rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Με το αυτι μου τα συγκρινω μονο ολα. Εσυ ειπες εχεις τα 2002, εισαι ευχαριστημενος? τα ακους ολα καλα? πριμα, χαμηλα, μεσαια?
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Τα 2000 εχω, ιδια ειναι βεβαια. Εγω με την λιγη εμπειρια που χω ειμαι υπερευχαριστημενος, αν σκεφτεις οτι μου κοστισαν μονο 70€ και τα δυο κιολας... Αλλα εχω μικρο ενισχυτη (denon x1000) θελω να παω 2 κατηγοριες πανω σε καναν x3200 οποτε μπορσεσω. 1
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πως τα πηρες 70 βρε θηριο? Και νομιζα οτι εχω εγω μονο τις ακρες. Τα δικα μου τα πηρα 800 ευρω και μολις τα πουλησω θα παρω τα savoy, τα οποια θα ξαναπουλησω.... κ.λ.π.
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μεταχειρισμενα σε υπεραριστη κατασταση! Μαζι με κατι αλλα πραματα τα οποια πουλησα και μου βγηκαν 70 τα ηχεια τελικως!
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλα ενταξει εξαρταται με τι τα συγκρινεις... αν τα συγκρινεις με dali, kef κτλ λογικο... αλλα στις τιμες που ζητανε κατω απο 100€ συνηθως ειναι μονοδρομος πιστευω.
deesnider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Από πότε αγοράζουμε ηχεία με το κιλό? Αγοράζουμε ηχεία, όχι με αποκλειστικό κριτήριο προφανώς, αλλά και «με το κιλό», από τότε που το βάρος μαρτυράει το αν έχεις να κάνεις με καμπίνα κατασκευασμένη από σοβαρό υλικό (ξύλο ή, τουλάχιστον, mdf) , ή από υλικό ακατάλληλο για υλοποίηση ηχείου (όπως το πλαστικό). 1
HackerIglo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδια ευχαριστω και παλι για ολες τις συμβουλες σας!!! Μολις μαζεψω το χρημα θα σας στειλω φωτο μου ολο το συνολο!!! Μανωλης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα