HackerIglo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια!!! Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ποια απο τα 2 σετ tower ηχειων ειναι καλυτερα για να ακουω μουσικη με ωραιο μπασο και καθαρο ηχο?? Ευπροσδεκτη καθε γνωμη!! http://www.emimikos.gr/SKYTRONIC-SHFT650B/ http://www.djmarket.gr/skytronic-shft52b-tower-set-6-5.html#.WLh2iRJ96Aw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Προσωπικα τα συγκεκριμενα ηχεια δεν τα γνωριζω. Καλο θα ηταν να τα ακουσεις αν εχεις την δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ιδια μου φαινονται, κακιστης ποιοτητας κινεζικα κατ εμε. 7-8 κιλα η καθε κολωνα υψους 1μετρου δηλωνει πλαστικη καμπινα, αν αναλογιστεις οτι σ αυτες τις διαστασεις ενα επωνυμο ειναι τουλαχιστον τα διπλασια κιλα. Αν αυτου θα προτεινα να πας στα magnat monitor supreme 202 η 802. Που ειναι εξαιρετικα και μονοδρομος σ αυτη τη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σε αυτο με το βαρος που λεει ο heavy δεν εχει αδικο μιας και αναδεικνυει την ποιοτητα της καμπινας σιγουρα. Εγω εχω τα DALI opticon 6 που ειναι 19 κιλα το ενα για να παρεις μια ιδεα. Τα οποια δε τα θεωρω και απο τα βαρια της κατηγοριας του. Μια αλλη εξαιρετικη λυση σε λιγα χρηματα ειναι τα MAGNAT MONITOR SUPREME 1002 τα οποια τα εχω ακουσει και τα θεωρω πολυ VFM. Εξαιρετικα ηχεια γενικως βγαζει και η yamaha απο τα πολυ φθηνα μεχρι και τα αρκετα τσιμπημενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στα λεφτα σου με + 50-60 ευρω εχει αξιοπρεπεστατες λυσεις. Magnat, dali, καλυτερα να πας σε καλα ηχεια βασης. Δεν γινετε να παρεις καλο ηχειο δαπεδου με 150 ευρω κ 9 κιλα οπως ειπαν οι φιλοι πιο πανω. Τα δικα μου B&W ειναι 20 κιλα. Καλη αγορα. Δεν εγραψες καπου με τι θα οδηγησεις τα ηχεια που θα αγορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerIglo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλημερα σας παιδια!!! Καταρχας σας ευχαριστω ολους μου με βοηθατε σε αυτο και σεβομαι ολες τις απαντησεις σας!!! Και εγω αναρωτιομουν πως γινεται σε τετια χαμηλη τιμη να υπαρχουν τοσο δυνατα ηχεια, αλλα απο τι φαινεται ειναι φθηνης κατασκευης. Θα ψαξω να δω και απο τιμη αυτα που μου ειπατε και θεωρειτε καλυτερα και θα σας ενημερωσω αμεσα. Θα τα οδηγησω πανω στον 5καναλο DENON- AVR 1312 110watt ανα καναλι στα 6 ομ Τα κοιταξα τωρα τα magnat monitor supreme 1002 και βλεπω οτι ειναι χαμηλοτερα τα watt απο τα skytronic. Επισης η τιμη τους ειναι διπλασια απο αυτα που εχω βρει αλλα φαινονται παρα πολυ καλα και εχει πολυ καλες κριτικες. Παιζουν ρολο τοσο πολυ τα watt?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Από πότε αγοράζουμε ηχεία με το κιλό? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλημερα σας παιδια!!! Καταρχας σας ευχαριστω ολους μου με βοηθατε σε αυτο και σεβομαι ολες τις απαντησεις σας!!! Και εγω αναρωτιομουν πως γινεται σε τετια χαμηλη τιμη να υπαρχουν τοσο δυνατα ηχεια, αλλα απο τι φαινεται ειναι φθηνης κατασκευης. Θα ψαξω να δω και απο τιμη αυτα που μου ειπατε και θεωρειτε καλυτερα και θα σας ενημερωσω αμεσα. Θα τα οδηγησω πανω στον 5καναλο DENON- AVR 1312 110watt ανα καναλι στα 6 ομ Τα κοιταξα τωρα τα magnat monitor supreme 1002 και βλεπω οτι ειναι χαμηλοτερα τα watt απο τα skytronic. Επισης η τιμη τους ειναι διπλασια απο αυτα που εχω βρει αλλα φαινονται παρα πολυ καλα και εχει πολυ καλες κριτικες. Παιζουν ρολο τοσο πολυ τα watt?? Τα watts ειναι μοναδα μετρησης ενεργειας και δεν εχουν να κανουν τπτ με τον ηχο. Ασε που τα ηχεια αυτα που λες αμα ειναι 7 κιλα θα εχουν πολυ μικρους μαγνητες τα μεγαφωνα τους και ουτε 20W rms δεν θα μπορουν να τραβηξουν. Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος να ξερεις.......... Απο την αλλη εχεις τα magnat που και 450 ευρω να τα πουλουσαν, παλι vfm θα ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerIglo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 οποτε κατεληξα στα υπεροχα MAGNAT MONITOR-SUPREME-1002 MOCCA εχουν υπεροχο χρωμα και ειναι αρκετα δυνατα για αυτο που ζηταω. θα μαζεψω χρηματα να τα παρω καποια στιγμη οπωσδηποτε. Για τον ενισχυτη μου τι εχετε να πειτε?? θα τα σηκωνει καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Και εμενα τα magnat 2000 ειναι 23κιλα εκαστο!!! Σας νικαω ολους χαχα !!! Ασ σοβαρευτω...Τα watt δεν σε απασχολουν καθολου. Πολυ περισσοτερο σ ενδιαφερει η ευαισθησια ωστε ενας αδυναμος ενισχυτης να τα οδηγει καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Κινέζικα ή όχι, σε μια φάση επιστροφής προϊόντος αντί για πιστωτικό, αγόρασα ενα ζευγάρι KODA D92F για το γραφείο και "γαζώνουν" κανα τριάρι χρόνια με ενα "πουσαρισμένο" Philips ενισχυτή στα 2Χ50 RMS (μετρημένα σε πάγκο).Για 100€ που μου "άφησε" το ζευγάρι, να έλεγα δεν τα θέλω λόγω προέλευσης.Μήπως και τα Quad ESL κατασκευάζονται αλλού, ή είναι κακά σαν ηχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Τα κοιταξα τωρα τα magnat monitor supreme 1002 και βλεπω οτι ειναι χαμηλοτερα τα watt απο τα skytronic. Επισης η τιμη τους ειναι διπλασια απο αυτα που εχω βρει αλλα φαινονται παρα πολυ καλα και εχει πολυ καλες κριτικες. Παιζουν ρολο τοσο πολυ τα watt?? Κανενα ρολο δεν παιζουν εκτος τον ρολο του εντυπωσιασμου σε ανθρωπους που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Κινέζικα ή όχι, σε μια φάση επιστροφής προϊόντος αντί για πιστωτικό, αγόρασα ενα ζευγάρι KODA D92F για το γραφείο και "γαζώνουν" κανα τριάρι χρόνια με ενα "πουσαρισμένο" Philips ενισχυτή στα 2Χ50 RMS (μετρημένα σε πάγκο). Για 100€ που μου "άφησε" το ζευγάρι, να έλεγα δεν τα θέλω λόγω προέλευσης. Μήπως και τα Quad ESL κατασκευάζονται αλλού, ή είναι κακά σαν ηχεία? μα τα koda ειναι (ισως) τα πιο καλα και αξιοπρεπη "κινεζικα" με πολυ καλες αποδοσεις για τα λεφτα που ζητανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγω ουτε καν αξιοπρεπη δεν τα κρινω τα koda. Μονο ενταση για εντυπωσιασμο εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλα ενταξει εξαρταται με τι τα συγκρινεις... αν τα συγκρινεις με dali, kef κτλ λογικο... αλλα στις τιμες που ζητανε κατω απο 100€ συνηθως ειναι μονοδρομος πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα