Anastazio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Απλα θελω να πω οτι η "κινεζοποιηση"του τουρισμου δεν οφελει ουτε τον εργαζομενο ουτε τον εργοδοτη...δε μπορει να γινει ολη η ελλαδα μυκονος αλλα οχι και με 300 λιρες all inclusive 10 μερες σε 4αστερο για να δουλευουν οι ελληνες σαν σκλαβοι...γιατι για να βγουν αυτα τα νουμερα καποιον πρεπει να πηδηξουν. 1
haris_216 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πραγματικά τα πακέτα που κλείνουν για Ελλάδα από εξωτερικό είναι σε τελείως ξεφτίλα τιμές. Άσχετα αν τα έχουν κλείσει από βόρεια ευρώπη ή βαλκάνια. Όταν πρωτάκουσα νούμερα από φίλους αλλοδαπούς νόμιζα ότι κάτι δεν είχαν καταλάβει καλά. Ότι οι τιμές που μου έλεγαν ήταν ανά άτομο, ή ότι ήταν για λιγότερες μέρες και γενικά προσπαθούσα να βρω μια εξήγηση για το ότι αποκλείεται να είναι όπως μου τα έλεγαν. Κι όμως ήταν.
harisv Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) To προβλημα ειναι οτι στον τουρισμο υπαρχουν μεσαζοντες ( tui, thomas, cook, easyjet) που αυτοι ρυθμιζουν τον τουρισμο στην Ευρωπη . Με αυτο τον τροπο τα περισσοτερα ξενοδοχεια πληρονονται ενα χ ποσο ανα season. Δεν εχει σημασια ποσο το πληρωνει ο τουριστας αν ειναι 10 η 500 ευρω, το ξενοδοχειο θα παρει αυτα που συμφωνησαν στην αρχη. Παντως ειναι αληθεια, οτι τις περισσοτερες φορες ειναι οικονομικοτερο, να πας διακοπες σε ενα νησι απο το εξωτερικο απο οτι απο την αθηνα... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από harisv
Pa0ki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω τι παίζει με τα "all inclusive" κ.λπ, αλλά εγώ "κινεζοποιημένες" διακοπές δεν έχω πληρώσει ποτέ, ούτε έχω φάει φθηνά
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Σε πληροφορω ότι πολλές επιχειρήσεις πληρώνουν μισθοδοσίες μέσω τραπεζών με καθυστέρηση 3 μηνών και βάλε χωρίς κανένα πρόβλημα. Η επιθεώρηση δεν κάθεται να ψάξει μία μία τις εταιρείες ποτέ πληρώνουν παρά μόνο αν ο ίδιος ο εργαζόμενος κάνει καταγγελία. υπάρχει φυσικά και αυτό http://www.huffingtonpost.gr/2017/03/08/koinonia-bravoi-atm-ergazomenoi-misthoi_n_15240592.html
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτο εμπαινα να ποσταρω τωρα ! ΠΑρολα αυτα ,γινεται να σου πει ο αφεντικος (διοτι τετοιοι δεν θεωρουνται εργοδοτες) ξερεις τι κυριε Πανος, σου βαζω το μισθο σου τωρα και εχεις μια ωρα περιθωριο απ το σχολασμα να πας να τον σηκωσεις/ πηγαινε μαζι με τον Μητσο να τον σηκωσεις και ελα? Δηλαδη δεν μπορει να πει ο αλλος : ξερεις τι θα τον σηκωσω αυριο δεν βιαζομαι και να παει βραδυ σε ατμ ; (γινεται να σου βαλει το χρημα και να το «αποσυρει» μετα ??
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτο εμπαινα να ποσταρω τωρα ! ΠΑρολα αυτα ,γινεται να σου πει ο αφεντικος (διοτι τετοιοι δεν θεωρουνται εργοδοτες) ξερεις τι κυριε Πανος, σου βαζω το μισθο σου τωρα και εχεις μια ωρα περιθωριο απ το σχολασμα να πας να τον σηκωσεις/ πηγαινε μαζι με τον Μητσο να τον σηκωσεις και ελα? Δηλαδη δεν μπορει να πει ο αλλος : ξερεις τι θα τον σηκωσω αυριο δεν βιαζομαι και να παει βραδυ σε ατμ ; (γινεται να σου βαλει το χρημα και να το «αποσυρει» μετα ?? Μια χαρά γίνεται. Σου λέει σου βάζω στην τράπεζα τόσα για να φαίνεται και θα μου επιστρέφεις τόσα.
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το έβγαλε ο Παπαδάκης αυτό σημερα το πρωί. Σου λεέι αφου ειμαι αναγκασμένος να στα βάζω σε τράπεζα, θα πηγαινεις και θα τα βγάζεις να μου τα επιστρέψεις. Χρόνια τώρα γινονται αυτά σε μικρότερες επιχειρήσεις αλλά με διαφορετικό τρόπο. Απλά υπέγραφες οτι έπαιρνες 20 και σου έδιναν 10. Ε τωρα τους τα επιστρέφεις. Και άμα θές. Αμα δε θες περιμένουν 200 να σου πάρουν τη θέση.
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 κατα τα αλλα στα ακυρωτικα του οασα την πέφτουν μερικοί αντι να την πέσουν σε τετοιους εργοδότες... α ρε ελλαδα 2
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 κατα τα αλλα στα ακυρωτικα του οασα την πέφτουν μερικοί αντι να την πέσουν σε τετοιους εργοδότες... α ρε ελλαδα Πιο πιθανό θεωρώ οι συγκεκριμένοι να ειναι τέτοιου είδους εργοδότες, ή οι γίοι τους 1
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το έβγαλε ο Παπαδάκης αυτό σημερα το πρωί. Σου λεέι αφου ειμαι αναγκασμένος να στα βάζω σε τράπεζα, θα πηγαινεις και θα τα βγάζεις να μου τα επιστρέψεις. Χρόνια τώρα γινονται αυτά σε μικρότερες επιχειρήσεις αλλά με διαφορετικό τρόπο. Απλά υπέγραφες οτι έπαιρνες 20 και σου έδιναν 10. Ε τωρα τους τα επιστρέφεις. Και άμα θές. Αμα δε θες περιμένουν 200 να σου πάρουν τη θέση. ή άμα τους έκανε έλεγχο καμιά επιθεώρηση για απλήρωτα, επειδή οι αποδείξεις είναι κουρελόχαρτα τους έστελναν να τα βάλουν τράπεζα και μετά τα ζητούσαν πίσω από τους υπαλλήλους οπότε περάστε μια βόλτα από το fitness thread και μετά από την κατάλληλη ποσότητα όγκου που θα βάλετε μπορείτε να κάνετε καριέρα σαν συνοδοί μισθωτών σε atm τζάμπα να πάει τόση γυμναστική και tattoo? 1
insomnia888 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Λοιπόν παιδιά, επειδή ο καθένας μιλάει με τη δική του λογική, μου ηρθε φλασια και θυμήθηκα ότι οι ξενοδοχουπαλληλοι είναι από τους ελάχιστους κλάδους που έχουν ακόμα συλλογική σύμβαση εργασίας που μάλιστα ανανεώθηκε για όλο το 2017. Δείτε παρακάτω ελάχιστους μισθούς αλλά και ημερομισθια και συγκρίνετε με αυτό που προτάθηκε στο θεματοθετη. https://www.taxheaven.gr/labordoc/index/view/mid/148
ravend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 υπάρχει φυσικά και αυτό http://www.huffingtonpost.gr/2017/03/08/koinonia-bravoi-atm-ergazomenoi-misthoi_n_15240592.html Αυτη η καταγγελια του συλλογου δεν θα επρεπε να ονοματιζει ξερω γω τις επιχειρησεις με αυτή τη τακτικη; Δηλωνεις δηλαδη οτι κατι δεν παει καλα,γνωρίζεις ποιος ειναι ο πρωταγωνιστής αλλα δεν τον αναφερεις; Γιατι κατι δεν μου καθεται καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα