Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Υπόψιν χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την προσφορά. Εισαι σιγουρος οτι δεν κολλας σε αυτο που ηδη ειναι γραμμενο; (γιατι δεν βλεπω να αναφερει κατι για υπολοιπο, οποτε αν ειναι αυτο που λες αλλαζει τους ορους που αναφερουν) Η προσφορά ισχύει για καρτοκινητά CU που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από τις 02/1/2017 και έπειτα
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εισαι σιγουρος οτι δεν κολλας σε αυτο που ηδη ειναι γραμμενο; (γιατι δεν βλεπω να αναφερει κατι για υπολοιπο, οποτε αν ειναι αυτο που λες αλλαζει τους ορους που αναφερουν) Η προσφορά ισχύει για καρτοκινητά CU που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από τις 02/1/2017 και έπειτα Να σου πω την αλήθεια δεν είχα προσέξει τη λεπτομέρεια αυτή στο πρώτο post. Απλά κάλεσα για ενεργοποίηση, άκουσα το "για εγγραφή βάλε πρώτα κάρτα και μετά κάλεσε πάλι το 1252", και έτσι σκέφτηκα πως έφταιγε το ότι έχω μηδενικό υπόλοιπο.
knight666 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλή φάση αλλά ούτε η εφαρμογή ούτε η εξυπηρέτηση πελατών σου λένε το υπόλοιπο σου σε λεπτά, με αποτέλεσμα να πρέπει να μαντέψεις πόσα έχεις.
notist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Όχι εγώ δεν είχα σε καρτοκινητό λέω όχι cu και ενεργοποιήθηκε κανονικά.
hasiotis_john Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλή φάση αλλά ούτε η εφαρμογή ούτε η εξυπηρέτηση πελατών σου λένε το υπόλοιπο σου σε λεπτά, με αποτέλεσμα να πρέπει να μαντέψεις πόσα έχεις. Στο 80% και στο 100% της χρήσης θα σου έρθει ενημερωτικό sms!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Και αυτο αναφερεται στο πρωτο ποστ, αλλα ειναι διαφορετικο να μπορεις να βλεπεις ανα πασα στιγμη το υπολοιπο σου και σαφως κατι πολυ λιγοτερο να ενημερωνεσαι μονο στο 80 ή 100% της χρησης του. Δεν θα επρεπε το 2ο να αναιρει το 1ο δικαιωμα και δυνατοτητα σου. 2
panos7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εμενα σε φοιτητικο περασε χωρις ανανεωση εδω και καιρο
knight666 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Και αυτο αναφερεται στο πρωτο ποστ, αλλα ειναι διαφορετικο να μπορεις να βλεπεις ανα πασα στιγμη το υπολοιπο σου και σαφως κατι πολυ λιγοτερο να ενημερωνεσαι μονο στο 80 ή 100% της χρησης του. Δεν θα επρεπε το 2ο να αναιρει το 1ο δικαιωμα και δυνατοτητα σου. Σωστός ο φίλος.
notist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ναι στο 1252 λέει ότι έχεις ενεργοποιημένη προσφορά για τα ΠΣΚ του Μαρτίου,αλλά δεν λέει πόσο υπόλοιπο από τα 400 λεπτά έχεις. Ε δεν πειράζει δώρο είναι έτσι κι αλλιώς.
hasiotis_john Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Και αυτο αναφερεται στο πρωτο ποστ, αλλα ειναι διαφορετικο να μπορεις να βλεπεις ανα πασα στιγμη το υπολοιπο σου και σαφως κατι πολυ λιγοτερο να ενημερωνεσαι μονο στο 80 ή 100% της χρησης του. Δεν θα επρεπε το 2ο να αναιρει το 1ο δικαιωμα και δυνατοτητα σου. Σαφώς και έχεις δίκιο! Απλά (εμένα προσωπικά) όταν μου δίνουν ένα δωράκι από το τίποτα (και τα GB που δίνει συχνά), λέω ένα ευχαριστώ και δεν ξεψειρίζω την κατάσταση! Προφανώς το σύστημα που έχουν και ενημερώνουν τους χρήστες μπορεί να μην είναι εύκολο να δεχτεί και τις έξτρα προσφορές που δίνουν ανά διαστήματα! Βρε ας συνεχίσουν να μας προσφέρουν δωρεάν καλούδια και ας τ' απολαμβάνουμε.... στα τυφλα!!!! (Μην με παρεξηγήσεις, ΔΙΚΙΟ έχεις, απλά σου απαντάω εγώ πως το βλέπω) 1
Paraskeyh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Το ενεργοποίησα σε vodafone international κάρτα.Ευχαριστώ
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σαφώς και έχεις δίκιο! Απλά (εμένα προσωπικά) όταν μου δίνουν ένα δωράκι από το τίποτα (και τα GB που δίνει συχνά), λέω ένα ευχαριστώ και δεν ξεψειρίζω την κατάσταση! Προφανώς το σύστημα που έχουν και ενημερώνουν τους χρήστες μπορεί να μην είναι εύκολο να δεχτεί και τις έξτρα προσφορές που δίνουν ανά διαστήματα! Βρε ας συνεχίσουν να μας προσφέρουν δωρεάν καλούδια και ας τ' απολαμβάνουμε.... στα τυφλα!!!! (Μην με παρεξηγήσεις, ΔΙΚΙΟ έχεις, απλά σου απαντάω εγώ πως το βλέπω) Καλα κανεις και λες ευχαριστω οταν σου κανουν ενα δωρο, εγω εγραψα απο τεχνικης αποψης οτι υπαρχει ελλειμα στο συστημα τους απο την στιγμη που δεν μπορεις να δεις υπολοιπο. Ευχαριστω δεν μπορω να τους πω γιατι ολα τα κινητα της οικογενειας ειναι στην wind, αυτην "ευχαριστω" και αυτην "βριζω" αναλογα την περιπτωση. (Ασε που ευχαριστω σε τετοια πραγματα δεν χωραει, αφου ειναι κινησεις μαρκετιν και οχι αγαπης. Το ευχαριστω σου που αποζητουν ως αναδραση ειναι να "δενεσαι" στην "χ" εταιρια και να μην σκεφτεσαι να φυγεις. Αλλα, οκ, φανταζομαι οτι το εγραψες μεταφορικα) 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Προσφορα 1gb για 30ημερες εχοντας το cu app. Επειδη εκλεισε η εφαρμογη ενα χρονο. Οροι και προϋποθέσεις εδω. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/my-cu-app-birthday/ Αν δεν θυμαστε τους κωδικους κατεβαστε την εφαρμογή και μπειτε με τα δεδομενα. (Δεν ανοιξα νεο θεμα, αφου υπαρχει ηδη κατηγορια για την cu)
panos7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 υπαρχει ηδη θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/638925-vodafone-cu-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-1gb-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-my-cu-app/ thanks παντως
Liverpool89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Η cu δεν θα βγαλει καμια προσφορα για την μεγαλη εβδομαδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις