Lelouch Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τα λεφτά είναι πολύ λίγα, σίγουρα θα είσαι undervalued. Ωστόσο ο @3DJIN δεν έχει άδικο. Αν βρεις κάτι καλύτερο να κάνεις τότε προφανώς άφησε το. Αν δεν έχεις να κάνει τίποτα άλλο, είναι καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτα και του χρόνου θα έχεις να λες ότι είχες και προϋπηρεσία και ίσως να τσιμπήσεις κάτι καλύτερο.
konstantinos 1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 μου δινουν στην κερκυρα σε all inclusive 1000 ευρω πληρη ασφαλεια 8ωρο μου ειπαν σπιτι και φαγητο αρχες ιουνιου μεχρι αρχες οκτωβρη .... πιστευω ειναι καλα για πρωτη χρονια ?????τ λετε??
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, konstantinos 1990 είπε μου δινουν στην κερκυρα σε all inclusive 1000 ευρω πληρη ασφαλεια 8ωρο μου ειπαν σπιτι και φαγητο αρχες ιουνιου μεχρι αρχες οκτωβρη .... πιστευω ειναι καλα για πρωτη χρονια ?????τ λετε?? Ποιο ξενοδοχείο ;
tsioulak Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, konstantinos 1990 είπε μου δινουν στην κερκυρα σε all inclusive 1000 ευρω πληρη ασφαλεια 8ωρο μου ειπαν σπιτι και φαγητο αρχες ιουνιου μεχρι αρχες οκτωβρη .... πιστευω ειναι καλα για πρωτη χρονια ?????τ λετε?? Ποσες μέρες την εβδομάδα; 1
kinderas Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 με πηραν κ εμενα απο κω σε all inclusive 800 μου ειπε για 8ωρο 7/7 και αν ειμαι καλος σαν μπαρμαν θα με βαλει στο κεντρικο για 8ωρο αλλιως σε αλλο μπαρ του ξενοδοχειου για σπαστο 8 ωρο...2 ωρες το πρωι και μετα απογευμα εως 11..πηγα να του πω αντε αγαπησου ρε..χαρη μου κανεις?μην πατε στα σπαστα ωραρια..δεν φτανει που λεμε ναι σε 800 χωρις ρεπο!αν εισαι καλο μου λεει θα παρεις κατι παραπανω απο κυπρο μου ειπαν 1200 για 6ημερο 9ωρο απ οτι καταλαβα 35ε τον μηνα εξοδα για ρευμα κτλ για σπιτι και εκπαιδευση 2 εβδομαδες και φαγητο 65% εκπτωση με λιγα λογια καθαρα στο 1000 περιπου μαζι με τα εξοδα που ειπα... με βλεπω για κυπρο!Η καλυτερη προταση που ειχα ηταν για ζακυνθο(αγγλιδα το ειχε) 10ωρο 5/ ωρα και 5 μερες την εβδομαδα την ωρα αλλα δεν μου εδινε σπιτι και δεν καταφερα να βρω σπιτι... αν εχει κανεις καμια αλλη προταση ας στειλει μνμ 3 ώρες πριν, tsioulak είπε Ποσες μέρες την εβδομάδα; εύκολα 7/7
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, kinderas είπε πηγα να του πω αντε αγαπησου ρε..χαρη μου κανεις? να του το πεις φιλε, μονο αν αρχισουμε και μιλαμε μπορει να μας παιρνουν στα σοβαρα, σε οποιαδήποτε δουλεια... η πιατσα δε χαλαει απο μονη της στον ιδιωτικό τομέα, καποιοι τη χαλανε..... 1
kinderas Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, paylidis είπε να του το πεις φιλε, μονο αν αρχισουμε και μιλαμε μπορει να μας παιρνουν στα σοβαρα, σε οποιαδήποτε δουλεια... η πιατσα δε χαλαει απο μονη της στον ιδιωτικό τομέα, καποιοι τη χαλανε..... σωστός!Υπάρχει πολύ εκμετάλλευση πάντως...κύριός από Ελληνες το χειρότερο που άκουσα φέτος είναι 7/7 8ωρο 650 ευρώ...
atrwtos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Είπα να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα...Θα πάω για πρώτη φορά δεν έχω εμπειρία σε αυτό..να δουλέψω σε ξενοδοχείο μπουφέ 7/7 μέρες (χωρίς ρεπό προφανώς) 850 ευρώ με 25 ένσημα(αυτό δεν το πολυκατάλαβα δηλαδη μισά ένσημα;;) ξέρω εκμετάλλευση κτλ. αλλά δεν έχω βρει κάτι άλλο τους τελευταίους 6 μήνες(ή συνεντεύξεις βροχή..θα σε ειδοποιήσουμε τα κλασικά) οπότε...διαμονή/διατροφή εννοείτε!...θέλω να μάθω αν κάνεις ξέρει είναι εύκολη δουλεία ή δύσκολη γιατί 7/7 εξαρτάται...και η σύμβαση δεν ξέρω αν είναι συλλογική ή σύμβαση ξενοδοχουπαλλήλων δεν το ρώτησα αλλά μπορώ να το κάνω καθώς έχω 5 μέρες μέχρι να απαντήσω.
darkmatinee Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 48 λεπτά πριν, atrwtos είπε Είπα να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα...Θα πάω για πρώτη φορά δεν έχω εμπειρία σε αυτό..να δουλέψω σε ξενοδοχείο μπουφέ 7/7 μέρες (χωρίς ρεπό προφανώς) 850 ευρώ με 25 ένσημα(αυτό δεν το πολυκατάλαβα δηλαδη μισά ένσημα;;) ξέρω εκμετάλλευση κτλ. αλλά δεν έχω βρει κάτι άλλο τους τελευταίους 6 μήνες(ή συνεντεύξεις βροχή..θα σε ειδοποιήσουμε τα κλασικά) οπότε...διαμονή/διατροφή εννοείτε!...θέλω να μάθω αν κάνεις ξέρει είναι εύκολη δουλεία ή δύσκολη γιατί 7/7 εξαρτάται...και η σύμβαση δεν ξέρω αν είναι συλλογική ή σύμβαση ξενοδοχουπαλλήλων δεν το ρώτησα αλλά μπορώ να το κάνω καθώς έχω 5 μέρες μέχρι να απαντήσω. 25 είναι τα ένσημα του οχτάωρου και πενθήμερο. Οπότε κανονικά θα σου τα βάζει. Αν διαμονή και φαγητό είναι ξεχωριστά από αυτά τα λεφτά τότε θα σου συνιστούσα να πας. Με τα τιπς θα ανέβει και άλλο ο μισθός... 1
Thaninho Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Το 7/7 για ξενοδοχείο παίζει 90% εκει έξω. Λίγα είναι τα πόστα που θα πάρουν 1000 ευρώ καθαρά , παραπάνω από 1000 μόνο αυτοί που είναι χρόνια εκεί και δεν αλλάζουν. Τα λεφτά που συνήθως παίζουν για νέους χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία είναι 670 καθαρά χωρίς τερτίπια με φαγητό και δωμάτιο. Πραγματικά πολύ λίγα αν αναλογιστείτε ότι στην τελευταία καφετέρια να πας να δουλέψεις 25 ευρώ θα στα δώσει δλδ 750 και αλλα 50 σίγουρα από τιπ. 1
kinderas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, atrwtos είπε Είπα να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα...Θα πάω για πρώτη φορά δεν έχω εμπειρία σε αυτό..να δουλέψω σε ξενοδοχείο μπουφέ 7/7 μέρες (χωρίς ρεπό προφανώς) 850 ευρώ με 25 ένσημα(αυτό δεν το πολυκατάλαβα δηλαδη μισά ένσημα;;) ξέρω εκμετάλλευση κτλ. αλλά δεν έχω βρει κάτι άλλο τους τελευταίους 6 μήνες(ή συνεντεύξεις βροχή..θα σε ειδοποιήσουμε τα κλασικά) οπότε...διαμονή/διατροφή εννοείτε!...θέλω να μάθω αν κάνεις ξέρει είναι εύκολη δουλεία ή δύσκολη γιατί 7/7 εξαρτάται...και η σύμβαση δεν ξέρω αν είναι συλλογική ή σύμβαση ξενοδοχουπαλλήλων δεν το ρώτησα αλλά μπορώ να το κάνω καθώς έχω 5 μέρες μέχρι να απαντήσω. τι ξενοδοχειο ειναι κανονικο η all inclusive ?αν ειναι το δευτερο!μακρια αμα βγαλεις τιπς 10 ευρω τον μηνα αναψε λαμπαδα! κοιτα στην συμβαση τα 850 τι ειναι...πχ εμενα μου ειπαν 850 στο τηλ και οταν πηγα εκει η συμβαση εγραφε 650 για 29 μεροκαματα (για γελια ετσι?) απο τα οποια μεσα στα 650 ηταν μαζι τα δωρα και το επιδομα αδειας...χονδρικα μιλαμε για 500 περιπου καθαρα για 29 μεροκαματα 8ωρο με δυο ρεπο τον μηνα η δουλεια τουλαχιστον εκει που ημουν εγω ηταν 8ωρες επι 50 ατομα στην ουρα(ουτε νερο δεν προλαβαινα) οποτε το 7/7 θα σε φρικαρει γτ θα δουλευεις 8 ωρες την ημερα 7/7 στα κοκκινα 3 ώρες πριν, Thaninho είπε Το 7/7 για ξενοδοχείο παίζει 90% εκει έξω. Λίγα είναι τα πόστα που θα πάρουν 1000 ευρώ καθαρά , παραπάνω από 1000 μόνο αυτοί που είναι χρόνια εκεί και δεν αλλάζουν. Τα λεφτά που συνήθως παίζουν για νέους χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία είναι 670 καθαρά χωρίς τερτίπια με φαγητό και δωμάτιο. Πραγματικά πολύ λίγα αν αναλογιστείτε ότι στην τελευταία καφετέρια να πας να δουλέψεις 25 ευρώ θα στα δώσει δλδ 750 και αλλα 50 σίγουρα από τιπ. απο οσο ξερω μονο η μυκονος δινει κοντα στα 1200 8ωρο 7/7 ισως κ η σαντορινη...τα υπολοιπα ειναι απο 850 και κατω!
vagos789 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Για διαμονη δεν ειδα σχολια στο thread Ειναι πολυ βασικο να στην παρεχουν για να μην εχεις εξοδα,γιατι στα νησια τετοια εποχη ζητανε 300αρια για πλακα για ενοικιο Η διαμονη μπορει να ειναι απο ανεκτη εως προβληματικη,δηλαδη μπορει να εισαι 7 νομα σε ενα 1 δωμα και οι μισοι να ειναι κλεπτομανεις Μπορει να ειναι διαμονη σε κοντεινερ (ακραιο και αφορα αλλοδαπους λαντζας αλλα παιζει) Οποτε ζητηστε πληροφοριες και γι αυτο και προετοιμαστειτε αναλογα,μην πατε καπου με τα χρυσαφικα σας,το apple 8,τα μετρητα στο συρταρι κτλ γιατι οι συναδελφοι δεν εχουν παντα συναδελφικο πνευμα 1
atrwtos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tsioulak είπε 850 ευρω καθαρά ή μικτά; Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Ναι δεν το ρώτησα θα το ρωτήσω...φυσικά και εννοείτε διατροφη/διαμονη δωρεαν ήταν το πρώτο πραγμα που ρώτησα..ούτε ημιδιατροφη..κανονικα διατροφή....αλλιώς δεν πας με τίποτα! 7 ώρες πριν, kinderas είπε τι ξενοδοχειο ειναι κανονικο η all inclusive ?αν ειναι το δευτερο!μακρια αμα βγαλεις τιπς 10 ευρω τον μηνα αναψε λαμπαδα! κοιτα στην συμβαση τα 850 τι ειναι...πχ εμενα μου ειπαν 850 στο τηλ και οταν πηγα εκει η συμβαση εγραφε 650 για 29 μεροκαματα (για γελια ετσι?) απο τα οποια μεσα στα 650 ηταν μαζι τα δωρα και το επιδομα αδειας...χονδρικα μιλαμε για 500 περιπου καθαρα για 29 μεροκαματα 8ωρο με δυο ρεπο τον μηνα η δουλεια τουλαχιστον εκει που ημουν εγω ηταν 8ωρες επι 50 ατομα στην ουρα(ουτε νερο δεν προλαβαινα) οποτε το 7/7 θα σε φρικαρει γτ θα δουλευεις 8 ωρες την ημερα 7/7 στα κοκκινα απο οσο ξερω μονο η μυκονος δινει κοντα στα 1200 8ωρο 7/7 ισως κ η σαντορινη...τα υπολοιπα ειναι απο 850 και κατω! τώρα αυτό αν είναι κανονικο η all inclusive δεν το γνωριζω 4 ατέρων είναι...πως μπορω να το μάθω;;;...και 'μενα από το τηλ έγινε η συνεννόηση..λες;;;...θα τον ρωτήσω αν είναι 850 καθαρα ή όχι...και στη συμβαση το αναφέρει...δεν θα κάνω εγώ τόσο δρομο..αλλά να συνεννοήσε από το τηλ και άλλα να σου λέει και άλλα να είναι πραγματικά μιλάμε για 0 εππαγγελματίες τότε..λαμογια! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από atrwtos
tsioulak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, atrwtos είπε Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Ναι δεν το ρώτησα θα το ρωτήσω...φυσικά και εννοείτε διατροφη/διαμονη δωρεαν ήταν το πρώτο πραγμα που ρώτησα..ούτε ημιδιατροφη..κανονικα διατροφή....αλλιώς δεν πας με τίποτα! Αν είναι μικτά θα σε συμβούλευα να μην πας, είναι πολυ λίγα τα λεφτά και με τις ώρες που θα δουλεύεις θα είσαι ουσιαστικά στο κατώτατο ωρομίσθιο (δηλαδή κοντα στα 3 ευρω την ωρα καθαρά, για ολες τις ωρες χωρις καμία προσαύξηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα