smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είχα παραγγείλει από το το .geekbuying,το . Mi5 και στη αρχή όταν το φοετιχα ζεσταίνονταν και τώρα πάω να βάλω τα ακουστικά στο jack και δεν μπαίνουν με τίποτα....
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είχα παραγγείλει από το το .geekbuying,το . Mi5 και στη αρχή όταν το φοετιχα ζεσταίνονταν και τώρα πάω να βάλω τα ακουστικά στο jack και δεν μπαίνουν με τίποτα.... έπρεπέ να το δώσεις πίσω απ την αρχή που χει πρόβλημά και ζεσταίνονταν
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 έπρεπέ να το δώσεις πίσω απ την αρχή που χει πρόβλημά και ζεσταίνοντανδεν με πολύ ένοιαξε τώρα όμως εγώ ακούω συνέχεια μουσική..Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση
chios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για αρχή ποια ρομ φοράς; βγάλε screen shot από το σχετικά με το τηλέφωνο.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για αρχή ποια ρομ φοράς; βγάλε screen shot από το σχετικά με το τηλέφωνο. παιδιά είναι η official, τελευταία...Αλλά το θέμα μου τώρα είναι το 3.5mm jack που δεν μπορώ με τίποτα να κουμπωδβ ακουστικά επάνω του...
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 δεν με πολύ ένοιαξε τώρα όμως εγώ ακούω συνέχεια μουσική ..Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση το στέλνεις πίσω και κάνεις τον σταυρό σου για να πάνε όλα καλά κατα την αποστολή στην Κίνα (μην το βγάλουν έκτος εγγύησης, μην χαθεί στον δρόμο και να μην πληρώσεις τελωνείο κατά την επιστροφή) ή το πας σε μάστορα εδώ και πάλι κάνεις τον σταυρό μην έχει μεγάλη ζημία ή σε κάνουν μεροκάματο
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 το στέλνεις πίσω και κάνεις τον σταυρό σου για να πάνε όλα καλά κατα την αποστολή στην Κίνα (μην το βγάλουν έκτος εγγύησης, μην χαθεί στον δρόμο και να μην πληρώσεις τελωνείο κατά την επιστροφή) ή το πας σε μάστορα εδώ και πάλι κάνεις τον σταυρό μην έχει μεγάλη ζημία ή σε κάνουν μεροκάματοεπειδή δεν έχω ξανά στιελει έξω..Τι πρέπει να κάνω?
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για αρχή ποια ρομ φοράς; βγάλε screen shot από το σχετικά με το τηλέφωνο. που κολλάει η ρομ το πρόβλημά είναι καθαρά hw ή φταίει ο ts (πχ τοποθετεί χαλασμένα ακουστικά)
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 που κολλάει η ρομ το πρόβλημά είναι καθαρά hw ή φταίει ο ts (πχ τοποθετεί χαλασμένα ακουστικά)τα ακουστικά ήταν καινούργιa xiaomi piston 3
@topos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μηπως εχει μπει μεσα στην υποδοχη κανενα χαρτακι/χνουδακι? Παρε ενα δυνατο φακο και δες μεσα. Εαν υπαρχει κατι μεσα το βγαζεις χρησιμοποιωντας 2 βελονες.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μηπως εχει μπει μεσα στην υποδοχη κανενα χαρτακι/χνουδακι? Παρε ενα δυνατο φακο και δες μεσα. Εαν υπαρχει κατι μεσα το βγαζεις χρησιμοποιωντας 2 βελονες. παντός από ότι βλέπω το jack χωρίζεται σε 4 κομμάτια..Το τελευταίο πάνω πάνω δεν μπαίνει
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 παντός από ότι βλέπω το jack χωρίζεται σε 4 κομμάτια..Το τελευταίο πάνω πάνω δεν μπαίνει δοκίμασε άλλα ακουστικά
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 δοκίμασε άλλα ακουστικά δοκίμασα σταματάει στο ίδιο σημείο
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 επειδή δεν έχω ξανά στιελει έξω..Τι πρέπει να κάνω? μίλα με το μαγαζί ... θα σου πούνε σε ποια διεύθυνσή θα το στείλεις
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 μίλα με το μαγαζί ... θα σου πούνε σε ποια διεύθυνσή θα το στείλειςρε παιδιά με συμφέρει να το στειλω πίσω να πληρώσω μεταφορικα κια μετά να εύχομαι να μην περάσει από τελωνείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα