alani123321 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εχω το συστημα της υπογραφης. Τι αλλαγες χρειαζονται για να μπορω να δουλευω γρηγοροτερα στο after effects?
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εξαρτάται τι εννοείς γρήγορα. Πού αισθάνεσαι ότι σε καθυστερεί; Τα υλικά σου σε τι bitrate και codec είναι; Το After θέλει GPU και RAM όταν δουλεύεις και CPU όταν ρεντάρει. (και GPU, ανάλογα τα φίλτρα). Επίσης θέλει γρήγορους δίσκους αν τα υλικά σου είναι μεγάλου bitrate. 3
life is music Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εχω το συστημα της υπογραφης. Τι αλλαγες χρειαζονται για να μπορω να δουλευω γρηγοροτερα στο after effects? εγω στην θεση θα αλλαζα τον ssd me αυτον εδω http://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-256GB.html και καρτα θα εβαζα αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/10529205/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-GTX-1050-TI-GAMING-4G.html#reviews
teoChnologist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχεις ήδη ένα αξιοπρεπές σύστημα. Στο am3+ δεν μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω απο ram και εφόσον ζητάς αλλαγές στο υπάρχων σύστημα, το πιο αποδοτικό θα ήταν μια νέα gpu. Ο επεξεργαστής βέβαια δεν είναι top tier αλλά μια μικρή άυξηση συνολικά στις επιδόσεις θα την δείς με μια νέα gpu. Σε καμμία περίπτωση η αλλαγή ssd δεν θα σου δώσει αισθητή διαφορά. Αν δεν είχες καθόλου και ήσουν με μηχανικό, ναι. Αλλά εφόσον έχεις ήδη δεν έχει νόημα να τον αλλάξεις. Αν τελικά αποφασίσεις αλλαγή gpu και πάλι δεν θα πρότεινα την 1050ti που προτάθηκε παραπάνω. Αν πάρεις τώρα, καλό είναι να πάρεις κάτι που θα μείνει σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης. Η 1050ti θα σε κρατάει πίσω αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να κάνεις αναβάθμιση. Για εμένα (ανάλογα με την τσέπη σου πάντα) για καινούρια δες κάτι απο Gtx1060/Rx470 και πάνω, για να έχει κάποιο νόημα μελλοντικά η αγορά σου. Μπορείς επίσης να δείς στα μεταχειρισμένα κάποια R9 380/390 ή Gtx 960/970, ανάλογα την πλευρά που προτιμάς (Cuda/OpenCl) που θα τις βρείς περίπου απο 150 έως 250 ευρώ. Προσπάθησε η επιλογή σου να έχει 4gb Vram και πάνω. Πέραν της Gpu, γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δαπανήσεις χρήματα σε τίποτα στο σύστημά σου γιατί δεν θα δείς διαφορά αντίστοιχη των χρημάτων που θα δαπανήσεις. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από teoChnologist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα