alexhs gk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω το one plus 3t και δεν έχει ακουστικά. Οπότε θέλω να προβώ στην αγορά καινούργιων. Αυτά θα κρατήσω γιαυτό και θέλω να είναι καλά. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου ήταν με τα earbuds που είχε το iPhone και ήμουν τέρμα ευχαριστημένος. Η αγορά ας γίνει από οπουδήποτε δεν με πειράζει να περιμένω. Ευχαριστώ! 1
@topos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω το one plus 3t και δεν έχει ακουστικά. Οπότε θέλω να προβώ στην αγορά καινούργιων. Αυτά θα κρατήσω γιαυτό και θέλω να είναι καλά. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου ήταν με τα earbuds που είχε το iPhone και ήμουν τέρμα ευχαριστημένος. Η αγορά ας γίνει από οπουδήποτε δεν με πειράζει να περιμένω. Ευχαριστώ! Εαν ειχες μεινει τοσο ευχαριστεμενος απο τα earpods μπορεις ειτε να παρεις τα ιδια (δεν θα σου λειτουργουν σωστα τα κουμπια σε android ομως), ειτε να παρεις τα sony sth-30 που ειναι ιδιας φιλοσοφιας -και για αρκετους καλυτερα απο αυτα της apple- και προφανως να δουλευουν κανονικα τα κουμπια. Τα εχω και εγω τα sony, πολυ ελαφρια,δεν κουραζουν οση ωρα κ να τα φορας αλλα προφανως υστερουν αρκετα σε μπασσο (οπως και τα earpods) λογο σχεδιασης. Επιπλεων παρολο που φαινοντε λεπτα τα καλωδια δεν εχουν παρουσιασει καμια φθορα μετα απο ενα χρονο ελαφριας χρησης. Τελος προτιμω που τα sony εχουν τον σχεδιασμο που πιανει το δεξι με το αριστερο ακουστικο πισω απο το κεφαλι.
rafa1919 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Σε αυτό το Price Range πιστεύω ότι τα AKG K321 απλά δεν έχουν ανταγωνισμό. Ηχάρα, τεράστιο soundstage, κορυφαία απόκριση συχνοτήτων, μικρή εμπέδηση και μεγάλη ευαισθησία. Θα παίξουν πολύ δυνατά και καθαρά. Θα νομίζεις ότι ακούς σε ηχεία, όχι ακουστικά.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Xiaomi pistons 2.0 αν μπορεις να περιμενεις να ερθουν
7nisiotis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_566702.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα