alfeios Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, katsiletra είπε Κι εγώ τον άλλαξα αλλά τίποτα. Μετά από κάποια ώρα να προσπαθήσω; Φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, alfeios είπε Φυσικά Δηλαδή μετά από μια μέρα; Να αλλάξω αριθμό και μετά να βάλω τον δικό μου ξανά και να δοκιμάσω αύριο στο Google Pay; Ή να δοκιμάσω αργότερα με τον καινούργιο αριθμό και να τον αλλάξω άλλη φορά; Έχω ένα αγγλικό νούμερο να βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, katsiletra είπε Δηλαδή μετά από μια μέρα; Να αλλάξω αριθμό και μετά να βάλω τον δικό μου ξανά και να δοκιμάσω αύριο στο Google Pay; Ή να δοκιμάσω αργότερα με τον καινούργιο αριθμό και να τον αλλάξω άλλη φορά; Έχω ένα αγγλικό νούμερο να βάλω. Δοκίμασε με ότι αριθμό έχεις πρόσβαση για να σου έρθει το μήνυμα. Επιτόπου, δεν αλλάζει κάτι σήμερα ή αύριο. Μέσα από την εφαρμογή της Curve πρέπει να αλλάξεις τον αριθμό και πρέπει να σου έρθει πρώτα επιβεβαίωση από την Curve ότι άλλαξες τον αριθμό και μετά πας στο Google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα έκανα μια αγορά με Curve στο ebay.co.uk μέσω paypal. Επέλεξα να γίνει η πληρωμή με την Curve και πιστεύω ότι πήρα καλή ισοτιμία! 56 pounds = 64.16€ Η Revolut αυτή τη στιγμή δίνει 64.12€ και η google 64.13€ Στο app της Curve είχα μια κάρτα της Eurobank στην οποία έχει γίνει η χρέωση με ευρώ. Αν πλήρωνα κατευθείαν με Eurobank θα είχα άλλη ισοτιμία, πιο αυξημένη και 2% έξοδα συναλλάγματος! Μια χαρά με την Curve! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Sakis_Spooky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, alfeios είπε Φυσικά 1 ώρα πριν, coxy13 είπε Δοκίμασε με ότι αριθμό έχεις πρόσβαση για να σου έρθει το μήνυμα. Επιτόπου, δεν αλλάζει κάτι σήμερα ή αύριο. Μέσα από την εφαρμογή της Curve πρέπει να αλλάξεις τον αριθμό και πρέπει να σου έρθει πρώτα επιβεβαίωση από την Curve ότι άλλαξες τον αριθμό και μετά πας στο Google pay. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι πάλι δεν την δέχεται. Ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, katsiletra είπε Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι πάλι δεν την δέχεται. Ότι να ναι. Δεν τη δέχεται ή δεν σου έρχεται το μήνυμα? Τι σου βγάζει ακριβώς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, coxy13 είπε Δεν τη δέχεται ή δεν σου έρχεται το μήνυμα? Τι σου βγάζει ακριβώς? Δεν τη δέχεται. Γράφει ότι δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση για την ρύθμιση για αναπαφικες πληρωμές. Για να επιλυθεί το ζήτημα πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Τους είχα στείλει μαιλ και μου είχαν απαντήσει ότι είναι bug. Για αυτό λέω ότι είναι ότι να ναι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από katsiletra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, katsiletra είπε Δεν τη δέχεται. Γράφει ότι δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση για την ρύθμιση για αναπαφικες πληρωμές. Για να επιλυθεί το ζήτημα πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Τους είχα στείλει μαιλ και μου είχαν απαντήσει ότι είναι bug. Για αυτό λέω ότι είναι ότι να ναι. Συνεχίζει να σου βγαζει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, vagstef είπε Συνεχίζει να σου βγαζει αυτό; Ναι αλλά μετά δεν κάνει επαλήθευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 57 λεπτά πριν, katsiletra είπε Ναι αλλά μετά δεν κάνει επαλήθευση. Μα σου είπαν ότι είναι bug της κάρτας τι συνεχίζεις να το προσπαθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μα σου είπαν ότι είναι bug της κάρτας τι συνεχίζεις να το προσπαθείς; Εδώ και ένα μήνα bug; Και δεν μπορούν ακόμα να το διορθώσουν; Περίεργα πράγματα. Και δεν είναι της κάρτας του συστήματος τους είναι. Τρεις αριθμούς άλλαξα και δεν κάνει επαλήθευση. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από katsiletra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, katsiletra είπε Εδώ και ένα μήνα bug; Και δεν μπορούν ακόμα να το διορθώσουν; Περίεργα πράγματα. Και δεν είναι της κάρτας του συστήματος τους είναι. Τρεις αριθμούς άλλαξα και δεν κάνει επαλήθευση. Με ποια νούμερα αρχίζει η κάρτα σου; Όσοι έχουν 5375 9000 δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και μπορούν να την προσθέσουν στο Google Pay! Αν έχεις διαφορετικά νούμερα ελεγξέ τα https://binlist.net/ για να δούμε ποια χώρα βγάζει. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Sakis_Spooky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Με ποια νούμερα αρχίζει η κάρτα σου; Όσοι έχουν 5375 9000 δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και μπορούν να την προσθέσουν στο Google Pay! Αν έχεις διαφορετικά νούμερα ελεγξέ τα https://binlist.net/ για να δούμε ποια χώρα βγάζει. Αυτά τα νούμερα έχω και έχω πρόβλημα. Τι λέω τόσο καιρό; Το ίδιο και της συζύγου, δεν τις δέχεται για ανέπαφες ούτε την μία ούτε την άλλη. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από katsiletra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 εμενα η καρτα μου ξεκιναει με 5375 9000 και μπορεσα να την συνδεσω με το gpay,ακομα δεν εχω κανει ομως καμια ανεπαφη συναλλαγη για να δω εαν δουλευει σωστα.Με βαση το παραπανω link που εδωσε ο φιλος την δικια μου καρτα την δειχνει United Kingdom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, kioo είπε εμενα η καρτα μου ξεκιναει με 5375 9000 και μπορεσα να την συνδεσω με το gpay,ακομα δεν εχω κανει ομως καμια ανεπαφη συναλλαγη για να δω εαν δουλευει σωστα.Με βαση το παραπανω link που εδωσε ο φιλος την δικια μου καρτα την δειχνει United Kingdom. ενα 95% των συναλλαγών σου θα γίνει κανονικά , ίσως σε κάποια μαγαζιά που έχουν pos Εθνικής να μη λειτουργήσει. Όμως σε σούπερ μάρκετ, μεγάλα καταστήματα αλλά και γενικότερα στα περισσότερα μαγαζιά θα λειτουργήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα