Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνουν πολλές πουστιες:δίνουν το επίδομα αδείας και απολυσεως σε στυλ μισθού και οχι εξτρα... Διαμονή μπορεί να είναι μακρυά απ το χοτελ και να θες μεταφορικο ή να πηγαίνεις σε λεωφορείο δικό τους που φυσικά δεν έχει συνέχεια δρομολόγια.. Επίσης να μένεις με 3-4 μαζί σε δωμάτιο δίχως βασικά πράγματα όπως κλιματισμό..Φαγητό να είναι τα απομειναρια απ το μενού κάθε μέρας και μια μεριδα... Τελος το σπάστο ωράριο είναι σα να δουλεύεις όλη μέρα και φυσικά αν λένε 8ωρο είναι το λιγότερο 10ωρο χωρίς να πληρώσουν υπερωριες.. 

Εγω τελικά δεν πήγα γιατί ξενέρωσα μ όλα αυτα και δεν με συγκίνησε η καριέρα σερβιτόρου μιας και είχα επιλογή να μάθω τέχνη... 

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, atrwtos είπε

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Ναι δεν το ρώτησα θα το ρωτήσω...φυσικά και εννοείτε διατροφη/διαμονη δωρεαν ήταν το πρώτο πραγμα που ρώτησα..ούτε ημιδιατροφη..κανονικα διατροφή....αλλιώς δεν πας με τίποτα!

τώρα αυτό αν είναι  κανονικο η all inclusive δεν το γνωριζω 4 ατέρων είναι...πως μπορω να το μάθω;;;...και 'μενα από το τηλ έγινε η συνεννόηση..λες;;;...θα τον ρωτήσω αν είναι 850 καθαρα ή όχι...και στη συμβαση το αναφέρει...δεν θα κάνω εγώ τόσο δρομο..αλλά να συνεννοήσε από το τηλ και άλλα να σου λέει και άλλα να είναι πραγματικά μιλάμε για 0 εππαγγελματίες τότε..λαμογια!

την ονομασια του ξενοδοχειου την ξερεις?σε ποια περιοχη ειναι περιπου?εμενα με πηραν τηλ μου λεει 850 και σε περιμενω χωρις να με ρωτησει πολλα πολλα...ουτε τι ρουχα θα φοραω κτλ παω εκει και μιλαω για ταξιδι τριπολη - ροδο και μου λεει λευκη μπλουζα εχεις?και σκουρο παντελονι?χαχα δουλευαμε 8ωρες στα κοκκινα κυριολεκτικα και βγαζαμε 2 ατομα δουλεια για 4...850 καθαρα δεν θα ειναι θα ειναι μαζι με δωρα κτλ καθαρα υπολογισε 150 κατω περιπου οποτε μιλαμε για 700 ευρω καθαρα χωρις ρεπο..μπορει να ειναι σπαστα κοντρα βαρδια κτλ στο δωματιο υπολογισε να εισαι εσυ κ αλλος ενας...δεν μιλαω σε γκαρσονιερα που θα εχεις τουλαχιστον δικο δωματιο μιλαω για τρυπα ο ενας διπλα στον αλλον...αντεχεις?φαγητο τραγικο τουλαχιστον εκει που πηγα εγω...

γνωμη αξιζει μονο αν πας με καποιο δικο σ ατομο για να εχεις ψυχολογικη παρεα 😛  και να μοιραζεσαι το δωματιο...μαζι με εμενα εφυγαν πακετο αλλα 4 ατομα την ιδια μερα τυχαιο? 😜 και το καλυτερο ακομα δεν με εχουν πληρωσει και παρασκευη κλεινω ενα μηνα που εφυγα(μου ειχαν πει θα πληρωθω μαζι με το υπολοιπο προσωπικο)

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αν είναι μικτά θα σε συμβούλευα να μην πας, είναι πολυ λίγα τα λεφτά 

Παιδια αλλο πραγμα να επισημαινουμε θεματα και πιθανα προβληματα,και αλλο πραγμα να λεμε σε καποιον να μην παει να δουλεψει,εκτος εαν ειμαστε διατεθειμενοι να του δινουμε εμεις μηνιατικο για να καθεται μεχρι να βρεθει εργασια που να πιστευουμε οτι αμοιβεται επαρκως.

• Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Παιδια αλλο πραγμα να επισημαινουμε θεματα και πιθανα προβληματα,και αλλο πραγμα να λεμε σε καποιον να μην παει να δουλεψει,εκτος εαν ειμαστε διατεθειμενοι να του δινουμε εμεις μηνιατικο για να καθεται μεχρι να βρεθει εργασια που να πιστευουμε οτι αμοιβεται επαρκως.

Οντως το διατυπωσα λαθος, επρεπε να γραψω "αν ειναι μικτα θα σε συμβουλευα, αν εντεχει η τσεπη σου, να μην πας επειδη ειναι πολυ λιγα τα λεφτα".

• Like 3
Δημοσ.

Λεει επισης οτι δεν εχει καμια εμπειρια σε αυτο,επομενως δεν ειναι προτιμητεος απο καποιον εργοδοτη ουτε ειναι σε θεση να διαπραγματευτει καποια αμοιβη υψηλοτερη 

Εφοσον αποκτησει εμπειρια και μαθει προσωπα και πραγματα θα μπορει μονος του να βρει κατι καλυτερο την επομενη σαιζον

• Like 1
Δημοσ.

Το ξενοδοχείο είναι All Inclusive ο μισθός είναι καθαρα 850 ...και μου είπε ότι είναι κανονική η πρόσληψη όχι συμβαση...βέβαια ρωτώντας όλα αυτά μου είπε μην τα ξεψιριζεις και τέτοια μην κάνεις τον εξυπνο κτλ...με αυτές τις ερωτήσεις ήξερα ότι θα δημιουργήσω μια αρνητική εικόνα αλλα΄δεν γινόταν αλλιώς έπρεπε να ξέρω πρωτού πάω καθώς πάω να δουλέψω σε ξενοδοχείο πρώτη φορά...Να σας πω μόνο ότι μπορώ να παραιτηθώ όποτε θέλω έτσι;;; δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σε αυτό;;;...Και οπως τελικά καταλάβατε  θα παω θα το ρισκάρω και ότι γίνει ελπίζω να φανώ τυχερός βέβαια στην χώρα που είσαι ζητάς πολλά ετσι;;;.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, atrwtos είπε

Το ξενοδοχείο είναι All Inclusive ο μισθός είναι καθαρα 850 ...και μου είπε ότι είναι κανονική η πρόσληψη όχι συμβαση...βέβαια ρωτώντας όλα αυτά μου είπε μην τα ξεψιριζεις και τέτοια μην κάνεις τον εξυπνο κτλ...με αυτές τις ερωτήσεις ήξερα ότι θα δημιουργήσω μια αρνητική εικόνα αλλα΄δεν γινόταν αλλιώς έπρεπε να ξέρω πρωτού πάω καθώς πάω να δουλέψω σε ξενοδοχείο πρώτη φορά...Να σας πω μόνο ότι μπορώ να παραιτηθώ όποτε θέλω έτσι;;; δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σε αυτό;;;...Και οπως τελικά καταλάβατε  θα παω θα το ρισκάρω και ότι γίνει ελπίζω να φανώ τυχερός βέβαια στην χώρα που είσαι ζητάς πολλά ετσι;;;.

ναι φευγεις οποτε θες!σε τι θεση θα πας?μην μ πεις οτι ειναι ροδο? all inclusive 10 το πρωι εως 11 το βραδυ τσαμπα χυμους ποτα...τι μου θυμισες? 😜 ανοιγα 10 το πρωι τα μπαρ στην πισινα 10.01 και σκασει πελατης...ουτε τα ποτα δεν ειχα βγαλει ακομα...μου λεει "double brandi "λεω ετσι εισαι ρε νιμου?του εβαλα 4 πλο...στις 12 το μεσημερι ειχε γινει στουπι και μου λεει ενα μοχιτο....μπερδεψε το μπραντι με μοχιτο....χαχαχα

http://www.xe.gr/jobs/ksenodoxoupallhloi|ad-519119845.html 

είχα μιλήσει μαζί του Απρίλιο από τότε έχω δει 2-3 φορές ξανά αγγελία του...γτ άραγε?πάνε βλέπουν φεύγουν...

Επεξ/σία από kinderas
Δημοσ.
Στις 11/7/2018 στις 2:22 ΠΜ, Thaninho είπε

Το 7/7 για ξενοδοχείο παίζει 90% εκει έξω. Λίγα είναι τα πόστα που θα πάρουν 1000 ευρώ καθαρά , παραπάνω από 1000 μόνο αυτοί που είναι χρόνια εκεί και δεν αλλάζουν. Τα λεφτά που συνήθως παίζουν για νέους χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία είναι 670 καθαρά χωρίς τερτίπια με φαγητό και δωμάτιο. Πραγματικά πολύ λίγα αν αναλογιστείτε ότι στην τελευταία καφετέρια να πας να δουλέψεις 25 ευρώ θα στα δώσει δλδ 750 και αλλα 50 σίγουρα από τιπ.

Σίγουρα δεν είναι πολλά αλλά μην ξεχνάμε να προσθέτουμε και τη διαμονή - διατροφή που προσφέρουν τα ξενοδοχεία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Σίγουρα δεν είναι πολλά αλλά μην ξεχνάμε να προσθέτουμε και τη διαμονή - διατροφή που προσφέρουν τα ξενοδοχεία.

Παππου τι διαμονή, εδω περιγράφονται καταστάσεις εφτά νομά σε ένα δωμά

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

Παππου τι διαμονή, εδω περιγράφονται καταστάσεις εφτά νομά σε ένα δωμά

Άρα δεν έχεις πρόβλημα να ψάχνεις για ζευγάρωμα και να ξοδεύεσαι.Το έχεις δίπλα σου και σε πολλές επιλογές γιατί μετά το 12ωρο που κουράγιο να βγεις για ψάρεμα (καμάκι).:P

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

.Να σας πω μόνο ότι μπορώ να παραιτηθώ όποτε θέλω έτσι;;; δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σε αυτό;;;.

Κοιτα,επειδη ειμαι πια 40 ετων,αν και δεν εχω σχεση με τον κλαδο,σου λεω οτι αν και συμβαινουν αυτα,καλο ειναι να τα αποφευγεις.

Εισαι σε μια δουλεια,δεν εισαι ευχαριστημενος για 1002 λογους,αλλα μεσα στη δουλεια γνωριζεις καποιον και βρισκεις την επομενη.

Επισης ειναι καλο να μην συνδεσεις το ονομα σου με αποχωρησεις ("τον βαλαμε σε δουλεια κι εφυγε τρεχοντας") .

Να φυγεις μονο αν δεν σε πληρωνουν ή αν σου πουν 800 και σου δινουν 400.Οσο εισαι μεσα στο παιχνιδι και σε πληρωνουν να μεινεις.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Κοιτα,επειδη ειμαι πια 40 ετων,αν και δεν εχω σχεση με τον κλαδο,σου λεω οτι αν και συμβαινουν αυτα,καλο ειναι να τα αποφευγεις.

Εισαι σε μια δουλεια,δεν εισαι ευχαριστημενος για 1002 λογους,αλλα μεσα στη δουλεια γνωριζεις καποιον και βρισκεις την επομενη.

Επισης ειναι καλο να μην συνδεσεις το ονομα σου με αποχωρησεις ("τον βαλαμε σε δουλεια κι εφυγε τρεχοντας") .

Να φυγεις μονο αν δεν σε πληρωνουν ή αν σου πουν 800 και σου δινουν 400.Οσο εισαι μεσα στο παιχνιδι και σε πληρωνουν να μεινεις.

ποιο ονομα σε αποχωρισεις?φανταζομαι δεν εβαλε καποιον γνωστο για να παει...οποτε αν δεν ειναι ετσι οπως του ειπαν απλα φευγει...αν του πουν 800....800 θα πρεπει να παρει!Εμενα μου ειπαν 850 οταν πηγα εκει ειδα 650 μαζι με τα δωρα κτλ...ναι ειναι 20-50 ευρω να πεις αντε στην αναγκη μην μιλας...αλλα οχι 200- κατω καθε μηνα..φυσικα δεν ειναι ολα τα ξενοδοχεια τα ιδια...απλα μιας κ ειναι all inclusive θα κανει σιγουρα δουλεια για 2-3 ατομα και δεν θα προλαβαινει ουτε νερο να πιει...ενημερωτικα εκει που πηγα εγω για 270 ατομα τουριστες ειχε μονο δυο σερβιτορους...

Δημοσ.
Στις 12/7/2018 στις 12:15 ΠΜ, beatshooter είπε

Κάνουν πολλές πουστιες:δίνουν το επίδομα αδείας και απολυσεως σε στυλ μισθού και οχι εξτρα... Διαμονή μπορεί να είναι μακρυά απ το χοτελ και να θες μεταφορικο ή να πηγαίνεις σε λεωφορείο δικό τους που φυσικά δεν έχει συνέχεια δρομολόγια.. Επίσης να μένεις με 3-4 μαζί σε δωμάτιο δίχως βασικά πράγματα όπως κλιματισμό..Φαγητό να είναι τα απομειναρια απ το μενού κάθε μέρας και μια μεριδα... Τελος το σπάστο ωράριο είναι σα να δουλεύεις όλη μέρα και φυσικά αν λένε 8ωρο είναι το λιγότερο 10ωρο χωρίς να πληρώσουν υπερωριες.. 

Εγω τελικά δεν πήγα γιατί ξενέρωσα μ όλα αυτα και δεν με συγκίνησε η καριέρα σερβιτόρου μιας και είχα επιλογή να μάθω τέχνη... 

Θυμάμαι το ποστ σου, και γνώμη μου καλώς δεν πήγες.

15 ώρες πριν, atrwtos είπε

Το ξενοδοχείο είναι All Inclusive ο μισθός είναι καθαρα 850 ...και μου είπε ότι είναι κανονική η πρόσληψη όχι συμβαση...βέβαια ρωτώντας όλα αυτά μου είπε μην τα ξεψιριζεις και τέτοια μην κάνεις τον εξυπνο κτλ...με αυτές τις ερωτήσεις ήξερα ότι θα δημιουργήσω μια αρνητική εικόνα αλλα΄δεν γινόταν αλλιώς έπρεπε να ξέρω πρωτού πάω καθώς πάω να δουλέψω σε ξενοδοχείο πρώτη φορά..;;;.

Συγγνώμη κιόλας που θέλω να ξέρω τον μισθό μου, lol

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

ποιο ονομα σε αποχωρισεις?φανταζομαι δεν εβαλε καποιον γνωστο για να παει...οποτε αν δεν ειναι ετσι οπως του ειπαν απλα φευγε

Ναι ΟΚ,αλλα σε ενα υποθετικο σεναριο που θα θελει να παει του χρονου στο ιδιο μερος να δουλεψει γιατι δεν βρισκει πουθενα αλλου,θα φαει πορτα.

Επισης δεν θα μπορει να το βαλει καπου στο βιογραφικο του για παρομοια θεση,γιατι οποιος παρει τηλεφωνο θα του πουν οτι "αυτος  δεν ειναι για δουλεια".

Καταλαβαινω οτι ολα ειναι υπερβολικα για ενα κλαδο οπου παιζει πολυ αρπα-κολλα και οι μετακινησεις ειναι συνεχεις,αλλα πιστευω πρεπει να ειπωθουν.

Και φυσικα το προφανες,οτι ο ιδιος εργοδοτης ή καποιος εκει στην περιοχη μπορει να του κανει προταση μετα για καλυτερη δουλεια επειδη ανταπεξηλθε σε δυσκολες συνθηκες.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2018 στις 5:39 ΜΜ, atrwtos είπε

Για 850 ευρώ δεν αξίζει να σε υποτιμάνε και να σου πετάνε ΗΛΙΘΙΕΣ εξυπνάδες. Κανένας. Σορρυ κιόλας ρε που ως υποψήφιος εργαζόμενος θες να ξέρεις τρία βασικά πράγματα οπως το τι ξενοδοχείο είναι, πόσα λεφτά θα παίρνεις και τι σύμβαση είναι. Αλλά ναι λογικό να έιπε Μην κάνεις τον έξυπνο. Αυτοί χαζούς θέλουν. Χαζούς που να τους λένε απλά Γεια σας, σας προσλαμβάνουμε, ελάτε να ξεκινήσετε, χωρίς να χρειαστεί να πουν τι μισθό, τι σύμβαση, πόσες ώρες κτλπ. Φτύσιμο και βρισίδια αξίζει σε τέτοιους εργοδότες, το λιγότερο!

Και εν τω μεταξύ δεν ήταν άσχημη φάση η δική σου. 850 καθαρά συν διαμονή και διατροφή. Συν τίποτα tips ίσως. Θα έπρεπε να μην πας μονο αν σου ελεγαν τιποτα 12ωρα θα δουλευεις 7 μερες την εβδομαδα. Αλλά με τέτοιες ατάκες απογοητευεσαι και λες καλές σχετικά οι παροχές αλλά ποιος ξέρει πως θα σε αντιμετωπίζουν εφόσον θίχτηκαν με τόσο απλές και αυτονόητες ερωτήσεις. Μερικές φορές εύχομαι να χάναν την επιχείρηση τους και να αναγκάζονταν να πάνε και αυτοί να αναζητάνε δουλειές ως υπάλληλοι πλέον και να ακούνε διάφορες εξυπνάδες, να δούμε αν θα τους άρεσε. Υπάρχουν και χειρότερες θέσεις εργασίας πάντως, η δική σου εντάξει φαινόταν σε γενικές γραμμές. Πήγες τελικά?

Επεξ/σία από Neoss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...