανέπαφες συναλλαγές με NFC! NFC με το app της Eurobank! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα