Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμη? (Το Windows mobile os)

Το Windows mobile os δε θα το Το Windows mobile os

Ποιο continuum ρε παιδιά, ποια cortana και ποια bug fixes...? 2 χρόνια είχα Windows Phone και ένιωθα σαν να μην ήμουν online, όταν οι δικές τους εφαρμογές outlook skype office είναι χειρότερες από τις ίδιες στο android και το σκέφτεσαι πως θα τις χρησιμοποιήσεις κλάφτα...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγώ ένα 730 έχω , και για απλό τηλέφωνο μια χαρά είναι . όσοι θέλουν παραπάνω σε apps θα πάνε σε android η μηλόφωνο. Αλλά και 599 για windows phone είναι too much .

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει ακόμη? (Το Windows mobile os)

ΧΑΧΑΧ ...υπάρχουν και βασιλεύουν.. και μάλιστα κάθε μήνα με καινούριο update last build 15047

η ποιο φινετσάτη πλατφόρμα .....

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω Retro.

Να συμπληρωσω κατι μονο...στην 14.393 απο αρχες Σεπτεμβρη εχουν βγει δεκαδες updates μεχρι σημερα μονο με Bug fixes..μπορεις να μου πεις τι ακριβως βελτιωθηκε τοσο καιρο? 

Επισης εκτος απο κατι ψιλοβελτιωσεις στο continuum τι νεα χαρακτηριστικα Ουσιαστικα θα φερει το νεο update? Γιατι εγω δεν ειδα και κατι το ιδιαιτερο που να αξιζε μετα απο τοσο καιρο development...

πάρα πολλά εχουν βελτιωθεί και προστεθεί, αν δεν έχεις δει κάτι ιδιαίτερο τότε μάλλον δεν το 'ψάχνεις"... 

• Like 1
Δημοσ.

πάρα πολλά εχουν βελτιωθεί και προστεθεί, αν δεν έχεις δει κάτι ιδιαίτερο τότε μάλλον δεν το 'ψάχνεις"... 

Για πες τα λοιπον..αφου εγω δεν το ψαχνω να με βοηθησεις κιολας..να δουμε εδω και τοσο καιρο development τι καταφεραν?

ΧΑΧΑΧ ...υπάρχουν και βασιλεύουν.. και μάλιστα κάθε μήνα με καινούριο update last build 15047

η ποιο φινετσάτη πλατφόρμα .....

Το βασιλευουν τι το θελες? Με 0,15% γελαει ο κοσμος...

• Like 1
Δημοσ.

Πότε θα σταματήσετε να κοιτάτε τί αγοράζουν οι άλλοι και να πάρετε ένα τηλέφωνο που να καλύπτει τις ανάγκες και την τσέπη σας;

• Like 1
Δημοσ.

Η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά αλλά προβλέπω ότι η τιμή του θα πέσει στο μισό λόγω χαμηλών πωλήσεων των wm με΄σα σε ένα τρίμηνο..

Δημοσ.

Πότε θα σταματήσετε να κοιτάτε τί αγοράζουν οι άλλοι και να πάρετε ένα τηλέφωνο που να καλύπτει τις ανάγκες και την τσέπη σας;

Εγω ποτε δεν κοιταξα τι εκαναν ή τι πηραν οι αλλοι..ειναι τροπος ζωης γενικοτερα...Για αυτο και εχω wp απο το 2013 (και αλλες επιλογες μου που δεν ειναι της παρούσης)..γιατι τα γουσταρω και ηξερα τι με εξυπηρετει, αλλα εχω στομα και ομιλια και λεω τα στραβα τα οποια ειναι Παμπολα...σε τεχνολογικο forum ειμαστε αλλωστε..αλλιως να μην γραφουμε τιποτα.

Απο την αλλη ποσο πιο απλο να γινει πια οτι οταν τα ποσοστα μηδενιζουν η ουσιαστικη υποστηριξη μια πλατφορμας παει περιπατο? Στο οτιδήποτε...Με τρανο παραδειγμα τα wm που η universal Πλατφορμα ηταν μια φουσκα..εφερε θετικα πραγματα φυσικα και εναν αλλο αερα αλλα εκανε μια τρυπα στο νερο σε σχεση με το mobile. Αρα μας νοιαζει και μας παρανοιαζει ποσο πουλαει ενα προϊόν γιατι αμεσα γνωριζουμε και την μελλοντικη υποστηριξη του.  

Δημοσ.

Για πες τα λοιπον..αφου εγω δεν το ψαχνω να με βοηθησεις κιολας..να δουμε εδω και τοσο καιρο development τι καταφεραν?

Η...ολιγαρχία πάντα κυβερνά κ βασιλεύει!!!

Μεγάλη κουβέντα είπες. Αν την κάνουν πράξη σε απλή αγορά τηλεφώνων θα υπάρξει κ ελπίδα γενικότερα κ για μεγαλύτερες αποφάσεις!
Δημοσ.

Η...ολιγαρχία πάντα κυβερνά κ βασιλεύει!!!

Η ολιγαρχία <<βαφτισμένη Δημοκρατία>> να δεις τι κέφια έχει τούτες τις εποχές..αλλά πάει αλλού η κουβέντα..

Δημοσ.

Τσιμπημένο..

Φτηνο

ουτε τσιμπημενο ουτε φτηνο

Αδιάφορο

ακριβο μου φαινεται

Η λειτουργια Continuum ειναι ισως ειναι το μονο που θα μπορουσε να σωσει τα wp

Σχολια για ολα τα γουστα :P

Δημοσ.

Και εγω δεν τα αλλαζω τα windows, ειναι ψιλομαζοχισμος το παραδεχομαι αλλα την δουλεια μου την κανω. Εγω περιμενω να βγουν τα surface phone για να πεσουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα 950 και να τσιμπησω ενα.

• Like 1
Δημοσ.

Η ολιγαρχία <<βαφτισμένη Δημοκρατία>> να δεις τι κέφια έχει τούτες τις εποχές..αλλά πάει αλλού η κουβέντα..

Το έφερα σαν παράδειγμα σε καυστική δόση Πάνο!

Αυτό που ουσιαστικά είπα είναι το κατ' εμέ αυτονόητο,η ποσότητα δεν είναι εφάμιλλη ποιότητας...Πλείστα παραδείγματα.Νομίζω θα συμφωνήσεις.

Όσο για την πολιτική μην σου πω που τους έχω όλους....

Δημοσ.
Επιτέλους! Ώρα να αλλάξω το 930. Όχι βέβαια σε ΑΥΤΗ τη τιμή. Όταν πέσει στα 270-250, το τσίμπησα .

Θα υπάρχει το λειτουργικό μέχρι τότε?

Δημοσ.

Αν είναι έτσι πως τα λες τότε γιατί έχεις (αν έχεις) WP.? To "βασιλεύουν" είναι γιατί ότι το 90%+ που έχουν πάρει δεν το έχουν αφήσει.... και φυσικά ΟΛΑ έχουν να κάνουν με τιμή προς απόδοση... 

Γιατι τα 950 φορανε snap 810 και το alcatel snap 820,και παραπανω μνημη...Πραγμα θεμιτο για το continuum

https://youtu.be/A_GlGglbu1U

Παντος δεν ειναι μονο η Alcatel που βγαζει WP αλλα και αλλες πολλες εταιρίες αν ψαξει κανείς θα βρει αρκετες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...