lageor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο κινητό (m3s) και θα ήθελα λίγη βοήθεια με κάποια θέματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...:1) Το κινητό ήρθε μεν με το ελληνικό μενού αλλά στον τηλεφωνικό κατάλογο το αλφαβητάριο για να πας γρήγορα σε κάποιο γράμμα είναι μόνο Αγγλικό και εγώ τα ονόματα τα έχω με ελληνικούς χαρακτήρες! Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει τρόπος να βάλω και τα Ελληνικά γράμματα?2) Το bluetooth που είχα δεν το βλέπει. Το ακουστικό πρέπει να είναι V.3 ενώ to meizu στις προδιαγραφές για το bluetooth γράφει V.4. Φταιεί αυτό? Αν πάρω ένα bluetooth που γράφει V4.1 ή V4.2 θα κάνει?3)Μπορεί το κινητό να συνδεθει σε 2 συσκευές bluetooth ταυτόχρονα? Θέλω να έχω συνδεδεμένο Bluetooth ακουστικό και Smartwatch. Γίνεται?
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο κινητό (m3s) και θα ήθελα λίγη βοήθεια με κάποια θέματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...: 1) Το κινητό ήρθε μεν με το ελληνικό μενού αλλά στον τηλεφωνικό κατάλογο το αλφαβητάριο για να πας γρήγορα σε κάποιο γράμμα είναι μόνο Αγγλικό και εγώ τα ονόματα τα έχω με ελληνικούς χαρακτήρες! Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει τρόπος να βάλω και τα Ελληνικά γράμματα? 2) Το bluetooth που είχα δεν το βλέπει. Το ακουστικό πρέπει να είναι V.3 ενώ to meizu στις προδιαγραφές για το bluetooth γράφει V.4. Φταιεί αυτό? Αν πάρω ένα bluetooth που γράφει V4.1 ή V4.2 θα κάνει? 3)Μπορεί το κινητό να συνδεθει σε 2 συσκευές bluetooth ταυτόχρονα? Θέλω να έχω συνδεδεμένο Bluetooth ακουστικό και Smartwatch. Γίνεται? 1)Με μια αλλαγή Dialer & Contacts ίσως διορθωθεί 2)Έχεις κανει ζευξη με το ακουστικο Bluetooth ?
lageor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1) Δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Πως το κάνω αυτό? 2) Όχι. Δεν το βρίσκει καν όταν κάνει αναζήτηση.
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1) Δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Πως το κάνω αυτό? 2) Όχι. Δεν το βρίσκει καν όταν κάνει αναζήτηση. 1)Κατέβασε μια εφαρμογή από το play store όπως σου είπα 2)Τα Bluetooth είχαν χρησιμοποιηθεί από άλλο κινητό ?
lageor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ναι...μιλάμε μόνο για το handsfree. Το δούλευα στο προηγούμενο κινητό μια χαρά. Τώρα θέλω να πάρω ένα smartwatch και ένα άλλο ακουστικό αλλά θέλω να ξέρω πρώτα αν υπάρχει άλλο θέμα που δεν γνωρίζω και αν γίνεται να τα έχω και τα 2 συνδεδεμένα.
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ναι...μιλάμε μόνο για το handsfree. Το δούλευα στο προηγούμενο κινητό μια χαρά. Τώρα θέλω να πάρω ένα smartwatch και ένα άλλο ακουστικό αλλά θέλω να ξέρω πρώτα αν υπάρχει άλλο θέμα που δεν γνωρίζω και αν γίνεται να τα έχω και τα 2 συνδεδεμένα.Για το 3 δεν ξέρω αν γίνετε. Αν αλλάξεις συσκευή πρέπει να ξαναβάλεις το bluetooth σε "pairing mode", δηλαδή να "ξανασετάρει" για να ψάξει καινούρια σύζευξη με το νέο κινητό.
lageor7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σήμερα δοκίμασα ένα άλλο bluetooth v.3 και το είδε κανονικά....Να βάλω το κινητό να ψάχνει το καταλαβαίνω...το handsfree πως να το κάνω να ψάχνει? Ένα κουμπί on-off έχει και ένα για να απαντάς στις κλήσεις.
saruman123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Οπότε έχει θέμα το handsfree. Για τα άλλα που σου είπα ήταν για τα bluetooth
lageor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Άρα πάω για καινούργιο... Για το 1ο θέμα με το κατάλογο θα δοκιμάσω να κατεβάσω κάποια apps. Αλλιώς πρέπει να βρω κάποια ελληνική κοινότητα ή υποστήριξη στα Meizu μήπως και υπάρχει κάνα download/fix για το θέμα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 https://meizufans.eu/ Εδώ έχει τα πάντα για Meizu δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά, εσύ τι λογισμικό φοράς;; 1
magdalhnh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Παλαιότερα που είχα ένα sony bluetooth ήθελε reset για να συνδεθεί σε άλλη συσκευή. Γινόταν πατώντας ένα κουμπάκι παρατεταμένα για κάποια δεύτερα και μέχρι να γίνει το λαμπάκι απο κόκκινο, πράσινο. Ψάξε στις οδηγίες χρήσης του μοντέλου του bluetooth σου, μήπως έχει κάτι αντίστοιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα