Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω λεω φιλε να μας δωσουν και επιδομα για να αγορασουμε καινουριο  σκαφος  και μηχανη  ειναι δυνατον με 450 ευρω μισθο να μην εχουμε σκαφος ,επιδομα ειναι η λυση .

Θα βρεξει λεφτα και θα μας το δωσουν .

Όχι τπτ άλλο μας τα χρωστάνε κ από πάνω :P

• Like 5
Δημοσ.

Αυτοί είναι μεγάλοι επιστήμονες, να τους βάλουμε να μας λύσουν και το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, απομίμηση δεν είναι να πάρεις άλλη μάρκα κινητού που μοιάζει με το κανονικό. Απομίμηση κανονικά θεωρείται το να σου πουλήσουν galaxy s7 στην πραγματική τιμή του το οποίο να μην ειναι το κανονικό galaxy S7 χωρίς όμως εσύ να το γνωρίζεις.

Αν το γνωρίζεις, δεν πρόκειται για χαμενα λεφτα αφού εσύ απλώς επιλέγεις να πάρεις άλλη μάρκα. Δεν εχασε κάτι η samsung αφού ετσι κι αλλιως δε θα επαιρνες samsung

• Like 2
Δημοσ.

Στις χώρες που υπάρχει φτώχεια είναι και τα μεγαλύτερα ποσοστά,στις χώρες γενικότερα που οι μισθοί είναι αρκετά χαμηλοί.Στην παρούσα κατάσταση δεν μου φαίνεται παράξενο αλλα αντίθετος αναμενόμενο.

Δημοσ.

η απωλεια οφειλεται αποκληστικα πλεον στην υψηλη φορολογια και τις εισφορες! ετσι κοιταει ο καθενας ποσα να κρυψει και να γλυτωσει! βαλε ενα 10% φορο και θα εχεις πιο πολλα εσοδα. η δεκατη που ελεγαν παλιοτερα ;)

Το μεγάλο κράτος είναι το πιο ακριβό σπορ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

και ειναι ακομα χειροτερη η ερευνα απο οτι περιμενα μπηκα την ειδα η μεθοδος που χρησιμοποιηθηκε για να υπολογισθει η απωλεια ειναι λιγο πολυ η αποκληση των αναμενομενων πωλησεων απο τις πραγματικες σε συνδιασμο με δημογραφικα στοιχεια...

Και απο εκει περιμενουν να βγαλουν πραγματικα νουμερα....αντε γεια?

• Like 2
Δημοσ.

Eγω λεω φιλε να μας δωσουν και επιδομα για να αγορασουμε καινουριο  σκαφος  και μηχανη  ειναι δυνατον με 450 ευρω μισθο να μην εχουμε σκαφος ,επιδομα ειναι η λυση .

Θα βρεξει λεφτα και θα μας το δωσουν .

Πουλάει ακόμα το παραμύθι της ανακατανομής;

Πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι θα επιβιώσει μόνο με αύξηση της πίτας;

Δημοσ.

Είμαστε μαιμουδιάρηδες...μαιμού κινητά μαιμού folex μαιμού adipas μαιμού nike by santa barbara...και άλλα πολλά.

Δημοσ.

απομιμησεις "επωνυμων" μοντελων δε κυκλοφορουν οπως παλια, μιας και ολοι πλεον μπορουν να αγορασουν αξιολογες χαμηλου κοστος συσκευες κινεζων κατασκευαστων οπως xiaomi κλπ. δε τα σκαει κανεις πια για αμφιβολου ποιοτητας και λειτουργικοτητας απομιμησεις iphone/galaxy

ειδικα τα τελευταια χρονια, ολοι αγοραζουν απο Κινα συσκευες οι οποιες τουλαχιστον στην Ελλαδα εισαγονται 9 στις 10 "μαυρα" οποτε το δικο μας κρατος χανει πολλα λεφτα απο κει. 

για τους δικους μας κατι τετοιες ερευνες δινουν ενα καλο "πατημα" για να θεσπισουν πιο αυστηρους ελεγχους στα τελωνεια, οπως ηδη σιγα σιγα γινεται και εχει αναφερθει στο φορουμ.

Δημοσ.

Δηλαδή οταν εις γνώση μου εχω αγοράσει ενα blackview η goophone ανηκω σε αυτους? Και ποιος τα πουλάει ρε παιδιά στην Ελλάδα νε απόδειξη και τιμολόγια? Οτι να ναι έρευνα

Δημοσ.

Επειδη εχω αγορασει και iPhone 5S και hiPhone 5S δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος θα μπορουσε να κρατησει το hiPhone για παραπανω απο μια βδομαδα χωρις να θελει να το σπασει ή να σπασει το κεφαλι του στον τοιχο.

Επισης, τωρα ειμαι κατοχος κινεζικου και πολυ χαρουμενος. Δεν εχει την ιδια φινετσα με το iPhone, but it gets the job done for sure!

Δημοσ.

Δηλαδή σύμφωνα με την έρευνα η πτώση σε πωλήσεις των smartphone είναι επιδη κυκλοφορούν κινεζικές κοπιες; Πιο πιθανών να οφείλεται ότι ο κόσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράζει με την παλιά συχνότητα smartphones η ότι γίνονται πολύ μικρά τεχνολογικά άλματα με αποτελέσμα να μην βιάζονται να πάρουν το επόμενο μοντέλο .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ακόμη απορώ πραγματικά ειναι ότι δεν έχει καταλάβει κανείς στην διακυβέρνηση του κράτους ότι με υψηλή φορολογία και καπέλα του τύπου φόρος πολυτελείας κλπ μόνο απώλειες θα έχει το κράτος.. Εάν η φορολογία ερχόταν σε νορμάλ επίπεδα μια χαρά θα αγόραζε ο έλληνας από τα ελληνικά καταστήματα και κινητά και τα πάντα και δεν θα τρεχε να γλιτώσει ακόμη και το δεκάευρο από κίνα. Μιλάω ως από τους πρώτους που έχω δώσει μια περιουσία στα Κινέζικα καταστήματα και ebay, αν δεν με ξέσκιζαν σε κάποια είδη εδώ μια χαρά θα τους τα άφηνα τα λεφτάκια μου... και κάτσε έχει κι αλλες απώλειες στο μέλλον..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...