Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, therock είπε Προσπαθησα σημερα αν κανω την πρωτη μου αγορα μεσω καρτας Curve, Και αποριφθηκε με 2 δυο προσπαθειες. Τι αγορά, ηλεκτρονική; ανέπαφη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Ηλεκτρονικη. πληρωμη σε Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 εγώ με το θέμα της curve έχω μπερδευτεί ώς εξής στο θέμα ανάληψης απο ΑΤΜ. αν για παράδειγμα έχω ορίσει προεπιλογή την Εθνική τράπεζα,όταν πηγαίνω στο ΑΤΜ της Εθνικής και κάνω ανάληψη δεν θα μου χρεωσει τιποτα,σε αντιθεση με ΑΤΜ αλλων τραπεζων θα εχω χρεωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, iliata2410 είπε εγώ με το θέμα της curve έχω μπερδευτεί ώς εξής στο θέμα ανάληψης απο ΑΤΜ. αν για παράδειγμα έχω ορίσει προεπιλογή την Εθνική τράπεζα,όταν πηγαίνω στο ΑΤΜ της Εθνικής και κάνω ανάληψη δεν θα μου χρεωσει τιποτα,σε αντιθεση με ΑΤΜ αλλων τραπεζων θα εχω χρεωση; σε ολα θα σε χρεωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Εμενα μου κανε μια μικροχρεωση για να επαληθευσει την πιστωτικη αλλα δε μου την αντιλογισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, θα είμαι εκτός "ευρώ" για λίγες μέρες. Θα είμαι Σερβία με Δηνάριο. Με την curve μπορώ να πληρώνω σε Δηνάρια; Τι συναλλαγματική ισοτιμία έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npr60s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με την ευκαιρία του ότι η Curve έκανε τις ανέπαφες συναλλαγές εφικτές και για τους χρήστες των Huawei κινητών χωρίς GMS (μόνο μια ελληνική τράπεζα έδινε αυτή τη δυνατότητα μέχρι τώρα, αν δεν κάνω λάθος), είπα να κάνω κι εγώ λογαριασμό Curve, όπως και έκανα, και με μια χρεωστική κάρτα που πρόσθεσα δοκίμασα και δουλεύουν κανονικά οι ανέπαφες. Βλέπω εδώ και είχα διαβάσει κι αλλού, πως σε ότι αφορά την κάρτα γινεται επαλήθευση με συναλλαγή χρέωσης-επιστροφής μικρού ποσού, στην οποία συναλλαγή υπάρχει και ο κωδικός που εμείς καταχωρούμε όταν μας ζητηθει. Επίσης διαβάζω ότι αποστέλλονται ταυτότητες κλπ. Εντύπωση μου έκανε που σε μένα δεν συνέβη τίποτα από τα παραπάνω, δηλαδή ούτε συναλλαγή έγινε, ούτε έγγραφα ταυτοποίησης μου ζητήθηκαν. Έγινε μόνο επαλήθευση τηλεφώνου και e-mail, έδωσα όνομα, διεύθυνση και καταχώρησα τα στοιχεία της κάρτας η οποία προστέθηκε κανονικά στην εφαρμογή και, όπως έγραψα παραπάνω, έκανα και συναλλαγές. Επιπλέον φαίνεται να μου έχει αποσταλεί η κανονική κάρτα με εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό, δηλαδή να μην του έγινε επαλήθευση κάρτας και ταυτοποίηση; Αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, το λογαριασμό τον ανοιξα μέσα από την εφαρμογή που κατέβασα από το Appgallery. Επίσης δεν συνάντησα κάπου, ούτε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού, ούτε τώρα στην εφαρμογή, το πεδίο εκείνο που θα επελεγα τους τρεις "πωλητές" που θα έπαιρνα κατά τις αγορές από αυτούς την επιστροφή του 1%. Ζητώ συγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές κείμενο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από npr60s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Θα σου ζητηθεί ταυτοποίηση όταν περάσεις τα όρια, νομίζω 500 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Hapatingo είπε Θα σου ζητηθεί ταυτοποίηση όταν περάσεις τα όρια, νομίζω 500 ευρώ. Για ποια όρια λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 59 λεπτά πριν, katsiletra είπε Για ποια όρια λες; https://help.curve.com/your-curve-spending-limits-ryS1H_2Ld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, nek4d είπε https://help.curve.com/your-curve-spending-limits-ryS1H_2Ld Και να θέλει ταυτοποίηση; Εμένα δεν μου έχουν ζητήσει για το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 hours ago, katsiletra said: Για ποια όρια λες; Τα ετήσια. 500 ή 1.000 αν θυμάμαι καλά, μετά ζητάει ταυτοποίηση. Σε εσένα δεν τα ζητάει είτε γιατί δεν τα έχεις περάσει ακόμα, είτε γιατί είσαι παλιός χρήστης με άλλους όρους χρήσης. Όταν λήξει η κάρτα και σου στείλουν άλλη, θα ζητήσουν ταυτοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, Hapatingo είπε Τα ετήσια. 500 ή 1.000 αν θυμάμαι καλά, μετά ζητάει ταυτοποίηση. Σε εσένα δεν τα ζητάει είτε γιατί δεν τα έχεις περάσει ακόμα, είτε γιατί είσαι παλιός χρήστης με άλλους όρους χρήσης. Όταν λήξει η κάρτα και σου στείλουν άλλη, θα ζητήσουν ταυτοποίηση. Έχω αλλάξει ήδη κάρτα το καλοκαίρι, και είχαν χαλάσει τα όρια και τους είχα στείλει στο chat και μου τα επαναφερανε. Δεν μου ζήτησαν κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δεν λειτουργεί καθόλου σήμερα. Με το που μπαίνω ζητάει επαλήθευση κινητού, την κάνω και μετά δεν αναγνωρίζει τον κωδικό (pin). Τι στον #@&+0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Οτι συναλλαγη και αν εχω δοκιμασει δε προχωραει Δεν την παιρνει στο Skroutz, ουτε σε περιβαλλον mypos και viva που γραφεις τα στοιχεια. Εχω δοκιμασει με ενεργη πιστωτικη αλφα λαι χρεωστικη εθνικης Επισης δοκιμασα να την πςρασω και μεσα στο Paypal και μου εγραψε η καρτα προστεθηκα αλλα απετυχε η εξακριβωση των στοιχειων Μηπως ισχυει αυτο που ειχα παραθεσει πριν μερικες σελιδες οτι την μπλοκαρουν καποιες τραπεζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα