Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι... VDSL από το KV της γειτονιάς σου σημαίνει κλείδωμα στην ονομαστική ταχύτητα του πακέτου, οπότε είσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διπλάσια από το ιδεατό μιας ADSL!

Στην ADSL κλειδώνεις στο maximum attainable της γραμμής σου (ή στο cap που βάζουν κάποιοι πάροχοι στα 15~16mbps αν ο χαλκός σου είναι "αστέρι" και είσαι κοντά στο Α/Κ). Στην VDSL από τοπικό KV, τα attainable είναι στα 100++ για down και στα 50 περίπου up, και πέφτει "χεράτο" κατέβασμα του τι παίρνουμε.

Όπως και να το κάνουμε, για κάποιον που ψάχνει ταχύτητα και τα 10€ για υπερδιπλασιασμό ταχύτητας δεν είναι και τίποτα το τρελό

Σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση για 10 ευρω εγω είδα τεράστια διαφορά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα 3 και χρόνια που έχω vdsl το θεωρώ απαραίτητο και γλυκοκοιτάζω προς inalan που έχει περάσει κορμό λίγο έξω από την περιοχή μου αλλά δεν αποφάσισε να παρακάμψει και να μας δώσει.

Δημοσ.

Μην παίρνεις και όρκο! Αυτοί μόνο ξέρουν σε ποιό KV θα σε συνδέσουν! Μπορεί να είναι στον απέναντι δρόμο σου πχ το KV, αλλά το καλώδιο της οικοδομής να μην περνάει απέναντι από το δρόμο... και να σε βάλουν σε άλλο παρακάτω (π.χ. στο τετράγωνο σου). 

Σε ένα συγκεκριμένο KV φτάνει το απερχόμενο του κτιρίου.

Δημοσ.

Έχω vdsl αυτή τη στιγμή από cyta από αστικό κεντρο και λόγο το ότι είμαι λίγο μακρυά από τα 35 που έχω πιάνω 27. Αναβαθμίζετε τώρα το καφαου της οικοδομής μου όταν με το καλό την ενεργοποιησουν θα με συνδεθούν εκεί η θα πρέπει να ενημερώσω την cyta και να γίνει κάποια διαδικασία για να πάρω από εκεί?

Δημοσ.

Έχω vdsl αυτή τη στιγμή από cyta από αστικό κεντρο και λόγο το ότι είμαι λίγο μακρυά από τα 35 που έχω πιάνω 27. Αναβαθμίζετε τώρα το καφαου της οικοδομής μου όταν με το καλό την ενεργοποιησουν θα με συνδεθούν εκεί η θα πρέπει να ενημερώσω την cyta και να γίνει κάποια διαδικασία για να πάρω από εκεί?

Πρέπει να ρωτήσεις αν δίνει από KV

Δημοσ.

ούτε 100 μέτρα από το σπίτι μου έχουν βάλει διάφορα τέτοια:

post-266093-0-83323800-1489098849_thumb.jpg

ενδεικτικά σε ακτίνα 2 τετραγώνων έχουν βάλει σίγουρα 3-4 τέτοια..

vdsl είναι αυτά?

Δημοσ.

attachicon.gif20170310_0016091.jpg

vdsl είναι αυτά?

offtopic

Είναι ιδεα μου ή τα ταγκάρανε ήδη οι γνωστοί ανεγκεφαλοι;

Δημοσ.

offtopic

Είναι ιδεα μου ή τα ταγκάρανε ήδη οι γνωστοί ανεγκεφαλοι;

offtopic:

εννοείται... φαντάσου στην ίδια πλατεία έχει μάρμαρα(συντριβάνι). ε τη μια μέρα τα καθαρίζουν την επόμενη πάνε και ζωγραφίζουν... πιτσιρίκια είναι (15-18 χρονών).

Έχω πετύχει κάνα δυο φορές και τα έχω κάνει παρατήρηση, αλλά δεν μπορώ να τσακωθώ κιόλας επειδή δεν έχουν κάποια στοιχειώδη ανατροφή. 

Για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους που είναι φαν των "γράφιτι", πιστεύω όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα συγκεκριμένα είναι απλά καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Δημοσ.

αλλαγή καφαΟ δεν ισοδυναμεί οτι φέρανε πιο κοντά το τηλεπικοινωνίακό κέντρο (γιατί η απόσταση καθορίζει την ταχύτητα). Αλλαγή σίγουρα ισοδυναμεί με αυξηση των διαθέσιμων ports (αρα περισσότεροι χρήστες) και κατά περιπτωση ελαφρά βελτίωση της τηλεπικοινωνίας (δηλαδή απο 14 αντε να πας 15)

Επισης πληρώνεις ΕΩΣ 24, οχι 24

Ich nehme an, dass du kein Deutsch sprichst. Gilt es?

Δημοσ.

attachicon.gif20170310_0016091.jpg

vdsl είναι αυτά?

Σε ποια περιοχή;

Ναι, είναι οι νέες καμπίνες (KV) του ΟΤΕ στο αριστερό μέρος της οποίας (όπως τη βλέπουμε) μεταφέρεται η συνδεσμολογία του παλιού KV (τηλεφωνία και adsl) και στο δεξί τοποθετούνται τα εξαρτήματα (minidslam, ρολόι ΔΕΗ, ανεμιστήρας κλπ) και καταλήγει η οπτική ίνα που συνδέει το minidslam με το ΑΚ για το vdsl.

Δημοσ.

Ich nehme an, dass du kein Deutsch sprichst. Gilt es?

Sie liegen falsch. Ich spreche Deutsch, italiano, русский و زبان فارسی

Εσύ; Σβήσε τώρα και κάτσε στην άκρη

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή;

Ναι, είναι οι νέες καμπίνες (KV) του ΟΤΕ στο αριστερό μέρος της οποίας (όπως τη βλέπουμε) μεταφέρεται η συνδεσμολογία του παλιού KV (τηλεφωνία και adsl) και στο δεξί τοποθετούνται τα εξαρτήματα (minidslam, ρολόι ΔΕΗ, ανεμιστήρας κλπ) και καταλήγει η οπτική ίνα που συνδέει το minidslam με το ΑΚ για το vdsl.

Στη Λάρισα είναι η φωτογραφία. Σε ευχαριστώ και για την ανάλυση του πως λειτουργεί :)

Δημοσ.

Sie liegen falsch. Ich spreche Deutsch, italiano, русский و زبان فارسی

Εσύ; Σβήσε τώρα και κάτσε στην άκρη

Entschuldigung, du hast uns überzeugt. Nun sind wir alle da sicher, dass du die Sprache kannst. Andererseits wäre ich dir sehr dankbar, wenn du mir einen Gefallen tun würdest: hör bitte auf den Google Übersetzer zu benutzen! Was deine russischen und arabischen sprachlichen Fähigkeiten anbelangt, gibt es keinen Grund, aus dem ich etwas darüber schreiben sollte. Es ist offensichtlich, dass du lügst. Eine Antwort von dir würde mich sehr freuen. Danke.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...