Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω εαν πρέπει να μπει στις προσφορές. Πάντως πριν λίγες εβδομάδες ρώτησα στην Cosmote TV εαν σκέφτονται να βγάλουν πακέτο στυλ apple music, netflix για τον οποιοδήποτε.

Πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα.

Αν είσαι πελάτης COSMOTE Mobile μπορείς να αποκτήσεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO SPORTS  PACK και να βλέπεις όλα τα αγαπημένα σου αθλήματα και ομάδες στο tablet στο κινητό σου ή στον υπολογιστή σου. Απόκτησέ την τώρα μόνο με 15€/μήνα* με ΔΩΡΟ τον πρώτο (1ο) μήνα και δες προγράμματα ακόμα και σε High Definition! 

Αξίζει? Για 15 ευρώ θα έπρεπε να το πάρεις όλο το πακέτο, σωστά? Και όχι μόνο τα αθλητικά, μιας και σε περιορίζει σε φορητές συσκευές. Επίσης εννοεί και live και demand περιεχόμενο, έτσι?

Η τιμή ανεβαίνει μιας και δεν περιέχει τον φόρο 10% όπως αναφέρουν στο σίτε.

post-382485-0-33788400-1488559083_thumb.jpg

Δημοσ.

απο το να τα δινουμε σε iptv πιστευω αξιζει ξερει κανεις αν θα παιζει απο το pc σε hdmi στην τηλεοραση? η με οποιο νανε tvbox αρκει να μην ειναι  root?

Δημοσ.

Εγώ έχω το δέκτη τους δορυφορικό και 2 συσκευές go με 19,90€ το μήνα συν τους φόρους που βάλανε τώρα 10% στην συνδρομητική και 5% στη σταθερή.Βέβαια είμαι πελάτης τους σε σταθερή και internet,για αυτό είναι αυτή η τιμή.Από υπολογιστή σε tv με hdmi παίζει κανονικά.Εγώ έτσι έχω την μία συσκευή go.Τώρα για να παίξει σε android tv box,καλύτερα να παίξεις τζόκερ.Παλεύω πολύ καιρό να παίξει σε μη rooted box και δεν τα έχω καταφέρει.Ένα παλιό που είχα mxiii έπαιζε.Το alfawise s92 που έχω τώρα δεν παίζει.

Δημοσ.

Off topic αλλά το "στο κινητό σου ή στον υπολογιστή σου" να το σβήσουν. Έλεος αυτό με το IPTV και με την "on the go" εφαρμογή έχει καταντήσει αηδία. Το απίθανο είναι πως ακόμα και σε μη rooted android συσκευές δεν παίζει.

Στην τελευταία έκδοση μάλιστα βγάζει και το μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές. Η συσκευή φυσικά και δεν είναι root, κανένα άλλο πρόγραμμα δεν το βλέπει σαν root, παρα μόνο το Cosmote TV. 

Ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι ελέγχους κάνουν για να το αν η συσκευή σου είναι root. Η "καραμέλα" βέβαια ότι δεν υποστηρίζονται "κινέζικες" συσκευές την έχουν έτοιμη, λες και τα δικά τους tablet ή κινητά, είναι αμερικάνικα!!!

Δημοσ.

Στην τελευταία έκδοση μάλιστα βγάζει και το μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές. Η συσκευή φυσικά και δεν είναι root, κανένα άλλο πρόγραμμα δεν το βλέπει σαν root, παρα μόνο το Cosmote TV.

Ένα Κινεζοτηλέφωνο που πήρα πρόσφατα, όλα τα προγράμματα λένε ότι δεν είναι rooted, το MalwareBytes Anti-malware επιμένει να μου λέει ότι είναι rooted.

Δημοσ.

Το έχω πάρει εδώ και 1 μήνα.Κάνω με το Samsung Note 3 mirroring με καλώδιο στην TV.Πρέπει οπωσδήποτε η συσκευη να έχει σύνδεση με το δίκτυο κινητής γιατί κατά την εκκίνηση στέλνει sms.Δουλεύει μέσω Wi-Fi αλλά και μέσω κινητής.Μέσω κινητής δεν νομίζω ότι συμφέρει γιατί η θα αγοράσεις πακέτο δεδομένων η θα σου ροκανίσει πολύ γρηγορα το ήδη υπάρχον του προγράμματος σου.7 στις 10 φορές μέσω Wi-Fi δουλευει σωστά σε μενα.Βασική προϋπόθεση η ταχύτητα του δικτύου να είναι πάνω από 4 mbs(εχω 5mbs).Είμαι υπό σκέψη αν θα το κρατήσω.

Δημοσ.

Εγώ έχω το δέκτη τους δορυφορικό και 2 συσκευές go με 19,90€ το μήνα συν τους φόρους που βάλανε τώρα 10% στην συνδρομητική και 5% στη σταθερή.Βέβαια είμαι πελάτης τους σε σταθερή και internet,για αυτό είναι αυτή η τιμή.Από υπολογιστή σε tv με hdmi παίζει κανονικά.Εγώ έτσι έχω την μία συσκευή go.Τώρα για να παίξει σε android tv box,καλύτερα να παίξεις τζόκερ.Παλεύω πολύ καιρό να παίξει σε μη rooted box και δεν τα έχω καταφέρει.Ένα παλιό που είχα mxiii έπαιζε.Το alfawise s92 που έχω τώρα δεν παίζει.

Δηλαδ΄'η εγώ που έχω ένα NUC στην TV μπορώ από εκεί να δω OteTV Go? 

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα η ενημέρωση....

Δεν νομίζω ότι υπάρχει προσφορά,αλλά τελικά μέσα από το All star το προμοταρε μία χαρά η cosmote!!!

Δημοσ.

η συγκεκριμενη προσφορα απευθυνεται σε συνδρομητες cosmote με συμβολαιο,οπως μ'ενημερωσε η υπαλληλος που μιλησαμε μαζι.Ανεφερα οτι ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω 15€+10%φορο  ,αλλα οχι 20 που κανει το φθηνοτερο συμβολαιο συν τα παραπανω χρηματα.Οταν θα βουλιαξουμε οικονομικα και πιασουμε πατο οι προσφορες θα ειναι πραγματικες,αλλα θα μπορουμε τοτε να δωσουμε οτιδηποτε;

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά δεν συμφέρει.Δορυφορική φουλ πακέτο από 16,90 έως 19,90 και 2 συσκευές go.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...