-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη,είναι η πρώτη φορά που γράφω επομένως αν υπάρχει ανάλογη δημοσίευση ή παρεμβαίνω κάποιους κανόνες ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τους διαχειριστές.Πρόσφατα αποφάσισα να μπω στον χώρο των Media player και θέλησα να διαφοροποιηθώ λιγάκι ως προς την επιλογή μου και πραγματικά δεν το μετάνιωσα, αγόρασα το μηχάνημα του τίτλου,απο Ελλάδα, σε πολύ σωστή τιμή και έχω μείνει έκπληκτος με τις δυνατότητες του.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον είναι σε φάση αναζήτησης! Ενδεικτικά αναφέρω κάποια χαρακτηριστικά του CPU: Sigma Designs SMP8757 ARM Cortex A-9 GPU: Mali-400 MP4 Memory: 1024MB DDR3 DRAM, 512MB SLC NAND Flash AV Outputs:HDMI, S/PDIF Optical, S/PDIF Coaxial Interfaces: 2 x USB 2.0 Host, 1 x eSATA, 1 x SD Card Reader, 1 x IR Receiver Port Network: Gigabit Ethernet, WN-160P USB 802.11 b/g/n WiFi Dongle (optional) Chassis : High Quality Fanless, Aluminum Body. Absolutely silence operation Dimension: 144mm(W) x 30mm(H) x 110mm(L) Weight: 1kg Power: 5V DC, 3.0A Max Video Support: M1V, M2V, M4V, M2P, MPG, VOB TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS, AVI, ASF, WMV, MKV, 3DMKV, MKV MVC, 3D BD ISO, DVD ISO, MOV, MP4, RMP4, AVC, HEVC Audio Support: M4A, MP1, MP2, MP3, MPA, WAV, AIFF, WMA, FLAC, OGG, TTA, APE, AAC, DTS, *DSD (DSF & DFF) , SACD ISO, ALAC * up to DSD512 HDMI Bitstream (Passthrough): DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA, DTS:X, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby ATMOS, AAC, WMA Pro Picture Support: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIF 3D Subtitle Support: SRT, MicroDVD SUB, SSA/ASS, SUB/IDX, PGS, SMI, OpenSubtitles Subtitle:SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX, Opensubtitle 4K up to 30FPS, 1080P up to 60FPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα