Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα βρει με 8GB ραμ στο link που σου έστειλα αλλά είχε 260 ευρώ. Αυτό με τα 160 ευρώ που λέτε τι είναι? Σκέφτομαι ότι όσες φορές είχα πάρει κομμάτι κομμάτι είχα θέματα και για αυτό σκέφτομαι κάτι έτοιμο να μην χρειαστεί να ασχοληθώ μόνο εάν χρειαστεί τα windows να περάσω.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα γιαυτό στα έβαλα από ένα μαγαζί για να στο στήσουν αυτοί. Μην κολλάς εκεί.

Για κάτι σε πιο έτοιμο είπαμε πας σε Gigabyte Brix ή Intel Nuc που και σε αυτά όμως πρέπει να βάλεις ξεχωριστά ram και σκληρό και μαζί με αυτά πάνε 200€+ και αυτά, χώρια που οι επεξεργαστές που έχουν είναι χειρότεροι από τον J3455.

Δημοσ.

Καρφί στο σύστημα που σου έβαλε ο tanasen01 από εκείνο το μαγαζί για να στο στήσουν κιόλας...μη σου πω ότι θα τσιμπήσω και εγώ ένα με τον "Απόλλωνα", δώρο για συγγενικό πρόσωπο που είναι με laptop 10ετίας...ευχαριστώ tanasen01!!!

• Like 1
Δημοσ.

Άρα αξίζει αυτός ο επεξεργαστής? Εγώ είχα διπύρηνο ούτε ξέρω πόσα χρόνια τον έχουμε! Από την άλλη σκέφτομαι για amd ! Τι μνήμη ραμ μου έχετε πει να βάλω? Επίσης όσο για το brick δεν αξίζει? Καθόλου? Αλλά άμα είναι παραπάνω τι να το κάνω.

Δημοσ.

Στα χρήματα που μας είπες δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις από πλευράς ισχύος από την σύνθεση που σου προτάθηκε...Το brix είναι χειρότερο από πλευράς επιδόσεων. Εγώ στην θέση σου θα ανέβαινα ένα 50άρικο για να αλλάξω επεξεργαστή και μητρική που επίσης προτάθηκε από τον tanasen01.

Δημοσ.

το να ανεβεις ενα 50 ρικο δεν το καταλαβα ; εννοεις για να παρω μητρικη με εξωτερικο επεξεργαστη; ή με ενσωματωμενο και μεγαλυτερη ραμ;  Οσο για μνημη ραμ καλυτερα με ddr3 ή το 4 ; για να μην καταργηθει το 3 και μετα δεν μπορω να αλλαξω μνημες;   

Δημοσ.

Όχι η άλλη πρόταση αφορά πακέτο μητρική-intel kabylake cpu-ddr4 με το ίδιο κουτί. Ουσιαστικά έτσι θα έχεις κανονικό desktop pc σε micro case. Βέβαια επειδή το τροφοδοτικό του κουτιού είναι πολύ μέτριο για cpu με 50+Watt TDP δεν θα το εμπιστευόμουν και καλό θα ήταν να μείνεις σε επεξεργαστή low profile. Oπότε μείνε στην πρώτη πρόταση μου με τον apollo lake. 

Δημοσ.

Σηκώνει και i3 το τροφοδοτικό, δεν έχουν τρελή κατανάλωση φίλτατε. Μια χαρά μπορεί να πάει και στην δεύτερη πρόταση που έκανες. Εύκολα κιόλας...ουτε 100 watt δεν παίζει να καίει στα ντουζενια του το συστηματακι

Δημοσ.

Nαι το ξέρω σηκώνει 65W tdp cpu απλά εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν μακροπρόθεσμα, μπορεί να λέει 200W αλλά στην ουσία είναι πολύ λιγότερο, μπορεί και τα μισά. 

Δημοσ.

Άρα η μητρική με επεξεργαστή ενσωματωμένο λες; όσο για τα watt 500 watt είναι το παλιό μου υπολογιστή οπότε 200 και πάλι λιγότερα είναι. Κάτι άλλο το κουτί αυτό μπαίνει σε τσάντα πλάτης άμα θέλεις να το πάρεις μαζί σου ?

Δημοσ.

Διαστάσεις 95 x 300 x 400. Δεν θα συνιστούσα μεταφορά με τσάντα πλάτης, καλύτερα σκληρή βαλίτσα για ασφάλεια.

Άρα η μητρική με επεξεργαστή ενσωματωμένο λες; 

Nαι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά πιστεύω.

Δημοσ.

Στα 230 ναι είναι η καλύτερη επιλογή, στα 280-290 όχι, φυσικά είναι η δεύτερη πρόταση του φίλτατου tanasen01..."Θανάση" υποστήριξε την πρότασή σου φίλτατε, μια χαρά εξαιρετική είναι!!!

Άρα η μητρική με επεξεργαστή ενσωματωμένο λες; όσο για τα watt 500 watt είναι το παλιό μου υπολογιστή οπότε 200 και πάλι λιγότερα είναι. Κάτι άλλο το κουτί αυτό μπαίνει σε τσάντα πλάτης άμα θέλεις να το πάρεις μαζί σου ?

Ότι το παλιό σου τροφοδοτικό είναι 500 watt είναι απολύτως άσχετο με το αν αντέχει το 200άρι το σύστημα που προτάθηκε. Σημασία έχει και η κατανάλωση του συστήματος και πίστεψέ με τα καινούργια συστήματα έχουν πολύ χαμηλότερες καταναλώσεις από τα παλιά...κάθε καινούργια γενιά σχεδόν έχει βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα.

Μπες εδώ: http://outervision.com/power-supply-calculator βάλε το hardware του δεύτερου συστήματος που σου προτάθηκε και δες μέγιστη περίπου κατανάλωση...ούτε καν πλησιάζει στα 200watt... ότι και να επιλέξεις πάντως να το χαρείς με υγεία!

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση. οσο για τα 200watt αυτο σημαινει οτι καταναλωνουνε πολυ λιγοτερο ρευμα , δηλαδη κοντα σε ενα λαπτοπ; ή οχι; . δεν εχω κοιταξει το λαπτοπ της μητερας μου και δεν εχω ιδεα ποσο καταναλωνει αλλα και εκεινο ειναι 10ετων σιγουρα. Κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξω και εγω σε αυτο με τα 230 ευρω ακομα βεβαια το ψαχνω. Λεω να παρω ssd πιο οικονομικο και οχι τοσο επωνυμο της ιντελ αλλα καποιον αλλον  αμα υπαρχει  και λεω για 64gb. Αμα παρω 2gb ραμ παλι για να μειωσω την τιμη θα εχω προβλημα με τις σελιδες; , οπως εχω σε ενα παλιο υπολογιστη με διπηρινο επεξεργαστη ιντελ και ραμ ddr2 ( 2x1gb ram! ) ; ή τα ιδια θα ειναι σε ταχυτητα; βεβαια μιλαμε για τετραπηρηνο επεξεργαστη τωρα ., αλλα η ραμ στα 2 δεν θα το γονατισει; ανεξαρτητως αμα ειναι τετραπηρινος ή οχι; . 

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ , οσο για τα mini pc box που λεγαμε γιατι να τα παρει κανενας; αφου δεν αξιζουνε; και δεν εχουνε καλους επεξεργαστες;  εμενα σαν ιδεα μου αρεσε να ειναι μικρο και να μεταφερεται αλλα αμα δεν αξιζει και κολλαει γιατι να πεταξω τζαμπα λεφτα! , αλλα πια η χρησιμοτητα για ποιον λογο φτιαχτηκανε; μονο για media player; . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...