aleilo03 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Άλλο ενα θεμα που μου προεκυψε με το νεο συστημα ειναι το εξης: Εχω τα ηχεια της Logitech τα Ζ-5500 τα οποια τα εχω βαλει στην μητρικη ASUS Z270E σε περιβαλλον Windows 10 Pro.. Το προβλημα ειναι οτι ενω στα Test παιζουν κανονικα ολα τα ηχεια οταν βαζω να ακουσω μουσικη, να παιξω παιχνιδι ή να δω ταινια παιζουν μονο τα 2 μπροστινα.. Εχω περασει τους Drivers της Realtek κανονικα τους εχω σβησει εχω μεινει χωρις Drivers το προβλημα ειναι το ιδιο..Παιζουν μονο τα 2.. Εντομεταξυ δεν υπηρχε η επιλογη Speaker Fill με τους drivers και μολις τους εσβησα εμφανιστηκε αλλα και με αυτο επιλεγμενο συνεχιζουν να μην παιζουν τα υπολοιπα ηχεια.. Μπορει να δωσει καποιος καμια ιδεα γιατι δεν βγαζω ακρη... Υ.Γ Αν βαλω σαν effect stereo x2(στον controller των ηχειων) παιζουν και τα 2 πισω αλλα μικροφωνιζουν Το κανονικο ειναι 6 Ch Direct
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 οι ήχοι που προσπαθείς να ακουσεις (πέρα απο τα tests βεβαια) ειναι για surround 5.1;
aleilo03 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μπορει του youtube να μην ειναι αλλα παιχνιδια και Cd μουσικης θεωρω πως ειναι..
naruto14 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σε μια ταινία μπορείς να πατήσεις δεξί click, properties και να δεις στα details σε πόσα κανάλια δίνει ήχο. Τα σύγχρονα παιχνίδια συνήθως υποστηρίζουν 5.1 πάντως. Ποια δοκίμασες;
stelios5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Γεια να ακούσεις σε 5.1 πρέπει και η πηγή του ήχου να είναι 5.1 και αυτό μπορεί να είναι DVD ή κάποιο παιχνίδι σε DVD. Τα CD και τα αρχεία του youtube είναι σε stereo. Μερικές 5.1 κάρτες έχουν επιλογή ώστε να ακούς stereo από όλα τα ηχεία. 1
leftpc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Είχα κι εγώ την ίδια απορία πριν λίγο καιρό με τα 5.1 που έχω. Κατέβασε κάποιο απ'αυτά τα τραγούδια http://www.lynnemusic.com/surround.html Πήγαινε κοντά και δες αν δουλεύουν και τα 2 πίσω ηχεία. Αν δουλέψουν τότε όλα καλά. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι το youtube λειτουργεί μονο με stereo 2.1 ήχο όπως και τα mp3 αρχεία. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2017 από leftpc 1
teoChnologist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Για να ακούσεις 5.1 πρέπει να αναπαράγεις 5.1. Δοκίμασε στις ιδιότητες ήχου να επιλέξεις "τετραφωνικό". Αυτό θα κάνει τουλάχιστον να παίζουν πάντα τα 4, είτε αναπαράγεις στερεοφωνικό υλικό είτε όχι.
aleilo03 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Κατεβασα ενα 5,1 τραγουδι και οντως παιζουν ολα τα ηχεια.. Με την προηγουμενη καρτα ηχου ομως της μητρικης ειχα τη δυνατοτητα να κανω speaker fill και να παιζουν ολα κανονικα, ενω τωρα δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα..Με λιγα λογια με ξεγελουσα οτι επαιζα surround.. Τωρα η μονη δυνατοτητα να παιξουν και τα πισω ηχεια ειναι να επιλεξω stereo x2 στον controller και να παιζουν συνολο 4(το κεντρικο δεν παιζει με καμια επιλογη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα