Προς το περιεχόμενο

θέμα με Kyocera TaskAlfa 181


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Λοιπόν ενώ δούλευε το scanner ξαφνικά σταμάτησε. όχι πολύ ξαφνικά να πω την αλήθεια.
προέκυψε θέμα με το δίκτυο και είχανε πάρει τον οτε και ο οτέ όπως πάντα έχει φοβερές ιδέες! και άλλαξε ip στο ένα pc σε αυτό που στέλνανε τα σκαναρισμένα αρχεία.
βέβαια τις ξαναεπανέφερα υποθέτοντας ότι είχανε πειράξει μόνο το 192.168.0.χ σε 192.168.1.χ . τώρα μπορεί να πείραξαν και το τελευταίο δεν ξέρω. από τότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα. 

κάνω πάλι τις ρυθμίσεις από την αρχή στα προγράμματα του scanner στο PC που θέλω να σκανάρω αλλά όταν πάω στο μηχάνημα πάνω και πατάω scan to pc αλλά δεν το βρίσκει. Προφανώς κάποια ρύθμιση ακόμα χάλασε και δεν ξέρω ποιο. μήπως κάτι πρέπει να κάνω και πάνω στο scanner? από εκεί κάποια ρύθμιση? υποτίθετε οι ρυθμίσεις που κάνω στο pc ότι στέλνονται στο scanner. καμιά ιδέα?


αυτό το video  Link.png Site: εδω ακολουθώ. βέβαια στο scan file utility δεν μπορώ να πατήσω setup. βέβαια ο φάκελος είναι λινκαρισμένος και φαίνονται από κάτω τα αρχεία που έχουν σκαναριστεί και το πότε. 
τα υπόλοιπα τα κάνω κανονικά όπως στο video βάζοντας την static ip του Pc. επικοινωνία έχω με το scanner. βέβαια με ταλαιπωρεί γιατί βγάζει συνέχεια ότι είναι busy και busy όταν προσπαθώ να συνδεθώ για να περάσω ρυθμίσεις... έκλεισα και το antivirus μπας και κάνει θέμα. 

κάποιος που να έχει το ίδιο ή να έτυχε να σετάρει το ίδιο να με φωτίσει? ευχαριστώ πολύ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...