alexpag80 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Σχετικά με πληρωμές με την curve σε χώρες εκτός ευρώ πχ. Αγγλία, επιλέγεις κάθε φορά να πληρώσεις στο τοπικό νόμισμα και κάνει μόνη της την μετατροπή; Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για μετατροπές το Σαββατοκύριακο όπως στην revolut;
Hapatingo Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alexpag80 said: Σχετικά με πληρωμές με την curve σε χώρες εκτός ευρώ πχ. Αγγλία, επιλέγεις κάθε φορά να πληρώσεις στο τοπικό νόμισμα και κάνει μόνη της την μετατροπή; Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για μετατροπές το Σαββατοκύριακο όπως στην revolut; Εάν έχεις ορίσει ευρώ στην κάρτα που πρόσθεσες τότε την μετατροπή την αναλαμβάνει η curve. Εάν έχεις ορίσει νόμισμα στην χώρα που επισκέπτεσαι τότε η χρέωση μετατροπής γίνεται από την κάρτα στο προσκήνιο, αυτή που πρόσθεσες δηλαδή της τράπεζας σου. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από Hapatingo
agdalov Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μία ερώτηση να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω λογαριασμό σε δολλάρια στην εθνική τράπεζα και έβαλα την χρεωστική κάρτα μου στην curve. Αν θέλω να πληρώσω στον Σκλαβενίτη τι νόμισμα επιλέγω στην κάρτα για να μην υπάρξει έξτρα προμήθεια και να κάνει την μετατροπή η curve? EUR ή USD? 😕
Hapatingo Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 44 minutes ago, agdalov said: Μία ερώτηση να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω λογαριασμό σε δολλάρια στην εθνική τράπεζα και έβαλα την χρεωστική κάρτα μου στην curve. Αν θέλω να πληρώσω στον Σκλαβενίτη τι νόμισμα επιλέγω στην κάρτα για να μην υπάρξει έξτρα προμήθεια και να κάνει την μετατροπή η curve? EUR ή USD? 😕 Δολάρια
agdalov Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, Hapatingo είπε Δολάρια Ευχαριστώ! 🙂
Sakis_Spooky Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Έχει προσπαθήσει κάποιος το Go back in time; Σήμερα προσπάθησα σαν δοκιμή να κάνω Go back in time μία συναλλαγή, χωρίς όμως επιτυχία, σε καμία από τις κάρτες που δοκίμασα.
Hapatingo Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Sakis_Spooky said: Έχει προσπαθήσει κάποιος το Go back in time; Σήμερα προσπάθησα σαν δοκιμή να κάνω Go back in time μία συναλλαγή, χωρίς όμως επιτυχία, σε καμία από τις κάρτες που δοκίμασα. Μήπως πέρασε η προθεσμία? Από σήμερα πηγαίνει στις 90 ημέρες από 14 που ήταν. Και το όριο νομίζω είναι μέχρι 1.000 ευρώ. Η υπηρεσία δουλεύει σαν τον αντιλογισμό. Χρεώνεσαι επιτόπου και τα χρήματα επιστρέφουν στην κάρτα μετά από 3-4 ημέρες, ίσως και περισσότερο αναλόγως τη τράπεζα. Οπότε μεσολαβεί ένα διάστημα που ουσιαστικά έχεις διπλό χρεωθεί για την αγορά. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Hapatingo
asdfnikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Έχει προσπαθήσει κάποιος το Go back in time; Σήμερα προσπάθησα σαν δοκιμή να κάνω Go back in time μία συναλλαγή, χωρίς όμως επιτυχία, σε καμία από τις κάρτες που δοκίμασα. Ναι είναι πολύ χρήσιμη η άμα έχεις μπερδέψει την κάρτα που χρέωσες η θέλεις να κάνεις την συγκεκριμένη πληρωμή στην πιστωτική αντί για την χρεωστική π.χ.
alfeios Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Έχει προσπαθήσει κάποιος το Go back in time; Σήμερα προσπάθησα σαν δοκιμή να κάνω Go back in time μία συναλλαγή, χωρίς όμως επιτυχία, σε καμία από τις κάρτες που δοκίμασα. Ναι το έχω κανει
kioo Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μολις παρελαβα την καρτα curve.Εχω το εξης θεμα παω να την περασω στο google pay και φτανω στο σημειο που πρεπει να λαβω sms για την επαληθευση αλλα το sms δεν ερχεται ποτε??γνωριζει κανεις τι παιζει???
coxy13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kioo είπε Μολις παρελαβα την καρτα curve.Εχω το εξης θεμα παω να την περασω στο google pay και φτανω στο σημειο που πρεπει να λαβω sms για την επαληθευση αλλα το sms δεν ερχεται ποτε??γνωριζει κανεις τι παιζει??? Το έπαθα κι εγώ όταν πήγα να τη βάλω. Προσπάθησα πόσες φορές αλλά τίποτα. Τελικά άλλαξα το αριθμού κινητού από την εφαρμογή της curve. Άλλαξα και όταν την πρόσθετα στο Google pay και μου ήρθε το SMS. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθήσει αλλά εμένα πέρασε κανονικά. Με Vodafone προσπαθούσα πάντως και έβαλα τον άλλο αριθμό της Cosmote. Αν δεν έχεις άλλον βάλε της γυναίκας ή κάποιου άλλου που έχεις πρόσβαση και ξανά άλλαξε τον μετά στην εφαρμογή και βάλε τον δικό σου. 2
vagstef Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, coxy13 είπε Το έπαθα κι εγώ όταν πήγα να τη βάλω. Προσπάθησα πόσες φορές αλλά τίποτα. Τελικά άλλαξα το αριθμού κινητού από την εφαρμογή της curve. Άλλαξα και όταν την πρόσθετα στο Google pay και μου ήρθε το SMS. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθήσει αλλά εμένα πέρασε κανονικά. Με Vodafone προσπαθούσα πάντως και έβαλα τον άλλο αριθμό της Cosmote. Αν δεν έχεις άλλον βάλε της γυναίκας ή κάποιου άλλου που έχεις πρόσβαση και ξανά άλλαξε τον μετά στην εφαρμογή και βάλε τον δικό σου. Κάτι παρόμοιο διάβασα στο community της Curve You just need “refresh” you phone number in the app. Replace it with something else and then add the original again. 2
Stelaras1993 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Εμενα σημερα μου ήρθε η κάρτα σε Ίος πέρασε κανονικά . Μενει να παω να αγορασω τιποτα να δω αν δουλευει
kioo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Άλλαξα τον αριθμό τηλεφώνου από cosmote se Vodafone και δούλεψε κανονικά.
katsiletra Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, kioo είπε Άλλαξα τον αριθμό τηλεφώνου από cosmote se Vodafone και δούλεψε κανονικά. Κι εγώ τον άλλαξα αλλά τίποτα. Μετά από κάποια ώρα να προσπαθήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα