Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

---Καλησπερα Απο εχθες ξαφικα δεν εχω Ηχο στο PC

1) Εβγαλα ξανα εβαλα τους driver νεκρο

2) τσεκαρισα τα ηχεία ολα οκ Αλλα Ηχος οχι

3) καλωδια και τα σχετικα οκ

4) το ξεματιασα ( Η μανα οχι εγω ) Ήχος οχι

5) παλεψα τις ρυθμισεις ( με τα λιγα που ξέρω ) Τιποτε

----Και είμαι λιγο πριν το format ..

.Καμιά ιδεα για να γλιτώσω την ταλαιπωρία κανείς ???

ΥΓ

Ενα απλο PC με 1155 μοβο εναν G 2030 kai 16 ram Η καρτα ηχου ειναι πανω στην μοβο ( Η61Μ-S2PV) Με Win 7 64αρια

Δημοσ.

Στο Device Manager Ολα οκ !!!

Οσο για ποτεωσιομετρο ..οχι το εχει κοκκινο Αν λες αυτο af1c7de291b840d19e1e107ace411d01.png

Και οταν απο εκει μεσα κανω τσεκ βγαζει αυτο 2debe8f2c7f84ac9925d5cc4c04682f1.png

d74c505dd0cc42d28984af97dc8ccc0a.png

Δημοσ.

Μήπως έχει πεθάνει η καρτούλα και κάνεις τσάμπα το format? Στη θέση σου θα έπαιρνα μια pci εκτός αν είχα τρόπο να κάνω δοκιμαστική εγκατάσταση Windows ώστε να σιγουρευτώ πριν αγοράσω καινούρια. Δεν ξέρω ποιο είναι το λιγότερο κακό για 'σένα, το format ή η πιθανότητα να αγοράσεις μια pci χωρίς λόγο.

Δημοσ.

---Τωρα με αυτο που ειπες μου έδωσες μια ιδεα ..να βαλω εναν δισκο ασχετο και να κανω μια προσπάθεια (ξανα εγκατάσταση κλπ )

για να δω αν θα παιξει ..γιατι και εγω σκέφτηκα για αγορα αλλα επειδη το μοβο εχει την μικρη υποδοχή ειδα στο σκρουτζ οτι θα πρέπει να χάσω κανα 30αρακι ...(.μαζι με μεταφορικά )

Σε Ευχαριστώ Πολυ ..!!! :-)

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και με μια live διανομή Linux αν σε βολεύει. Νομίζω θα είναι πιο εύκολο από το να κάνεις κανονική εγκατάσταση των Windows.

Δημοσ.

Εκανα ολα τα βηματα που ελεγε αυτος ο καλος Άνθρωπος αλλα ...μπα Μουλαρι ο Αστραχαν τιποτε δεν καταλαβε ..

Και Πάλι σε ευχαριστώ Πολύ πολύ

---Μακαρι να ξερα να το κανα ....( Linux ) Αλλα φοβάμαι οτι θα τα κανω Σκατουλες

Δημοσ.

Τελικά εκανα Format και ο Ηχος ξανα ρθε Ευχαριστώ πολύ ολα τα παιδια που προσπάθησαν να με βοηθήσουν

Ας το κλειδώσει κάποιος !!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...