nat nat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ΚΑλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σήμερα τα windows 10 ειχαν κολλήσει και κάνοντας επανεκκίνηση του υπολογιστή μου έβγαλε μηνυμα ότι δενμπορεί να φορτώσει το λογαριασμό μου, μου άνοιγε προσωρινό προφίλ και δεν μπορούσα να δω τα αρχεία μου. δοκίμασα επαναφορά και δε με αφήνει να κάνω. SOS πάω για φορμάτ ή υπάρχει τρόπος να σωθούν τα αρχεία;
FasTaker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Safe mode δοκιμασες? Οσο για τα αρχεια σου βγαλε τον σκληρο κουμπωσε τον σε αλλο μηχανημα και παρε οτι αρχεια θες. Τρεξε και 1 hd sentinel να δεις σε τι κατασταση ειναι ο σκληρος σου.
nat nat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εφτιαξα νέο λογαριασμό και μετέφερα τα αρχεία μου αλλα εξακολουθώ να μην τα βλέπω. περα από το να βγάλω το σκληρό υπάρχει άλλος τρόπος;
dpolal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ όταν τα win δηιουργούν προσωρινό profile χρήστη. Αν μπείς στον δίσκο θα βρείς τα αρχεία σου στο παλιό profile ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ στο προσωρινό γιατί μόλις κάνεις επαννεκκίνηση θα τα ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ. Μετέφερε τα αρχεία σου σε άλλο φάκελο ή καλύτερα σε εξωτερικό δίσκο και ΜΕΤΑ δοκίμασε να διορθώσεις το πρόβλημα. Παθών.
nat nat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Φαίνεται να υπάρχουν στο δίσκο, γιατί δεν έχει μειωθεί ο όγκος των δεδομένων μου στο δίσκο. Ωστόσο δεν τα βρίσκω πουθενά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα