Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι σε αναζητηση καινουριου πληκτρολογιου. Επειδη κανω αρκετη χρηση gaming μα και typing, ψαχνω μια λυση που να βολευει και στα δυο. Τοσα χρονια χρησιμοποιω πληκτρολογιο μεμβρανης και η αληθεια ειναι δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα να παραπονεθω , μιας και το εχω συνηθισει. Παρολα αυτα η αρχικη μου σκεψη ηταν να δοκιμασω ενα μηχανικο ομως λογω υψηλου κοστους μου ειναι προσιτη μονο η σειρα της Μοtospeed. Οποτε κοιτουσα για το ck104 η το ck108. Ομως μου εχει μπει εντονα στο ματι το razer οrnata λογω της ιδιαιτερης νεας πατεντας του mecha membrane αλλα και για τον απιστευτο σχεδιασμο του. Η τιμη του ειναι δυσπροσιτη αλλα οχι απιαστη για εμενα οπως τα υπολοιπα μηχανικα πληκτρολογια. Εχω ελαχιστη εως καθολου επαφη με μηχανικα πληκτρολογια οποτε μπορω να πω απο μια πολυ συντομη δοκιμη που εκανα σε καταστημα, οτι το ornata μου φανηκεκαλυτερο στο πατημα απο ενα μηχανικο. Το θεμα ειναι οτι ειμαι λιγο δυσπιστος ως προς την νεα αυτη πατεντα. Ισως υπαρχουν βελτιωσεις στο μελλον, και ισως υπαρχουν προβληματα στο συγκεκριμενο πληκτρολογιο προς το παρων. Απο reviews που εχω διαβασει οι περισσοτεροι ειναι πολυ ευχαριστημενοι απο το ornata και κατα ενα ποσοστο περιπου 5% των reviews ανεφεραν προβληματα οπως σπασιμο της μεμβρανης, αλλοιωση των κουμπιων μετα απο συντομη χρηση, κακο σημειο ενεργοποιησης αλλα και δυσκολη εναφορα του κουμπιου μετα απο πατημα. Εν ολιγης μπορω να πω οτι το ornata μου αρεσει πολυ αλλα ειμαι δυσπιστος ως προς αν αξιζει ποιοτικα αυτα τα χρηματα ή αν θα ηταν καλυτερα να παω για το ck104/ck108 το οποιο σε τελικη αναλυση και προβληματα να βγαλει μετα απο λιγο καιρο, θα αξιζει για τα λεφτα του. Τι μου προτεινετε? (θα παρακαλουσα οχι φανατισμους τυπου "razer και τιποτε αλλο" )

Δημοσ.

Φτηνο μηχανικο απο αγγελια με red πχ απο εδω(θα βρεις και με ~50 ευρω), και απο ebay τεμαχια καθε διακοπτη που δεν εχει το πληκτρολογιο. Το ανοιγεις και αλλαζεις πχ τους διακοπτες στο numpad με αυτους που πηρες. Ο πιο φτηνος και γρηγορος τροπος να καταλαβεις ποιο switch σ αρεσει. Μην καθεσαι και διαβαζεις λογια στο ιντερνετ και θεωριες κλπ. στα πληκτρολογια αυτο που εμενα μ αρεσει εσυ το μισεις. Νταξει εγω πχ δεν θα γυρνουσα σε μεμβρανης, αλλα δεν μου αλλαξε και τη ζωη το μηχανικο. Ενα μηχανικο κραταει μια ζωη btw αφου και κουμπι να χαλασει το αλλαζεις(παντα για soldered μιλαμε)

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο μπερδεμενος ως προς το τι ακριβως θα με βολευε καλυτερα και δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να τα δοκιμασω ολα για να σιγουρετω, οποτε μεχρι στιγμης μπορω να αρκεστω μονο σε reviews και βιντεο. θα προσπαθησω να βρω και εδω κατι αξιολογο. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο μπερδεμενος ως προς το τι ακριβως θα με βολευε καλυτερα και δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να τα δοκιμασω ολα για να σιγουρετω, οποτε μεχρι στιγμης μπορω να αρκεστω μονο σε reviews και βιντεο. θα προσπαθησω να βρω και εδω κατι αξιολογο. Ευχαριστω πολυ!

Αυτο ακριβως σου λεω μην βλεπεις video reviews! αληθεια κλαιω τις ωρες που περασα διαβαζοντας σε ξεχασμενα forum χαζομαρες του στυλ τι stabilizer  ειναι καλυτερα και ποιο actuation force κανει για ποια δουλεια..Εγω για να καταλαβεις εχω τωρα red,με black στο Q(επειδη παιζω counter αλλα anyway) και brown στο Tab. Στα wasd εχω απο 2 o-ring των 0.2mm ,στα υπολοιπα γραμματα κανενα o-ring και στα αλλα κουμπια απο 1. Τα red μου αρεσουν, ο black γαμαει και ο brown ειναι meh. Δεν υπηρχε περιπτωση αυτο το setup ουτε να το δω καπου στο ιντερνετ, ποσο μαλλον να ξερω αν με βολευει. Τσιμπα ενα μηχανικο, ενα κολλητηρι και καλαι, μια 10αρια διαφορετικους διακοπτες και ενα πακετο o-ring και ψαξου μονος σου. Αν το Motospeed που λες μπορεις να του αλλαξεις διακοπτες ακομα καλυτερα, παρε αυτο

Δημοσ.

Πολύ καλό δεν ήξερα ότι γίνεται και έτσι . Όποτε μάλλον για τον κινέζο θα πάω . Ευχαριστώ παρά πολύ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...