ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Έχω στήσει το site ενός φίλου πριν χρόνια και εδώ και κανά δίμηνο του έβαλα woocommerce και τον τελευταιο μήνα adwords για να κάνει λίγη διαφήμιση Αυτός έχει εργαστήριο και κατασκευάζει κοσμήματα αλλά επειδή αυτός πουλάει χονδρική σε μαγαζιά μου ξεκαθάρισε οτι θα έχει "καλέστε για τιμή" σε όλα τα προϊόντα του Το adwords του παει καλά με μικρό budjet . Έχει κάποια τηλέφωνα κυρίως όμως για επισκευές και όχι για πώληση. Λειτουργεί αποτρεπτικά γενικά το να μην έχει τιμές?
flienky Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ενας μόνο τρόπος υπάρχει. Με τα ιδια χρηματα για διαφήμιση θα κανει τεστ... 1 μηνα χωρις τιμή, 1 μηνα με τιμη. Εκει που θα εχει περισσοτερο engagement αυτο θα χρησιμοποιήσει.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ενας μόνο τρόπος υπάρχει. Με τα ιδια χρηματα για διαφήμιση θα κανει τεστ... 1 μηνα χωρις τιμή, 1 μηνα με τιμη. Εκει που θα εχει περισσοτερο engagement αυτο θα χρησιμοποιήσει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να βάλει τιμές γιατί πουλάει κυρίως σε καταστήματα. Το κατάστημα μπορεί να το πουλάει όσο θέλει. Δεν το συζητάει δηλαδή για να βάλει τιμές Το θέμα είναι ότι αν δεν δει ο άλλος τιμή δεν του κάθεται καλά Απλά σκεφτόμαστε έναν τρόπο για να έχει engagements χωρίς τιμές
dominotrix Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Προφανως και οι καταστηματαρχες θα γνωριζουν ηδη πως "δεν μπορει" να εχει τιμες ο φιλος σου. Θα ειναι εξοικειωμενοι με αυτη την τακτικη και απο αλλες ισως ιστοσελιδες. Αρα το αν ειναι αποτρεπτικο η οχι, δεν παιζει κανενα ρολο. Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να εχεις exits στη σελιδα σου. Σε καθε σελιδα προιοντος τερμα κατω ή στα δεξια να εχεις exits σε καποια φορμα επικοινωνιας (που ισως πιανει το id του τρεχοντος προιοντος για να μη ζοριζεις τον επισκεπτη να το αναγραφει) και θα στελνει μια φορμα ενδιαφεροντος για το εκαστοτε προιον. 1
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν βλέπω τη σύνδεση του "καλέστε για τιμές" με το adsence, αφου πουλά κυρίως σε καταστήματα. Αν κατάλαβα καλά, θέλει να κάνει και απευθείας πώληση αλλά με τρόπο που δεν θα παρεξηγηθουν οι οι υπάρχοντες πελάτες χονδρικής. Η μόνη λύση ειναι να ιδρύσει μια εικονική επιχείρηση, να πουλά σε αυτήν και αυτή να εχει ιστοσελίδα με πώληση λιανικής. Αυτό που κάνει τώρα (δηλαδή το κρυφτουλι) ειναι κακό εις διπλουν γιατί χάνει πελάτες λιανικής (*) και επιπλέον θα χάσεις και πελάτες χοντρικής. Δεν ειναι δυσκολο κάποιος πελάτης χονδρικής να τηλεφωνήσει ως τυχαίος και να δει οτι ο θειος σου κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό (και καλα). Αν θελει να μπλεξει με λιανική θα ορίσει ενδεικτική τιμή και στους πελάτες χονδρικής (π.χ. ταδε προιον 120 υερω) ενώ τους το πουλά γθηνότερα (πχ 80 ευρω), Αν ο Ψ πελάτης χονδρικής θελει να το πουλά 543 ευρω, προβλημα του. Αν τώρα ο θειος σου φτιάξει eshop λιανικης πρεπει να το πουλά το λιγοτερο 120 ευρω, οχι παρακάτω. Ενα σχολιο για το "καλέστε μας". Θεωρώ οτι ειναι απο τα χειρότερα που μπορεις να κάνεις σε ενα πελάτη. Εμ μπαινω στον κόπο να μπω στο site σου, εμ βρίσκω κάτι να μου αρέσει και ενω πλησιάζω στην πώληση που βάζεις εμποδια, τυπου παρτε μας τηλέφωνα. Λάθος. Επισης οταν λεει καλέστε μας, είναι και λίγο παζάρι τιμής. Οταν μπαινω σε έκθεση επιπλων που δεν εχει τιμές δε ψωνίζω πλεον ποτε. Είναι "σε κόβω και χρεώνω αναλογα". Παλιοτερα το έκανα πείραμα με φίλο μου που μας δώσανε διαφορετική τιμή (μεγαλη διαφορά) και μετά απο μέρες σκάσαμε μαζί και καλά συναντηθήκαμε τυχαία στο μαγαζί. Με δυο λογια, οπως το κάνετε τώρα ειναι διπλά λάθος. Ασε τη λιανική (ή έστω ασε τη μονο για επισκευές ή customιες) ή φτιάξε κατάλογο και εικονική εταιρεία 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αν κατάλαβα καλά, θέλει να κάνει και απευθείας πώληση αλλά με τρόπο που δεν θα παρεξηγηθουν οι οι υπάρχοντες πελάτες χονδρικής. Η μόνη λύση ειναι να ιδρύσει μια εικονική επιχείρηση, να πουλά σε αυτήν και αυτή να εχει ιστοσελίδα με πώληση λιανικής. Αυτό ακριβώς Θα τον καθοδηγήσω για το τι μπορεί να κάνει. Αυτό με την εικονική επιχείρηση δεν μου ακούγεται κακό.
παπι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σε χοντρικη δεν μπορεις να βαλεις τιμη. Επειδη αυτη βγαινει βαση συμφωνιας και ογκο. Αλλη τιμη αυτος που θα παρει 10 πραματα και αλλη αυτος που θα παρει 100, ουτε εγω που παιρνω καθε μηνα 10 πραματα θα εχω την ιδια τιμη με αυτον που θα παρει 10 πραματα μονο μια φορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα