valekgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σας, εχω vDSL Vodafone.. και αποφάσισα χτες να πετάξω το σάπιο ρουτεράκι τους, να κανω μια καλη αγορα, με το NetGear Nighthawk AC 1900.. Στο ρουτερακι επανω εχω 3 συσκευες με ethernet.. και στο wifi παιζω το iphone και το ps4.. Δυστυχως το wifi μια συνδεεται και μια αποσυνδεεται στο κινητό , και στο ps4 δεν μπορει να συνδεθει καν.. ολα αυτα την 2η μέρα.. την 1η μερα λειτουργούσε κανονικα.. Το εχω ανοιγοκλείσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.. εχει καποιος να προτείνει κάτι ;;; Πραγματικα μετάνοιωσα την ωρα και τη στιγμη που επενδυσα 200ε για αυτο το λογο.. μου εχει φαει τα συκωτια..
valekgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Να προσθέσω μια παρατήρηση απο τα εκατοντάδες πειράματα που εκανα.. Το wifi λειτουργεί κανονικά αν στο ethernet έχω μια συσκευή επάνω πχ το iMAC.. Οταν συνδέσω και τις αλλες 2 συσκευες ζορίζει πολυ.. Τι μπορει να συμβαίνει ;
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ποιο ακριβώς πήρες μπορείς να βάλεις λινκ;; εγώ σε τέτοιες τιμές Θα πήγαινα σε draytek, fritz.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 α.δες για firmware update κιολας μηπως διορθωνει τιποτα προβληματα.αυτο το router δεν θα πρεπε να ζοριζεται ετσι απλα.
bobptz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Με τη vodaphone επικοινώνησες? Μπορούν να σε βοηθήσουνε? Ή σου λένε ότι δεν είναι το δικό τους routeraki οπότε δεν έχουν ευθύνη?
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δεν παιζει να τον βοηθησουν διοτι α.το ρουτερ δεν ειναι δικο τους.β.δεν αφορα προβλημα συνδεσης αλλα προβλημα wifi/ethernet.
rafa1919 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Όπως είσαι τελευταίο firmware και hard reset. Λογικά θα στρώσει. Είναι και γαμώ τα μηχανήματα με κορυφαίο chipset και μπόλικη RAM. Δε νοείται να κολλάει έτσι απλά.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 επισης εφοσον ειναι ρουτερ κανε bridge της vodafone ή βαλε να παιξει Pppoe passthrough ωστε να κανεις εσυ την κληση Pppoe απο το netgear.αν απλα το κανεις dynamic ip ή δεν ξερω τι θα εχεις 2 nat αρα διπλα Port forward και γενικως μπλεκεις χωρις λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα