Bitbit Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, runner69 είπε Τι τίτλο έχει αυτό το email για την curve γιατί εγω δεν έχω λαβει κάτι τέτοιο. Ασχημο νέο όπως και να χει. We're changing how we price Curve από [email protected] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Bitbit είπε We're changing how we price Curve από [email protected] Thanks τελικα το ειχα λαβει αλλα μου ειχε ξεφυγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Αναφέρουν ότι στο free πλάνο θα επιτρέπεται η χρήση πολλών καρτών μέχρι την λήξη τους. Οπότε όσοι έχουμε πολλές κάρτες ήδη περασμένες θα χρησιμοποιούνται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Εγώ πάντως θα φύγω από την curve...Νομίζω τώρα που έχουν μπεί οι κάρτες όλων των τραπεζών στο google pay, δεν μου χρειάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Εγώ πάντως θα φύγω από την curve...Νομίζω τώρα που έχουν μπεί οι κάρτες όλων των τραπεζών στο google pay, δεν μου χρειάζεται Σωστο κι αυτό. Εγώ την χρησιμοποιώ αρκετά για subscriptions που κάνω σε διάφορες υπηρεσίες και με έχει βολέψει γιατί δεν χρειάζεται να αποθηκεύω την "κανονική" μου κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξεκίνησα όλος χαρά να κάνω curve αλλα μόλις είδα ότι το free πλάνο είναι μέχρι 2 κάρτες με βλέπω να την εγκαταλείπω πρίν κάν αρχίσω να τη χρησιμοποιώ. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από blackm76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, blackm76 είπε Παιδιά ξεκίνησα όλος χαρά να κάνω curve αλλα μόλις είδα ότι το free πλάνο είναι μέχρι 2 κάρτες με βλέπω να την εγκαταλείπω πρίν κάν αρχίσω να τη χρησιμοποιώ. Έχει σταλεί ειδοποίηση στους υπάρχοντες λογαριασμούς ότι στο βασικό πρόγραμμα οι κάρτες θα περιοριστούν σε δύο σε 60 ημέρες. Μάλλον στους νέους λογαριασμούς εφαρμόζεται αμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, alfeios είπε Έχει σταλεί ειδοποίηση στους υπάρχοντες λογαριασμούς ότι στο βασικό πρόγραμμα οι κάρτες θα περιοριστούν σε δύο σε 60 ημέρες. Μάλλον στους νέους λογαριασμούς εφαρμόζεται αμεσα Οπότε η μόνη λύση είναι να πληρώσουμε συνδρομή; η υπάρχει άλλη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, blackm76 είπε Οπότε η μόνη λύση είναι να πληρώσουμε συνδρομή; η υπάρχει άλλη λύση; Δεν σε καλύπτει το GPay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν σε καλύπτει το GPay? Με καλύπτει απλά σκέφτομαι να πάρω Huawei καί λένε ότι οι ανεπαφηκες πληρωμές εκεί γίνονται μέσο curve καί σκέφτηκα να το δοκιμασω στο Xiaomi μου πρίν το αγοράσω.αλλα αν δεν λειτουργει θα δώ τι θα κάνω.ευχαριστω παιδιά για την ανταπόκριση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, blackm76 είπε σκέφτομαι να πάρω Huawei καί λένε ότι οι ανεπαφηκες πληρωμές εκεί γίνονται μέσο curve Σωστό αυτό. Ίσως να υπάρχει κάποια special συμφωνία με τη Huawei, δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, Doubt είπε Σωστό αυτό. Ίσως να υπάρχει κάποια special συμφωνία με τη Huawei, δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Πού να ρωτήσω φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, blackm76 είπε Πού να ρωτήσω φίλε μου; [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Doubt είπε [email protected] Ευχαριστώ πολυ...🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δημιουργούν αλγόριθμο για να κρατήσουν τις 2 πιο ενεργές κάρτες. Απο το curve community I can also clarify the confusion surrounding the implementation of the 2 card limit for the free tier after the 27th. To confirm, the product team are currently building logic for the app which will automatically limit Free tier users to two active funding cards in the Curve app from the 27th of August. This means that the claim that you’ll be able to continue using the cards already in your wallet past the 27th of August until they expire or are manually removed is false. However, this is still in development and I will discuss this with the product team, bearing your feedback on this in mind when I do. I’m sorry for any misinformation that’s been provided and for the confusion caused. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Kostasallinone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα