Neptu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου μια κάρτα που έχω περασμένη έχει λήξει και μου βγάζει να κάνω update τα στοιχεία. Το θέμα είναι ότι το πατάω και δε κάνει τίποτα. Μπορώ να διαγράψω τελείως την κάρτα και να την περάσω πάλι με τα νέα στοιχεία αλλά δε θέλω να το κάνω για να μη χάσω το ιστορικό αγορών. Υπάρχει καμια λύση στα γρήγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Αλλαγή όρων στην curve που μου ήρθε σε email Removing 💳 limits Soon, all Curve customers will be able to add as many cards as they want, no matter what Curve plan they’re on. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Πριν λίγο ήρθε email με ευχάριστες αλλαγές. Αναφορά σε κείμενο Soon, all Curve customers will be able to add as many cards as they want, no matter what Curve plan they’re on. Τώρα αν κάνουν καμία ντρίπλα και εφαρμόσουν χρεώσεις ακόμα και στο απλό πρόγραμμα (curve pay θα λέγεται).. I don't know Με πρόλαβε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 5/10/2024 στις 8:38 ΜΜ, runner69 είπε Το αφησα να περιμενω , περασαν 16 εργάσιμες και τα χρηματα της 2ης χρεωσης ακομα να αποδεσμευτουν. Ανοιξα ticket οπου πλεον εχουν αυτοματοποιημενη κατηγορια στο support για multiple charges. Θελει δουλεια ακομα το app. Οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι να το προτεινω σε φιλους και γνωστους. Update: Μετα το ανοιγμα του ticket στην curve μου εδωσαν ενα κωδικο για την αποδεσμευση των χρηματων και μου ειπαν αν δεν φανουν αυτοματα σε 5 εργασιμες να επικοινωνησω με την τραπεζα μου και να τους δωσω τον κωδικο για βοηθεια στο investigation, στην προκειμενη την payzy. Περασαν πανω απο 5 εργασιμες, τιποτα απο την payzy και αρα ανοιξα τικετ και εκει για να αποδεσμευτει η 2η χρεωση. Πλεον ολα καλα αλλά επρεπε να ανοιξω 2 τικετ για να κανω την δουλεια μου, ενα στην curve, ενα στην τραπεζα. Δεν γινονται αυτοματα . Και θα το ξαναγραψω, θελουν δουλεια ακομα, ολοι τους, curve + payzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 29/10/2024 στις 8:50 ΠΜ, Doubt είπε Πριν λίγο ήρθε email με ευχάριστες αλλαγές. Τώρα αν κάνουν καμία ντρίπλα και εφαρμόσουν χρεώσεις ακόμα και στο απλό πρόγραμμα (curve pay θα λέγεται).. I don't know Με πρόλαβε.. όπως τον παλιό καλό καιρό, όσες κάρτες θέλουμε. Πολύ καλό αυτό Βλέπω δεν υπάρχει κόστος στο απλό πρόγραμμα πάντως, Χρεώνουν όμως την κάρτα ενώ αν θυμάμαι καλά μέχρι τώρα ήταν δωρεάν. 2 χρόνια διάρκεια έχει η κάρτα τους νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Είχε ένα update η εφαρμογή σήμερα αλλά δεν.. Υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 πμ Μια ερώτηση. Αν έχεις περάσει τρεις κάρτες μέσα στην εφαρμογή και η πρώτη δεν έχει χρήματα δεν πάει αυτόματα στην επόμενη όταν πληρώνεις; Ή πρέπει να μπεις στην εφαρμογή και να το κάνεις ο ίδιος; Γιατί σαν να είχα διαβάσει κάπου ότι το κάνει αυτόματα. 13 λεπτά πριν, toyo είπε Μια ερώτηση. Αν έχεις περάσει τρεις κάρτες μέσα στην εφαρμογή και η πρώτη δεν έχει χρήματα δεν πάει αυτόματα στην επόμενη όταν πληρώνεις; Ή πρέπει να μπεις στην εφαρμογή και να το κάνεις ο ίδιος; Γιατί σαν να είχα διαβάσει κάπου ότι το κάνει αυτόματα. Οκ το βρήκα γίνεται μέσα απ την εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. χθες στις 02:09 μμ Share Δημοσ. χθες στις 02:09 μμ Στις 6/11/2024 στις 10:11 ΠΜ, toyo είπε Μια ερώτηση. Αν έχεις περάσει τρεις κάρτες μέσα στην εφαρμογή και η πρώτη δεν έχει χρήματα δεν πάει αυτόματα στην επόμενη όταν πληρώνεις; Ή πρέπει να μπεις στην εφαρμογή και να το κάνεις ο ίδιος; Γιατί σαν να είχα διαβάσει κάπου ότι το κάνει αυτόματα. Οκ το βρήκα γίνεται μέσα απ την εφαρμογή. Αν και το δηλωνεις μεσα στην εφαρμογη αυτο το "Anti-Emb" feature , ωστοσο σε εμενα μια φορα που το χρειαστηκα , δεν μου δουλεψε και επρεπε να μπω μεσα στην εφαρμογη να αλλαξω την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo Δημοσ. χθες στις 05:14 μμ Share Δημοσ. χθες στις 05:14 μμ 3 ώρες πριν, runner69 είπε Αν και το δηλωνεις μεσα στην εφαρμογη αυτο το "Anti-Emb" feature , ωστοσο σε εμενα μια φορα που το χρειαστηκα , δεν μου δουλεψε και επρεπε να μπω μεσα στην εφαρμογη να αλλαξω την καρτα. Το έκανα δοκιμαστικά και δούλεψε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα