Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Backlog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω πω ρε φίλε πόσο αλήθεια είναι όμως τα λεγόμενα της εισαγωγής.......διάνα μέσα στο πως νιώθω όταν ξεκινάω να παίξω ΑΑΑ τίτλο που αναμένω καιρό.....!

Καταραμένη ενήλικη ζωή και υποχρεώσεις! :cry:

Μπραβο για τα πάντα ποιοτικά και εκτενή βίντεο - παρουσιάσεις σου!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπράβο για ακόμα ένα άψογο βίντεο.

Και μπράβο που το τερμάτισες το παιχνίδι. Εγώ μετά από περίπου 3 ώρες δεν άντεξα και το παράτησα.....

• Like 2
Δημοσ.

Ο λόγος που το είχαν βγάλει Ryse κι όχι Rise ήταν ακριβώς ο ίδιος που είχαμε και το Crysis (αντί του Crisis). CRYtek, Far CRY, CRYengine, CRYsis. Προφανώς δεν μπορούσαν να βάλουν Cryse :P. Εσκεμμένο λάθος στον τίτλο κοινώς ;)

• Like 6
Δημοσ.

Ο λόγος που το είχαν βγάλει Ryse κι όχι Rise ήταν ακριβώς ο ίδιος που είχαμε και το Crysis (αντί του Crisis). CRYtek, Far CRY, CRYengine, CRYsis. Προφανώς δεν μπορούσαν να βάλουν Cryse :P. Εσκεμμένο λάθος στον τίτλο κοινώς ;)

Αχά! Ομολογώ ότι δεν πήγε καθόλου εκεί το μυαλό μου. Ενδιαφέρον trivia!

Επίσης, γιατί έβαλαν Syberia αντί για Siberia;;;

Ήθελαν να το διαφοροποιήσουν από το Siberia (i.e. την περιοχή της Ρωσίας), γιατί υποτίθεται ότι το Syberia είναι μόνο ένα νησί στα βόρειά της. Τώρα θα μου πεις, γιατί δεν του έδωσαν εντελώς διαφορετικό όνομα. Πιθανολογώ, γιατί ήθελαν να το συνδέσουν κάπως με τη Σιβηρία.

Δημοσ.

Άρα ο Ektelion το πέτυχε στο βίντεο του:

ΣΥΚΩ: ΓΙΕ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ :-D :-D :-D :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...