Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα για το Windows phone.

Πατωσε ενω ειχε πολλες δυνατοτητες κι οι βασεις του ηταν ετη φωτος μπροστα απο το Android.

Κι αυτο εδω δειχνει τοσο ωραιο...

• Like 5
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιτα..συνεχιζει και βγαζει καποια updates (Τιποτα το ιδιαιτερο ομως-κυριως bug fixes) για τα wm10

Bug fixes βγάζει στο production branch. Στο development branch (aka insider branch) βάζει νέα features, και το development συνεχίζεται κάργα όσον αφορά το OS, σε αντίθεση με τις εφαρμογές του Store.

• Like 6
Δημοσ.

Amoled οθονη

5.5ιντσες full hd

snap 820

4gb ram(vs 6gb ram)

3000 μπαταρια

Βρε ποιο μου θυμιζει με τετοια specs?Α ναι το Oneplus 3 του 2016. Ειδικα τωρα με το Oneplus 3t στα 430ευρω γελαμε κυριολεκτικα που η Alcatel θελει 600ευρω εν ετη 2017 με αυτα τα specs.

• Like 3
Δημοσ.

lumia (δηλαδή nokia) δεν είναι........ το 640 μου έχει φάει τούμπες και τουμπάρες εδώ και κανένα χρόνο περίπου δεν έχει καταλάβει τίποτα,μόνο πάνω αριστερά λίγο η οθόνη έχει γίνει λίγο πορτοκαλί  και το καπάκι έχει χαλάσει και θα πάω να πάρω ένα καινούριο κατά τα άλλα τρέχει σφαίρα και δεν μασάει τίποτα ΝΟΚΙΑ ! 

ακόμα και τα τελευταία της smartphone γομάρια,για τα alcatel δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Bug fixes βγάζει στο production branch. Στο development branch (aka insider branch) βάζει νέα features, και το development συνεχίζεται κάργα όσον αφορά το OS, σε αντίθεση με τις εφαρμογές του Store.

Το ζήτημα είναι ότι η ίδια τα σκότωσε αντί να τα στηρίξει και δεν βλέπω πως θα πειστεί κάποιος εύκολα να αγοράσει ένα Windows Phone ξανά ή για πρώτη φορά.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι η ίδια τα σκότωσε αντί να τα στηρίξει και δεν βλέπω πως θα πειστεί κάποιος εύκολα να αγοράσει ένα Windows Phone ξανά ή για πρώτη φορά.

τα σκότωσε στο όνομα του χρήματος man,δεν πάει με την φιλοσοφία την δικιά μας αλλά με των χρημάτων 

• Like 1
Δημοσ.

Amoled οθονη

5.5ιντσες full hd

snap 820

4gb ram(vs 6gb ram)

3000 μπαταρια

Βρε ποιο μου θυμιζει με τετοια specs?Α ναι το Oneplus 3 του 2016. Ειδικα τωρα με το Oneplus 3t στα 430ευρω γελαμε κυριολεκτικα που η Alcatel θελει 600ευρω εν ετη 2017 με αυτα τα specs.

Δεν είναι εξοπλισμένο με 6GB διότι το WM εν' έτη 2017 δεν έχει υποστήριξη για x64!

Δημοσ.

Η λειτουργια Continuum ειναι ισως ειναι το μονο που θα μπορουσε να σωσει τα wp

Δεν θα το έλεγα...Οσοι ασχολουμαστε ακόμα με το λειτουργικο και ειμαστε σε καποιο ring μια χαρα ειμαστε...Οι εφαρμογες δεν ειναι θεμα λειτουργικου αλλα συγνωμη να το πω ηλιθιων developer..Οταν με τα επισημα εργαλεια που σου δινει η Microsoft Μπορεις να κανεις port την εφαρμογη σου χωρις κοπο(ολα γινονται αυτοματα) ειναι απλα χαζο  να μην θες να μεγαλωσεις το target group σου...

Απο εκει και πέρα η Microsoft ετοιμαζει κατι μεγαλυτερο μιας και προωθει το θεμα windows 10 σε ARM και οχι windows 10 mobile..!!

Hδη η εκδοση windows 10 cloud ξεκινα δυνατα

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα...Οσοι ασχολουμαστε ακόμα με το λειτουργικο και ειμαστε σε καποιο ring μια χαρα ειμαστε...Οι εφαρμογες δεν ειναι θεμα λειτουργικου αλλα συγνωμη να το πω ηλιθιων developer..Οταν με τα επισημα εργαλεια που σου δινει η Microsoft Μπορεις να κανεις port την εφαρμογη σου χωρις κοπο(ολα γινονται αυτοματα) ειναι απλα χαζο  να μην θες να μεγαλωσεις το target group σου...

Απο εκει και πέρα η Microsoft ετοιμαζει κατι μεγαλυτερο μιας και προωθει το θεμα windows 10 σε ARM και οχι windows 10 mobile..!!

Hδη η εκδοση windows 10 cloud ξεκινα δυνατα

Συγγνωμη και εγω γι αυτο που θα πω..αλλα τετοια βλακεία ειχα καιρο να διαβασω..

Αληθεια εχεις ασχοληθει με τα wp-wm10 αρκετο καιρο και λες ηλιθιους τους devs? Σοβαρα??

Οταν η ιδια εταιρεια εχει ΠΟΥΛΗΣΕΙ κανονικοτατα ολους τους devs με δεκαδες τροπους? Οταν η ιδια σιγα σιγα καταργει εφαρμογες απο το ιδιο της το λειτουργικο ενω για τα αλλα τις βγαζει κανονικα? Οταν στο επικοινωνιακο κομματι ειναι ενα ματσο χαλια? Οταν υποσχεται να αναβαθμισει τις περισσοτερες συσκευες και στο τελος τις θαβει?

Και με αυτα εφτασε το λειτουργικο να εχει  0,3% παρακαλω..Οπου προσεξε περιπου το 0,15% ειναι με wm10 . To αντιλαμβάνεσαι?? Μονο   0,15%.  Απο αρχες του 2016 η εταιρεία εμπνεει ΜΗΔΕΝ εμπιστοσυνη αρα ποιος λογικος ανθρωπος θα κατσει να ασχοληθει με μηδενικα ποσοστα?

Επισης απο το 2010 ετοιμαζει κατι μεγαλο η MS στο mobile, και φυσικα δεν μετανοιωνω καθολου που εχω συσκευες της απο το 2013..Αλλα επειδη ειμαστε σε τεχνολογικο forum ας μιλαμε αντικειμενικα. Με το καλο οταν ερθει εκεινο το Μεγαλο ελα να μας το πεις και εμας..απο λογια να φανε και οι κοτες.... 

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω Retro.

Να συμπληρωσω κατι μονο...στην 14.393 απο αρχες Σεπτεμβρη εχουν βγει δεκαδες updates μεχρι σημερα μονο με Bug fixes..μπορεις να μου πεις τι ακριβως βελτιωθηκε τοσο καιρο? 

Επισης εκτος απο κατι ψιλοβελτιωσεις στο continuum τι νεα χαρακτηριστικα Ουσιαστικα θα φερει το νεο update? Γιατι εγω δεν ειδα και κατι το ιδιαιτερο που να αξιζε μετα απο τοσο καιρο development...

Δημοσ.

Οταν η ιδια σιγα σιγα καταργει εφαρμογες απο το ιδιο της το λειτουργικο ενω για τα αλλα τις βγαζει κανονικα?

Οταν υποσχεται να αναβαθμισει τις περισσοτερες συσκευες και στο τελος τις θαβει?

Και με αυτα εφτασε το λειτουργικο να εχει  0,3% παρακαλω..Οπου προσεξε περιπου το 0,15% ειναι με wm10 . To αντιλαμβάνεσαι?? Μονο   0,15%.  Απο αρχες του 2016 η εταιρεία εμπνεει ΜΗΔΕΝ εμπιστοσυνη αρα ποιος λογικος ανθρωπος θα κατσει να ασχοληθει με μηδενικα ποσοστα?

Επισης απο το 2010 ετοιμαζει κατι μεγαλο η MS στο mobile, και φυσικα δεν μετανοιωνω καθολου που εχω συσκευες της απο το 2013..Αλλα επειδη ειμαστε σε τεχνολογικο forum ας μιλαμε αντικειμενικα. Με το καλο οταν ερθει εκεινο το Μεγαλο ελα να μας το πεις και εμας..απο λογια να φανε και οι κοτες.... 

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω απόλυτα, ειδικά στο κομμάτι με τις εφαρμογές. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι Here που ήταν θεωρώ ένα επιπλέον κίνητρο και πάει και τους δίνει και στα android και τα παραδείγματα συνεχίζονται. 

Στην πορεία ανακοινώνει και το επίσημο τέλος των κινητών από την μεριά της και αποτρέπει προφανώς όσους θέλουν να ανεβάσουν εφαρμογές.

Εγώ είχα αγοράσει το Lumia 535, δεν το έχω μετανιώσει, είναι value for money, δουλεύει απροβλημάτιστα αλλά αισθάνομαι ότι κάπου πιάστηκα κορόιδο, και την επόμενη φορά που η microsoft ετοιμάσει κάτι μεγάλο δεν θα την προτιμήσω απλώς γιατί δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη πλέον. Δεν νομίζω να είμαι και ο μόνος.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...