Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,κατοχος αντροιντ εδω και επειδη με εχει ξενερωσει το λογισμικο θα στραφω προς  ios  μερια.... ειμαι μεταξυ των  iphone 6s plus(στα συν η καλη καμερα,αναλυση ο8ονης,μπαταρια,μειονεκτημα το μεγεθος και το γεγονος οτι ειναι 1,5 χρονο παλιο οποτε τα καινουργια update ios θα σταματησει να τα σηκωνει καποια στιγμη) kai iphone 7(στα συν το μεγε8ος και το γεγονος οτι ειναι το τελευταιο μοντελο της  apple οποτε θα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια απο το αλλο μοντελο που ανεφερα στο μελλον... ενω μειον ειναι η μπαταρια,η οποια σε σχεση με του 6ς πλας ειναι πολυ κατωτερη)

ποιο προτεινετε ?

Δημοσ.

οποιο και να παρεις, με το ζορι θα σου κρατανε δυο μερες χωρις 3g ανοιχτα, η διαφορα ειναι μονο στην τιμη πιστευω ποσα θελεις να διαθεσεις, ειναι δυνατά και τα 2.

Δημοσ.

οποιο και να παρεις, με το ζορι θα σου κρατανε δυο μερες χωρις 3g ανοιχτα, η διαφορα ειναι μονο στην τιμη πιστευω ποσα θελεις να διαθεσεις, ειναι δυνατά και τα 2.

620..εκει παιζουν σε σκρουτζομαγαζα και τα 2...επισης απο reviews που εχω διαβασει η μπαταρια του 7 πρεπει να ναι πολυ μετρια αν και σε κωτσοβολο που ειχα ρωτησει μου ειπαν οτι το 6σ πλας εχει χειροτερη

Δημοσ.

εχω το 7,,, 2,5 μερες μου βγαζει, αλλα νταξει, ειναι καινουργιο ακομη,σε κανα χρονο θα δειξει

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το plus και είναι άψογο κινητό αλλά καλύτερα πήγαινε στο 7 είναι ελάχιστα πιο νέο και το νέο κουμπί είναι πολύ καλό. Θα πήγαινα 7 εγώ αν και το plus είναι το 2ο καλύτερο για εμένα στην αγορά τώρα.. δεν βγάζουν 2 μέρες με τίποτα. Εγώ στο δικό μου βγάζω μια μέρα άνετα, φίλος με 6s δύσκολα θα βγάλει την μέρα με βαριά χρήση.

Δημοσ.

Έχω το plus και είναι άψογο κινητό αλλά καλύτερα πήγαινε στο 7 είναι ελάχιστα πιο νέο και το νέο κουμπί είναι πολύ καλό. Θα πήγαινα 7 εγώ αν και το plus είναι το 2ο καλύτερο για εμένα στην αγορά τώρα.. δεν βγάζουν 2 μέρες με τίποτα. Εγώ στο δικό μου βγάζω μια μέρα άνετα, φίλος με 6s δύσκολα θα βγάλει την μέρα με βαριά χρήση.

πως γινεται τα 1900 mah toy iphone 7 να εχοyν καλυτερη αποδοση απο τα 2750 του 6s plus?

Δημοσ.

Το πιο βασικό που πρέπει για μένα να αποφασίσεις είναι το μέγεθος

Έχουν διαφορά τα δυο κινητά ...

Η μπαταρία σε γενικές γραμμές νομίζω ότι θα σου κρατήσει ένα 25% παραπάνω στο plus ...

Είχα το 6s και πήρα το 7plus .. δεν ξαναγυρναω σε μικρές ίντσες ...

Το 7 έχει πλεονέκτηματα διάφορα μπροστά στο 6splus αλλά και ένα μεγάλο μειονέκτημα .. την μικρή οθόνη

Δημοσ.

Η μπαταρία σε γενικές γραμμές νομίζω ότι θα σου κρατήσει ένα 25% παραπάνω στο plus ...

Το 7 έχει πλεονέκτηματα διάφορα μπροστά στο 6splus αλλά και ένα μεγάλο μειονέκτημα .. την μικρή οθόν

φιλε μου η μεγαλη οθονη ομως δεν σε δυσκολευει στον χειρισμο του κινητου ?

Δημοσ.

πως γινεται τα 1900 mah toy iphone 7 να εχοyν καλυτερη αποδοση απο τα 2750 του 6s plus?

Δεν ειπα αυτό, εννοείται ότι το 7 έχει λιγότερο χρόνο χρήσης...

Δημοσ.

Το 7 έχει πλεονέκτηματα διάφορα μπροστά στο 6splus αλλά και ένα μεγάλο μειονέκτημα .. την μικρή οθόνη

Η μεγαλύτερη οθόνη δεν είναι για όλους καλύτερη στο κινητό. Ξέρω και σίγουρα θα γνωρίζεις κι εσύ πολύ κόσμο που τα λέει παντόφλα, ρακέτα κι ορισμένα άλλα αστεία ονόματα. 

Τις περισσότερες φορές μια μεγαλύτερη οθόνη καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από μια μικρότερη. Οπότε θέλει και μεγαλύτερη μπαταρία για να φτάσει τον χρόνο της μικρότερης.

ΒΤW έχουμε το ίδιο κινητό :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...