Mpiftekis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλή σας μέρα! Ενδιαφέρεται η αδερφή μου να αγοράσει κινητό. Σύμφωνα με τη φόρμα θέλει αυτά: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 170€ max 2) Την χρήση του κινητού: τηλέφωνο, facebook, viber, youtube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,7" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Έχει vodafone, δε νομίζω να τη νοιάζει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όχι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Κανούριο Ευχαριστώ για τις επερχόμενες απαντήσεις σας
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλή σας μέρα! Ενδιαφέρεται η αδερφή μου να αγοράσει κινητό. Σύμφωνα με τη φόρμα θέλει αυτά: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 170€ max 2) Την χρήση του κινητού: τηλέφωνο, facebook, viber, youtube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,7" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Έχει vodafone, δε νομίζω να τη νοιάζει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όχι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Κανούριο Ευχαριστώ για τις επερχόμενες απαντήσεις σας http://www.skroutz.gr/s/8864706/Samsung-Galaxy-J5-2016-16GB.html
fotislado Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 συμφωνω κ εγω με το A3 2016.vfm κινητο τιμιο με καλη καμερα και στις ιντσες που θες η οθονη. 1
Mpiftekis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απόψεις σας. Τα έχω ήδη μεταφέρει στην αδερφή μου
AggelosTz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ε ναι πανέμορφο κινητό ! Και βγαίνει σε χρυσό χιχι να προσέξει μην το ρίξει γιατί είναι σαν το iPhone 4s ωραία γυαλιστερή πλάτη που γίνεται κομμάτια χαχαχα
panos- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δες και το Huawei Honor 7 lite fingerprint, και το Moto G4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα