Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην σας φαινεται περιεργο παιδια υπαρχουν μαιμου Samsung ,Sony και αλλα. Απλα στην Ελλαδα το 16,9 μου φαινεται πολυ πολυ μεγαλο. Δεν παιζει.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλά σαχλαμάρες... μιλάμε για ένα νούμερο 15% που ένας θεός ξέρει πως το μετρήσανε. Καταρχήν με τόσα χρόνια κρίση στην Ελλάδα ... 16% μείωση σε πωλήσεις κινητών είναι τρίχες. Μπορεί να είναι απλά ... "δεν αλλάζω το galaxy s6 μου με το s7, το κρατάω 2ο χρόνο" ή αντίστοιχα το iphone μου. Επίσης για την αγοραστική μας δύναμη, σε ευρωπαικό επίπεδο, η αγορά κινητών στην Ελλάδα είναι απίστευτά μεγάλη, αφού υπάρχει φρενίτιδα με τα κινητά! Στην υπόλοιπή Ευρώπη ο  κόσμος αδιαφορεί να αλλάζε κάθε χρόνο ....

Δημοσ.

Μην σας φαινεται περιεργο παιδια υπαρχουν μαιμου Samsung ,Sony και αλλα. Απλα στην Ελλαδα το 16,9 μου φαινεται πολυ πολυ μεγαλο. Δεν παιζει.

μιλάμε για το 2015

μια χαρά παιζει και μη σου πω ειναι και μεγαλύτερο, όπως το χαρακτηρίζει το paper ως αντίγραφα. 

Το 2016 θα ανεβαινε ακομα πιο πάνω.

Καλά σαχλαμάρες... μιλάμε για ένα νούμερο 15% που ένας θεός ξέρει πως το μετρήσανε. Καταρχήν με τόσα χρόνια κρίση στην Ελλάδα ... 16% μείωση σε πωλήσεις κινητών είναι τρίχες. Μπορεί να είναι απλά ... "δεν αλλάζω το galaxy s6 μου με το s7, το κρατάω 2ο χρόνο" ή αντίστοιχα το iphone μου. Επίσης για την αγοραστική μας δύναμη, σε ευρωπαικό επίπεδο, η αγορά κινητών στην Ελλάδα είναι απίστευτά μεγάλη, αφού υπάρχει φρενίτιδα με τα κινητά! Στην υπόλοιπή Ευρώπη ο  κόσμος αδιαφορεί να αλλάζε κάθε χρόνο ....

γράφει στο paper (ειναι μεσα στο link) πως το μετρήσανε. 

Δημοσ.

Αααα γιαυτό τώρα αν παραγγείλεις από Κίνα τηλεφωνο τα ΕΛΤΑ σου βαζουν φόρο. Ενω πριν δεν γινοταν κατι τετοιο.

Από την Άπω Ανατολή στο στέλνουν σαν gift, ή με δηλωμένη χαμηλή αξία που δεν φορολογείται γι' αυτό και δεν πλήρωνες διασάφηση τόσα χρόνια.

Από το καλοκαίρι είναι ντιρεκτίβα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ να φορολογούνται πλέον τα πάντα που έρχονται από την Άπω Ανατολή για να πληγεί η Κινεζική οικονομία. Η λύση βέβαια είναι απλή, Ευρωπαϊκές αποθήκες, κάτι που ήδη έχουν κάνει τα μεγάλα κινεζικά καταστήματα.

Ότι και να αναγράφει πάνω το δέμα θα περνά τελωνείο.

Δημοσ.

Αποκλειεται να ισχυει αυτο το ποσοστο! ουτε 1,69% ειναι οχι 16,9!

Δηλαδη ενα στα εξι κινητα να ειναι μαιμου? Αδυνατον... Αν εννοουν παραεισαγωγης αλλαζει το πραγμα... 

Δημοσ.

Αποκλειεται να ισχυει αυτο το ποσοστο! ουτε 1,69% ειναι οχι 16,9!

Δηλαδη ενα στα εξι κινητα να ειναι μαιμου? Αδυνατον... Αν εννοουν παραεισαγωγης αλλαζει το πραγμα... 

διαβασες καθολου τη συζητηση ή μπα;

Απορία:

Τις πωλήσεις του Ζερβουδάκη η έρευνα τις προσμετρά στους ουρακοτάγκους;

χαχαχα

ώπα συντεκνε, αυτά ειναι επώνυμα ... ΖΕΡΒΟΥΔΑ-ΤΣ-ΗΣ

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια απο τους κλωνους την πατησα με ενα υποτιθέμενο samsnung απο κινα ευτυχώς το έσπρωξα σε πακιστανο που νομιζε πως θα με πιάσει κορόιδο και να μου το παρει κοψοχρονιά σε μαγαζί ανταλλακτήριο.

καλύτερα παρτε παλιο αυθεντικό παρα κλωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...