iliata2410 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Πλέον μόνο δύο κάρτες στο free πρόγραμμα σου επιτρέπει να έχεις. Δεν το ήξερα αυτό ευχαριστώ πολύ παντως.Επι ευκαιρίας πως διαγράφονται οι κάρτες εκεί,το έχω ξεχάσει. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε Δεν το ήξερα αυτό ευχαριστώ πολύ παντως.Επι ευκαιρίας πως διαγράφονται οι κάρτες εκεί,το έχω ξεχάσει. Ψαξε το και λιγο , θα το βρεις. Περιμενεις να το θυμαται καποιος απ'εξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε πως διαγράφονται οι κάρτες εκεί,το έχω ξεχάσει. Κάτω από την κάθε κάρτα έχει ένα γρανάζι (ρυθμίσεις), κάτω κάτω είναι η αφαίρεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Εμένα λήγει τον Μάρτιο του 24 .το είχα κάνει πριν μπουν οι τράπεζες στο google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmanosv Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Παιδια ερωτηση, προσπαθησα να τραβηξω μετρητα στο Βενιζελος απο Εθνικης ΑΤΜ αλλα λεει η καρτα δεν γινοταν δεκτη. Το ιδιο και σε ΑΤΜ σε καποιο Σκλαβενιτη. Νομιζω οτι ειχε και μια Eurobank και τα ιδια... σε ποια ΑΤΜ η Curve ειναι δεκτη στην ελλαδα ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eduardo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 https://help.curve.com/can-i-use-curve-at-atms-rJ5S_2Ud Στις 25/8/2023 στις 2:23 ΜΜ, djmanosv είπε Παιδια ερωτηση, προσπαθησα να τραβηξω μετρητα στο Βενιζελος απο Εθνικης ΑΤΜ αλλα λεει η καρτα δεν γινοταν δεκτη. Το ιδιο και σε ΑΤΜ σε καποιο Σκλαβενιτη. Νομιζω οτι ειχε και μια Eurobank και τα ιδια... σε ποια ΑΤΜ η Curve ειναι δεκτη στην ελλαδα ? Ευχαριστω https://help.curve.com/can-i-use-curve-at-atms-rJ5S_2Ud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmeletaMAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δίνουν με 1€ αναβάθμιση στο πλάνο με 5 κάρτες. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, με 1€ αναβαθμίζεις, προσθέτεις άλλες 3 κάρτες και επιστρέφεις στο παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε Δίνουν με 1€ αναβάθμιση στο πλάνο με 5 κάρτες. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, με 1€ αναβαθμίζεις, προσθέτεις άλλες 3 κάρτες και επιστρέφεις στο παλιό. Και χάνεις τις 3 όταν επιστρέψεις ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 To free πακετο δεν ειναι μεχρι 2 καρτες ; Γιατι βλεπω τωρα στο site τους εως 3 ; Πότε το αλλαξαν; https://www.curve.com/en-gb/plans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Το είχα δει κι εγώ πριν καιρό. Μάλλον σιωπηρά έγινε η αλλαγή γιατί το σενάριο ως 2 δεν "έβγαινε". Το ως 3 είναι μια πολύ καλή λύση για να έχεις μια φυσική κάρτα μαζί σου, αντί τριών. Σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι έρχεται δεύτερο, με μεγάλη διαφορά από το gpay. Απορώ πως και το PayPal δεν έχει προσφέρει κάποια ανάλογη υπηρεσία τόσα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Στις 16/11/2023 στις 9:07 ΜΜ, OmeletaMAN είπε Δίνουν με 1€ αναβάθμιση στο πλάνο με 5 κάρτες. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, με 1€ αναβαθμίζεις, προσθέτεις άλλες 3 κάρτες και επιστρέφεις στο παλιό. Μιας και δεν αναφερεται καπου , ειναι μονο για 3 μηνες αυτη η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Figantu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Είναι απαραίτητη η αγορα φυσικής κάρτας για να δουλέψει? Για Καινούργιο χρήστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Το τελευταίο διάστημα δεν (μου) περνάει καμία συναλλαγή "μέσα" από την curve, έχω μία payzy και μια revolut. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Το τελευταίο διάστημα δεν (μου) περνάει καμία συναλλαγή "μέσα" από την curve, έχω μία payzy και μια revolut. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; σε pos ή ηλεκτρονικά; Γιατι ηλεκτρονικά μου περασε προσφατα, την προηγουμενη εβδομαδα και απο πισω την payzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, runner69 είπε σε pos ή ηλεκτρονικά; Γιατι ηλεκτρονικά μου περασε προσφατα, την προηγουμενη εβδομαδα και απο πισω την payzy. Σε αγορές με την φυσική κάρτα αλλά και με το google wallet σε pos διαφορετικών καταστημάτων. Δεν έχω δοκιμάσει ηλεκτρονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα