Tsalikis177 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Με λίγη έρευνα έχω καταλήξει σε Dell Asus HP Τα Laptop Dell μου αρέσουν απίστευτα εμφανισιακά απλά σκέφτομαι μήπως είναι "ελαττωματικά". Ένας φίλος, πριν 5 χρόνια, είχε ένα παλιό Dell που δεν είχε Drivers για την κάμερα για Windows 7. Από τότε σχημάτισα άσχημη γνώμη ότι και καλά τα Dell έχουν θέματα με Drivers σε επόμενα λειτουργικά. Φαντάζομαι δεν ισχύει κάτι τέτοιο στα σημερινά μοντέλα, σωστά? Να πάρω Dell? από θέμα υπερθέρμανσης πως τα πάνε? οι οθόνες είναι καλές? δεν κιτρινίζουν ξέρω γω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αν έχεις λεφτά πάρε ένα surface. Δεν υπάρχει σύγκριση με οτιδήποτε κυκλοφορεί. Αλλιώς Dell από τη σειρά XPS.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Με λίγη έρευνα έχω καταλήξει σε Dell Asus HP Τα Laptop Dell μου αρέσουν απίστευτα εμφανισιακά απλά σκέφτομαι μήπως είναι "ελαττωματικά". Ένας φίλος, πριν 5 χρόνια, είχε ένα παλιό Dell που δεν είχε Drivers για την κάμερα για Windows 7. Από τότε σχημάτισα άσχημη γνώμη ότι και καλά τα Dell έχουν θέματα με Drivers σε επόμενα λειτουργικά. Φαντάζομαι δεν ισχύει κάτι τέτοιο στα σημερινά μοντέλα, σωστά? Να πάρω Dell? από θέμα υπερθέρμανσης πως τα πάνε? οι οθόνες είναι καλές? δεν κιτρινίζουν ξέρω γω. Dell απο άποψη ποιότητας και εγγύησης.
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αφου το θες για προγραμματισμό, θα περιμενα να ασχοληθείς με τη σύνθεση του μηχανήματος και οχι απλά τη μάρκα. Είναι σαν να λέω οτι θέλω αγοράσω ένα επαναφορτιζόμενο τρυπάνι και απλά να κοιτώ τη μάρκα (ή το χρώμα), χωρίς να κοιτώ τεχνικά χαρακτηριστικά, παρελκόμενα, εγγύηση, κλπ. Αφου θα είναι για επαγγελματική χρήση, δίνεις βάρος στην αντοχή και εφαρμογή και οχι απλά στη μάρκα. Ας σε βοηθήσω λοιπόν να ψάξεις σωστά: Κοίτα να είναι γρήγορος για να μην περιμένεις ατελειωτα στα compiles Να εχει καλή και ευκρινή οθόνη, ακομα καλύτερα fhd για να μπορεις να βλέπεις περισσότερο κωδικα χωρίς συχνά scrolls. Επιπλεον σε αυτό σκέψου την αγορά εξωτερικής οθονης για δευτερη οθόνη, αρα το laptop πρεπει να εχει hdmi Δίσκος μεγαλουτσικος Προσπάθησε να δεις απο κοντά και δοκίμασε το πληκτρολόγιο. Βασικό αν θες προγραμματισμό, ακομα κι αν εχεις εξωτερικό πληκτρολόγιο. Απο μάρκες. Τις φθηνές σειρές της hp δεν τις εχω καθολου σε εκτίμηση. Dell πολύ καλή εγγύηση και support, αν αγοραστεί απο σωστό μαγαζί (πάλι θα απεφευγα τις πολύ φθηνές σειρές). Asus λίγο των άκρων, με την εννοια ή θα ειναι σκυλιά ή θα σου σπάνε τα νευρα. Στο παιχνίδι θα σου βάλω και τα lenovo. Σχετικά vfm.
ss13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πρώτα απ' όλα , πόσα λεφτά διαθέτεις ; Αν θες μηχάνημα για 5ετιά και βάλε πας σε Dell Latitude ( πήγαινε στο Mall στο μαγαζί της Dell ) να δεις ποιότητα στα Latitude , τα Ιnspiron και τα Vostro δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής γενικά , το πράγμα σοβαρεύει από τα μοντέλα XPS - Latitude - Precision ( αλλά οι τιμές είναι τσιμπημένες ) επίσης εαν δεν αγοράσεις άλλη οθόνη για εμένα πήγαινε σε 17 ίντσες οθόνη ( FHD - IPS ) , επίσης πήγαινε από κοντά να βλέπεις τις οθόνες για να έχεις άποψη , επεξεργαστής ένας i5 quad core σε καλύπτει άνετα
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πρώτα απ' όλα , πόσα λεφτά διαθέτεις ; Αν θες μηχάνημα για 5ετιά και βάλε πας σε Dell Latitude ( πήγαινε στο Mall στο μαγαζί της Dell ) να δεις ποιότητα στα Latitude , τα Ιnspiron και τα Vostro δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής γενικά , το πράγμα σοβαρεύει από τα μοντέλα XPS - Latitude - Precision ( αλλά οι τιμές είναι τσιμπημένες ) επίσης εαν δεν αγοράσεις άλλη οθόνη για εμένα πήγαινε σε 17 ίντσες οθόνη ( FHD - IPS ) , επίσης πήγαινε από κοντά να βλέπεις τις οθόνες για να έχεις άποψη , επεξεργαστής ένας i5 quad core σε καλύπτει άνετα Υπάρχουν περιορισμένες επιλογες στην αγορά για 17άρι και όχι VFM.. Για μένα εαν θέλει ο φίλος πάει στη νέα σειρά Inspiron 5567 με FHD matte οθόνη . Εχει δύο εκδόσεις η πιο ακριβή με SSD ειναι στα 750 περίπου απο το κατάστημα ενώ αυτη με το HDD στα 700 . (ι5 72000 8gb ddr4 μνήμη και την R7 με 4gb μνήμη) Μηχάνημα στιβαρό με καλή ποιότητα κατασκευής και οθόνη. Βάζει και μια εγγύηση +2 έτη στα 100 ευρώ περίπου και έχει 4 χρόνια σύνολο το κεφάλι του ήσυχο με την εγγύηση της DELL επισκευή στον χώρο του. Επίσης η σειρά Vostro 5000 έχει καλή ποιότητα κατασκευής . Brushed αλουμίνιο και καλά πλαστικά. Ειναι η entry level business σειρά της DELL με 3ετή εγγύηση. Φυσικά η σειρά Latitude και precision έχουν ανώτερη ποιότητα αλλά και χρήματα. Το ίδιο και τα XPS. Γενικότερα καλό ειναι να τα δείτε απο κοντά στο Dell Store του Mall με την ησυχία σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα