Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως προειπε πανω ο φιλος στο παμπλικ συνταγματος 10 η ωρα που το πηρα εγω ειχε γυρω στα 15 κομματια.

199 η κονσολα κ 20 ευρω η τριετεις εγγυηση του παμπλικ!

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οπως προειπε πανω ο φιλος στο παμπλικ συνταγματος 10 η ωρα που το πηρα εγω ειχε γυρω στα 15 κομματια.

199 η κονσολα κ 20 ευρω η τριετεις εγγυηση του παμπλικ!

ποσο ειναι η εγγυηση κανονικα? 2 ετη?

θα υπαρχει σε 3 χρονια το public? :P

• Like 2
Δημοσ.

ποσο ειναι η εγγυηση κανονικα? 2 ετη?

θα υπαρχει σε 3 χρονια το public? :P

O πωλητης μ ειπε οτι η σονυ δινει ενα. κ οτι του παμπλικ μονο για σημερα απο 39 στα 20 τωρα αν με παραμυθιασε τι να σου πω, ενα 20αρικο αξιζει πιστευω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. δυσκολο να μν ειναι ανοιχτο σε τρια χρονια το παμπλικ.

Δημοσ.

Φυσική παρουσία και για μας που το κοντινότερο κατάστημα είναι 20km και είναι εργάσιμη; Να΄ναι καλά το Πλαίσιο... Ευχαριστώ τα παιδιά που ειδοποίησαν 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα ειχα βαλει στοχο το pro αλλα λογω του κοστους και οτι δεν εχω 4κ tv κ μιας κ απεχω καποια χρονια απο το gaming δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο χρονο μπορω να διαθεσω πλεον. οποτε στα 200 ευρω δεν αντιστεκεσαι, στο μελλον μαζι με την τηλεοραση αναβαθμιζεις κ κονσολα (προ, σκορπιο)

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη για να καταλαβω γιατι η προσφορα κατεβηκε απ'ολα τα site. Πλαισιο παιζει ακομα αν πας απο κει? ειναι 24hr προσφορα??

Δημοσ.

Και ένα γρήγορο tip για αυτούς που θα αγοράσουν; 

Ποια είναι τα must buy games εκτός απο αθλητικά; Last of us ? Uncharted? GTA V?

• Moderators
Δημοσ.

Συγνωμη για να καταλαβω γιατι η προσφορα κατεβηκε απ'ολα τα site. Πλαισιο παιζει ακομα αν πας απο κει? ειναι 24hr προσφορα??

Σε ολους θα παιζει αρκει να εχουν αποθεμα, αφου οπως εχει ανακοινωθει απο χθες απο την σονυ, ειναι μονο για Παρασκευη και "μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων". Φανταζομαι αναφερεται στα αποθεματα των καταστηματων και οχι τα δικα της.

Δημοσ.

Πηγες σε μαγαζι και δεν ειχαν εννοεις; Γιατι εχει γραφτει ηδη και εδω και στο διπλα τοπικ οτι ονλαιν δεν παιζει πλεον.

Πλαίσιο και seven δεν δίνουν ούτε έδιναν σε αυτή την τιμή στα μαγαζιά. Μάλιστα στο πλαίσιο και public Ηρακλείου όταν ρώτησα μου είπαν δεν υπάρχει τέτοια προσφορά και άκουσα λάθος. Δεν είχαν ιδέα.  Η προσφορά ήταν μόνο για online! Το ίδιο και για Κωτσόβολο! Μόνο το public έδωσε σε αυτή την τιμή και μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δεν ξέρω εάν έγινε έκπτωση από την Σόνυ ή price match αλλά πέρα από αυτά τα τέσσερα καταστήματα κανένα άλλο δεν έκανε αυτή την προσφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...