Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το galaxy j5. Το πρόβλημα με το messenger είναι πως δεν μου δείχνει όλους τους ενεργούς φίλους, αλλά δείχνει πολύ λίγους κάθε φορά.

Δηλαδή μπορεί την μία φορά να είναι κανονικά 20 ενεργοί φίλοι και να μου δείχνει μόνο τους 5, ενώ άλλη φορά να είναι 10 και να μου δείχνει τους 2. Αυτό συμβαίνει ακόμα και αν πατήσω '' Προβολή όλων '' . Δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Κάνω όλα τα updates και του facebook αλλά και του messenger. Επίσης δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση, όπως πχ να φαίνομαι συνδεδεμένος σε συγκεκριμένους φίλους κτλ.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Δημοσ.

Πιο βαρετό από το Facebook δεν υπάρχει.. Ίσα ίσα το κρατάω για μερικούς που δεν έχουν κάρτα στο τηλέφωνο και γίνεται μέσα από εκεί η δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Σβήσε το fb γίνε vegan και άρχισε το περπάτημα...το δοκίμασα και δεν ήξερα τι έχανα απέκτησα νόημα και το Instagram μου δεν είναι πλέον γεμάτο selfies μπροστά στον καθρέφτη για να αναδεικνύεται το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί μου... αν το πρόβλημα με την επανεγκατάσταση του fb/messenger συνεχίσει να υπάρχει δοκίμασε εναλλακτικές τύπου "swipe" που υποστηρίζει και μηνύματα αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...