Runner25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 στο συστημα της υπογραφης απο την στιγμη που αγοραστηκε (παντα μεχρι σημερα απο την αρχη με windows 10ρια) δεν λειτουργουσε το bluetooth της μητρικης αυτο το διαβασα το εκανε και σε αλλους σε μερικους εστρωσε με καποιο bios update εμενα τιποτα εχω εγκαστατησει ολα τα bios μεχρι και σημερα και παντα βαζω οτι τελευταιο βγαινει για ολες τις συσκευες το προσεχω το συτσημα και το εχω ενημερωμενο επειδη εμενα η αλλαγη bios δεν βοηθησε πηρα ενα bluetooth dongle της hama το οποιο ειναι εξαιρετικο και δουλευει αλλα καθε φορα που εκινουν τα windows δεν συνδεονται η συσκευες μου η λυση ειναι να παω απο device manager να κανω unistall τη συσκευη και scan και install new device, αυτο πρεπει να γινεται σε καθε εκινηση στον device manager παρατηρησα οτι αντι για τις συνηθισμενες συσκευες μου παει και βαζει μονο του μια μλκ bluetooth generic radio , πρεπει να κανω αυτο απεγκατασταση και μετα σκαναρισμα και εγκασταση νεας συσκευης υπαρχει καποια λυση? ακομα καλυτερα θα ηταν να καταφερναμε να δουλεψει τo bluetooth της μητρικης ευχαριστω
Runner25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 τελικα με ενα εκτεταμενο ψαξιμο βρηκα τη λυση, τα windows σβηναν τη συσκευη και επρεπε να την ξαναεγκαστατησω το γνωστο σφαλμα 43 αυτο συμβαινει συμφωνα με τη χαμα απο το συνοδευτικο λογισμικο για το bluetooth το οποιο στα 10 δεν χρειαζεται και προκαλει conflict, απλα βαζουμε το generic των windows εμενα υπηρχε το παλιο συνοδευτικο software της μητρικης και προκαλουσε προβλημα οποτε και σβηνοταν η συσκευη μολις το βρηκα το απεγκατεστησα και ολα οκ τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα