ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ρε παιδιά με συμφέρει να το στειλω πίσω να πληρώσω μεταφορικα κια μετά να εύχομαι να μην περάσει από τελωνείο? αυτό μονό συ ξες τι σου συμφέρει
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μηπως εχει μπει μεσα στην υποδοχη κανενα χαρτακι/χνουδακι? Παρε ενα δυνατο φακο και δες μεσα. Εαν υπαρχει κατι μεσα το βγαζεις χρησιμοποιωντας 2 βελονες. φίλε μου ειλικρινά με εσωσεςςς το έκανα με καρφίτσα..Και είχε κάτι σαν άσπρη σκόνη..Την έβγαλα σχεδόν όλη και δουλεύει μέχρι τώρα 1
ziaba Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 αντε τέλος καλό ολα καλά να το χαρείς το εργαλείο τωρα 1
kmntinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα...Ξέχασα το μοτίβο σε mi5 τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα...Ξέχασα το μοτίβο σε mi5 τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. http://www.insomnia.gr/topic/606096-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85/?fromsearch=1
smoke0man2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια τα προβληματα σε αυτο το κινητο συνεχιζονται ακαθεκτα τωρα δεν μπρορω ουτε να δεχτω η να κανω κλησεις ειναι τελειος νεκρο βεβαια μερικες φορες εχει αναλαμπες και λειτουργει σωστα τι μπορω να κανω>? ειμαι απεγνωσμενος......θα σας παρακαλουσα θερμα ....να με βοηθησετε...γιατι δεν ξερω τι να κανω πλεον εστειλα μυνημα στο geekbuying ,xioami και ο ενας λεει να το στειλω πισω και ο αλλος δεν μπουρουνε να κανουν τιποτα επειδη δεν ειναι authorised resellers... :unsure: :unsure:
ziaba Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια τα προβληματα σε αυτο το κινητο συνεχιζονται ακαθεκτα τωρα δεν μπρορω ουτε να δεχτω η να κανω κλησεις ειναι τελειος νεκρο βεβαια μερικες φορες εχει αναλαμπες και λειτουργει σωστα τι μπορω να κανω>? ειμαι απεγνωσμενος......θα σας παρακαλουσα θερμα ....να με βοηθησετε...γιατι δεν ξερω τι να κανω πλεον εστειλα μυνημα στο geekbuying ,xioami και ο ενας λεει να το στειλω πισω και ο αλλος δεν μπουρουνε να κανουν τιποτα επειδη δεν ειναι authorised resellers... :unsure: :unsure: άνοιξέ υπόθεσή στο paypal αν προλαβαίνεις
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 άνοιξέ υπόθεσή στο paypal αν προλαβαίνεις και τι να γραψω? να αναφερω ότι όταν το κινητο ηρθε ...ειχε χαλασμενη θυρα ακουστικων και μου εκαναν 25 δολλαρια επιστροφή για να παω να το φτιαξω στο παυπαλ τι να πω ?ώστε να γινω πιστικος?θα μου πουν να το στειλω για σερβισ
ziaba Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 και τι να γραψω? να αναφερω ότι όταν το κινητο ηρθε ...ειχε χαλασμενη θυρα ακουστικων και μου εκαναν 25 δολλαρια επιστροφή για να παω να το φτιαξω στο παυπαλ τι να πω ?ώστε να γινω πιστικος?θα μου πουν να το στειλω για σερβισ ξέχνα την επιστροφή που σου έκαναν ... στο paypal θα πεις ότι χάλασε (θα βγάλεις φωτογραφίες, βίντεο κτλ) από κει θα σου πούνε να το στείλεις πίσω στο geekbuying για επισκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα