isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Entschuldigung, du hast uns überzeugt. Nun sind wir alle da sicher, dass du die Sprache kannst. Andererseits wäre ich dir sehr dankbar, wenn du mir einen Gefallen tun würdest: hör bitte auf den Google Übersetzer zu benutzen! Was deine russischen und arabischen sprachlichen Fähigkeiten anbelangt, gibt es keinen Grund, aus dem ich etwas darüber schreiben sollte. Es ist offensichtlich, dass du lügst. Eine Antwort von dir würde mich sehr freuen. Danke. Δεν ειναι αραβικά, αλλά περσικά, όπως και η πρώην συντροφος μου. Ρωσικα λόγω δουλειάς. Τώρα που θα σβήσεις, βγάλε και τους πόλους της μπαταρίας για σιγουρια οτι δε θα εκτεθείς παραπάνω
Lolarikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλά το ποιος εκτίθεται το βλέπουν οι αναγνώστες.
Ihavetheanswers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν τα κατάλαβα αυτά που είπατε μεταξύ σας αλλά στα γερμανικά καφάου προφέρεται τελικά, έτσι;
Lolarikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Κανονικά ναι αλλά και τα δύο σωστά είναι. Τώρα είδα ότι λες στα γερμανικά. Ναι στα γερμανικά αυστηρά καφαου έχει να κάνει με την προφορά των γραμμάτων οπως είπε και ο μακφιλ. Εν Ελλάδι πιο διαδεδομένο το καφαο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Θέλει χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των εξαρτημάτων μέσα στην καμπίνα, να συνδεθεί με το ΑΚ με ίνα, ν ηλεκτροδοτηθεί και στη συνέχεια να δοθεί σε λειτουργία. αυτη τη βδομαδα εσκαψαν το δρομο και περασαν καλωδια......σε ποσο καιρο λετε να δουλεψει το καφαου?
divnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παιδια ειχα μια κουβεντα με ενα τεχνικό του ΟΤΕ σχετικα με τις νέες καμπίνες και μου δημιουργήθηκε μια απορία. Μου είπε πως εχουν εντολή να ανοίγουν τις καμπίνες μονο με καλό καιρο. Πχ με καταρακτώδη βροχή να μην τις ανοίγουν. Ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδή αν υπαρχει κάποιο προβλημα τι γίνετε; Και κατι ακομη. Απ'οτι ξερω οι καμπίνες εχουν ανεμιστηράκια μεσα για να διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι. Το καλοκαίρι εντάξει λειτουργούν τα ανεμιστηράκια αλλα το χειμώνα με μείον φαντάζομαι ειναι μη κατάλληλη θερμοκρασία. Τι γίνετε τοτε;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παιδια ειχα μια κουβεντα με ενα τεχνικό του ΟΤΕ σχετικα με τις νέες καμπίνες και μου δημιουργήθηκε μια απορία. Μου είπε πως εχουν εντολή να ανοίγουν τις καμπίνες μονο με καλό καιρο. Πχ με καταρακτώδη βροχή να μην τις ανοίγουν. Ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδή αν υπαρχει κάποιο προβλημα τι γίνετε; Και κατι ακομη. Απ'οτι ξερω οι καμπίνες εχουν ανεμιστηράκια μεσα για να διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι. Το καλοκαίρι εντάξει λειτουργούν τα ανεμιστηράκια αλλα το χειμώνα με μείον φαντάζομαι ειναι μη κατάλληλη θερμοκρασία. Τι γίνετε τοτε; Και λογικό να μην τις ανοίγουν όταν βρέχει καταρακτωδως. Πολύ εύκολα με ανοιχτή την πόρτα μπορει να μπεί νερό μέσα και να καταστρέψει μηχανήματα ή και να οξειδώσεις καλώδια. Στο μείον που λες τον χειμώνα είναι προς όφελος των μηχανημάτων αφού οσο πιο κρύα τοσο καλύτερο (δεν λέω για -200C) Ελλάδα είμαστε. 1
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Παιδια ειχα μια κουβεντα με ενα τεχνικό του ΟΤΕ σχετικα με τις νέες καμπίνες και μου δημιουργήθηκε μια απορία. Μου είπε πως εχουν εντολή να ανοίγουν τις καμπίνες μονο με καλό καιρο. Πχ με καταρακτώδη βροχή να μην τις ανοίγουν. Ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδή αν υπαρχει κάποιο προβλημα τι γίνετε; Και κατι ακομη. Απ'οτι ξερω οι καμπίνες εχουν ανεμιστηράκια μεσα για να διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι. Το καλοκαίρι εντάξει λειτουργούν τα ανεμιστηράκια αλλα το χειμώνα με μείον φαντάζομαι ειναι μη κατάλληλη θερμοκρασία. Τι γίνετε τοτε; Είναι ηλεκτρονικά, θέλουν χαμηλές θερμοκρασίες ΚΑΤΩ απο ένα όριο, ΟΧΙ σταθερή θερμοκρασία (δεν ειναι χρυσόψαρα). Αρα το καλοκαίρι full κλιματισμος για μειωση θερμοκρασίας μεχρι το επιθυμητό επιπεδο. Για τις βροχές, σου απαντήθηκε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα