Zerg13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. Εχω το ubuntu 12.04 δεν το εχω μπροστα μου για να δω 32 ή 64 bit. Μπορω να αγορασω εναν απο τους 2 εκτυπωτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cannibal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σύμφωνα με την epson μπορεις http://download.ebz.epson.net/dsc/search/01/search/searchModuleFromResult Αν και θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις σε 14.04 ή 16.04 καθώς για την 12.04 σταματάει ή υποστήριξη τον άλλο μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποια από hp γιατί παίζουν με την μια συν ότι υπάρχει και σουίτα διαχείρισης τους που βλέπεις τα μελάνια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 @chek2fire είναι θέμα οικονομίας, ο inktank είναι πολύ οικονομικός στα μελάνια του! Τον χαλβαδιάζω εδώ και καιρό. Δε βλέπω όμως το λόγο να έχει θέμα με drivers... έχει γίνει ερώτηση και στο askubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σε θεματα οικονομιας μονο με Leser εκτυπωτη θα δεις διαφορα στην τσεπη σου. Τα μελανια ειναι μια απατη των κατασκευαστων για να σου πουλανε φτηνα τα μηχανηματα και να κονομανε απ τα αναλωσιμα. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω να κανεις οποσδηποτε αναβαθμιση στην εκδοση 16.04. Πριν απο οποιαδηποτε αγορα να εχεις υποψιν οτι η hp εχει πολυ καλη υποστηρηξη στο Λινουχ. Ακομα θα ριξεις οποσδηποτε μια ματια εδω https://wiki.ubuntu.com/HardwareSupportComponentsPrinters 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobinmob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σε θεματα οικονομιας μονο με Leser εκτυπωτη θα δεις διαφορα στην τσεπη σου. Τα μελανια ειναι μια απατη των κατασκευαστων για να σου πουλανε φτηνα τα μηχανηματα και να κονομανε απ τα αναλωσιμα. Οι ink tank της Epson για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Zerg13 είναι η εξαίρεση στον κανόνα Με πρόχειρη αναζήτηση στο Amazon, το δοχείο για το μαύρο μελάνι κάνει κάτι λιγότερο από 9 δολάρια και με αυτό τυπώνεις 4000 σελίδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα