Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την curve card

alfeios
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bourdoulas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, therock είπε

Προσπαθησα σημερα αν κανω την πρωτη μου αγορα μεσω καρτας Curve, Και αποριφθηκε με 2 δυο προσπαθειες.

Τι αγορά, ηλεκτρονική; ανέπαφη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ με το θέμα της curve έχω μπερδευτεί ώς εξής στο θέμα ανάληψης απο ΑΤΜ. αν για παράδειγμα έχω ορίσει προεπιλογή την Εθνική τράπεζα,όταν πηγαίνω στο ΑΤΜ της Εθνικής και κάνω ανάληψη δεν θα μου χρεωσει τιποτα,σε αντιθεση με ΑΤΜ αλλων τραπεζων θα εχω χρεωση;

8 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

εγώ με το θέμα της curve έχω μπερδευτεί ώς εξής στο θέμα ανάληψης απο ΑΤΜ. αν για παράδειγμα έχω ορίσει προεπιλογή την Εθνική τράπεζα,όταν πηγαίνω στο ΑΤΜ της Εθνικής και κάνω ανάληψη δεν θα μου χρεωσει τιποτα,σε αντιθεση με ΑΤΜ αλλων τραπεζων θα εχω χρεωση;

σε ολα θα σε χρεωσει

Καλησπέρα, θα είμαι εκτός "ευρώ" για λίγες μέρες. Θα είμαι Σερβία με Δηνάριο. 

Με την curve μπορώ να πληρώνω σε Δηνάρια; Τι συναλλαγματική ισοτιμία έχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την ευκαιρία του ότι η Curve έκανε τις ανέπαφες συναλλαγές εφικτές και για τους χρήστες των Huawei κινητών χωρίς GMS (μόνο μια ελληνική τράπεζα έδινε αυτή τη δυνατότητα μέχρι τώρα, αν δεν κάνω λάθος), είπα να κάνω κι εγώ λογαριασμό Curve, όπως και έκανα, και με μια χρεωστική κάρτα που πρόσθεσα δοκίμασα και δουλεύουν κανονικά οι ανέπαφες. 

Βλέπω εδώ και είχα διαβάσει κι αλλού, πως σε ότι αφορά την κάρτα γινεται επαλήθευση με συναλλαγή χρέωσης-επιστροφής μικρού ποσού, στην οποία συναλλαγή υπάρχει και ο κωδικός που εμείς καταχωρούμε όταν μας ζητηθει. Επίσης διαβάζω ότι αποστέλλονται ταυτότητες κλπ. 

Εντύπωση μου έκανε που σε μένα δεν συνέβη τίποτα από τα παραπάνω, δηλαδή ούτε συναλλαγή έγινε, ούτε έγγραφα ταυτοποίησης μου ζητήθηκαν. Έγινε μόνο επαλήθευση τηλεφώνου και e-mail, έδωσα όνομα, διεύθυνση και καταχώρησα τα στοιχεία της κάρτας η οποία προστέθηκε κανονικά στην εφαρμογή και, όπως έγραψα παραπάνω, έκανα και συναλλαγές. Επιπλέον φαίνεται να μου έχει αποσταλεί η κανονική κάρτα με εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. 

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό, δηλαδή να μην του έγινε επαλήθευση κάρτας και ταυτοποίηση;

Αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, το λογαριασμό τον ανοιξα μέσα από την εφαρμογή που κατέβασα από το Appgallery. 

Επίσης δεν συνάντησα κάπου, ούτε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού, ούτε τώρα στην εφαρμογή, το πεδίο εκείνο που θα επελεγα τους τρεις "πωλητές" που θα έπαιρνα κατά τις αγορές από αυτούς την επιστροφή του 1%.

Ζητώ συγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές κείμενο. 

Επεξ/σία από npr60s

2 hours ago, katsiletra said:

Για ποια όρια λες; 

Τα ετήσια. 500 ή 1.000 αν θυμάμαι καλά, μετά ζητάει ταυτοποίηση. 
Σε εσένα δεν τα ζητάει είτε γιατί δεν τα έχεις περάσει ακόμα, είτε γιατί είσαι παλιός χρήστης με άλλους όρους χρήσης.

Όταν λήξει η κάρτα και σου στείλουν άλλη, θα ζητήσουν ταυτοποίηση.

14 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Τα ετήσια. 500 ή 1.000 αν θυμάμαι καλά, μετά ζητάει ταυτοποίηση. 
Σε εσένα δεν τα ζητάει είτε γιατί δεν τα έχεις περάσει ακόμα, είτε γιατί είσαι παλιός χρήστης με άλλους όρους χρήσης.

Όταν λήξει η κάρτα και σου στείλουν άλλη, θα ζητήσουν ταυτοποίηση.

Έχω αλλάξει ήδη κάρτα το καλοκαίρι, και είχαν χαλάσει τα όρια και τους είχα στείλει στο chat και μου τα επαναφερανε. Δεν μου ζήτησαν κάτι άλλο. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Οτι συναλλαγη και αν εχω δοκιμασει δε προχωραει

Δεν την παιρνει στο Skroutz, ουτε σε περιβαλλον mypos και viva που γραφεις τα στοιχεια. Εχω δοκιμασει με ενεργη πιστωτικη αλφα λαι χρεωστικη εθνικης

Επισης δοκιμασα να την πςρασω και μεσα στο Paypal και μου εγραψε η καρτα προστεθηκα αλλα απετυχε η εξακριβωση των στοιχειων

Μηπως ισχυει αυτο που ειχα παραθεσει πριν μερικες σελιδες οτι την μπλοκαρουν καποιες τραπεζες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...